< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 7 Nisan 2025; 14:44:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (111. sayfa)

-
-
Ya telefonun daha yılı dolmadı pil pil demeye başlamışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu telefona rom atılıyor mu hiç bakan oldu mu? Çin romu yada başka rom atsak olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haberim var benim ondan da. her ay durmadan e-sim mi alacağız, bu iş için?
millet başka işler için e-sim alır, biz de firmware için alacağız?
-
Yok hocam sadece sürüm gecikirse alacagiz. Yada belki bir kez alınca devamlı veriyordur.
Sen hallette anlat, pil sagligi menusu de gelsin
Fiyat bedava zaten de, e sim işleri pek anladigim isler degil. Biri yapip tarif ederse iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 7 Nisan 2025; 16:38:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: U39770434
Bu mesaj silindi.hocam bendeki cihaz da, siziinkisi gibi rusça yazıyor. sizinkisi siyah ve ocak 2025 üretimi. hayırlısı olsun inşallah.
-
diğer hattı çıkartmak lazım ama.
-
Sim 2 ye bağlı e sim.
1 e hatti alıp, 2 ye e sim yapacagiz.
Guncellemeyi aldiktan sonra, e simdeki tanitimi kaldiracagiz sanirim
hatlardan 1 tanesi tr olursa gelmeme olayı olabilir. bir süreliğine sadece e-sim ile kullanmak lazım.
-
Benim skintim, 0173 e gectikten sonra. Yarin obur c185 e erken guncelleme gelirse, dönüşü de yok sanki
Hocam sim kartı aktif edince, direk yazilim guncellemesi e giriyorsun. Direk veriyormuş zaten güncellemeyi. Bekleme veya kullanma vb. Yok
niye geri dönüşü olmasın ki, sim kart hangi ülkenin ise ona göre veriyor işte.
-
Teşekkür ederim hocam hepimize hayırlı olsun gerçekten heyecan verici.. neden bilmiyorum yani sonuçta bir telefon ama bu forumdaki hareketlilik uzun yıllardır görmediğim bir şeydi belki de ondandır..
Bu arada sizinki de aynı siyah ve Ocak 25 üretimi miydi? Çok mesaj olduğu için gözden kaçmış, aslında hepsini okudum ama unutmuşum
Ne bileyim hocam,
Denersen yazarsın. Ben de bakacağım bir ara
Barkodları da sansürleyin
burada kimse bi işe yaramıyor. varsa yoksa yine ben.
neyse aldım denedim ve olmadı.
-
Bende airola uzerinden denedim
Esim üzerinden sinyal alamadım. Sen sinyal alabildin mi
gri, mart 2025
-
quote:
Orijinalden alıntı: Golden Gate
Hocam sim kartı aktif edince, direk yazilim guncellemesi e giriyorsun. Direk veriyormuş zaten güncellemeyi. Bekleme veya kullanma vb. YokTelekom hattını eSime geçirmiştim 2. Sim olarak ekledim, ilk eSimi sadece 2. ye ekleyebiliyoruz sanırım. Normal olarak eSime geçeceklerde de dikkat etsin çünkü telekom imei de aldı, 2. imei yi verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X