Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (109. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
2.336
Cevap
106
Favori
118.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5850 tipik kapasite, bundan 100-150 mAh aşağı veya yukarı olabilir bunu da dikkate alın

• Yanıtlar için teşekkür ederim, cihazdan çok memnunum Poco X7 pro dan geçtim bu cihaza ve Accu pil sağlığı ve kendi uygulaması direkt %100 gösterirdi. Aida64 sayaç ta gösterdiği sayı ölçtüğü sağlıklı kapasite mi bilen var mı ? Accu ölçtüğü kapasiteyi çok düşük gösteriyor anlamsız biçimde.

• oemci32 kullanıcısına yanıt

Ekran görüntüsü atar mısınız

• Windows 11 kullanıcısına yanıt
    Yakacak ortalığı adam, kafaya koydu.

Düşünene kadar koyuverdi vergiyi. Daha yansımasını görmedik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt

en az %25 en fazla %50 etkiler diye düşünüyorum.

bize kağıt üzerinde %10 uyguluyorlar abd şu anda.

• Arkadaşlar selam, c158 ile c94 arasında ne farklar var tam olarak anlayamadım biri anlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu nerelerden nerelere gelmiş yav
    Gün sonunda 2 farklı koddaki cihaz sahibi arka pil kapağını açıp
    5850 mah dese de
    Yok hayır kardeşim diyenler dahi çıkacaktır
    Stickerdir o gerçek değer değildir denir onun için
    Bence bu konu gereksiz uzamış
    Bende de c94 var güncelleme banada herkese göre geç geldi ama. Bu geç tabiri neye istinaden Bilinmediginden sadece ortama kaos sağlıyor
    Gül gibi cihazlarınız var kullanın gitsin
    Memnun olmayan thh ye başvuru yapsın kazanır iade eder değişim alır

• Ya her gün bu telefonu iyi ki almışım diyorum. Gece zifiri karanlıkta telefonu elime alınca otomatik yüz kilidi ile ekran açılıyor. Mucize gibi resmen. İlk defa parmak izi kurmadım. Midas, Akbank gibi uygulamalarda yüz kilidi ile giriş yapıyorum.

iPhone'dan nefret eden biri olarak bunu görmek bile inanılmaz mutlu ediyor beni 1 aydır. Honor'a android tarafında beni üzmediği için teşekkür borçluyum :)

53500'e daha iyisi imkansız. Yapay zeka var, ai çeviri var. Şu an telefonu şarj edeli 36 saat oldu ve halen %15 şarjım var. Batarya inanılmaz, 1 Mart'tan bu yana 24'üncü döngüdeyim. Batarya menüm full+full  -forumda smiley kullanmayı özlemişim- (Aralık 2024 üretimi, c94, Vatan'dan online alınma Siyah)

• arkadaşlar ben de telefonu inceliyorum özellikle fiyat konusunda takipteyim..Epey.com dan

baktığımda 4 ve 5 nisan da fiyat 53.500 TL ye düşmüş gözüküyor..bu fiyat hangi sitede oluştu bu fiyattan satın alan var mı ürünü ? Bende her gün kontrol ediyorum ama bu fiyatı görmedim ondan sizlere de sormak istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 7 Nisan 2025; 10:48:48 >
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Vatanda gece indirimi ile düştü hocam. Ara ara vatanı takip etmek lazım.

• Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Gece indirimi sınırlı stok. Alabilen 10 kişi varmıdır bilmiyorum. Buradan 2 yada 3 kişi aldı.

• oemci32 kullanıcısına yanıt

Ben menüde pil sağlığı bölümünün olup olmamasını hiç önemsemiyorum hocam. :)

Ama maksimum şarj yüzdesini kendim ayarlayabilmeyi isterdim.

Çünkü akıllı şarj özelliği Honor bazında diğer tüm markalardan daha farklı çalışıyor.

Daha önce de konuşulmuştu, telefonun karar vermeye çalışmasındansa kendim belirlemeyi tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows 11

cube acr ile ses kaydı yapabiliyorsunuz.

Ücretli sürümü mü kullanıyorsunuz?

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten cihaz otomatik olarak yüzde 100 öncesinde kesiyor şarjı. Yüzde 80 de bırakıp üzerine çıkmasın mı istiyorsunuz. Kısacası 5850 mahlık bataryayı, yüzde 20 bir kayıpla 4875 mah olarak mı kullanacaksınız:)

Cihaz avrupaya 5270 mah çıktı diye baya olay oldu. 4875 mah olarak neden kullanmak istiyorsunuz, bunu anlamlandıramıyorum

Apple da, aman batarya sağlığım düsmesin diye telefonu kapalı tutan, sarja takmaya korkan kesime benzetmeye başladım iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 7 Nisan 2025; 12:8:13 >

Hayır

• ICES NMB kullanıcısına yanıt
    Çin versiyonunda direk cihazın kendisi kayıt alıyor hocam. Avrupa normlarında yasak, yada kayıt öncesi karşıya bildirim gitmesi gerekiyor.

• Aranızda Bitwarden kullanan var mı, tavsiye eder misiniz?

Ya da yerine cihazlar arasında senkronize çalışabilecek başka bir tavsiyeniz var mı?

Okuduğum kadarıyla çalışması için bir de authenticator gerekiyormuş, kendi uygulamasını mı kullanmalı?

Fark ettiyseniz konuya biraz yabancıyım. 

• Golden Gate kullanıcısına yanıt

Hocam ciddi anlamda bu tür kişisel yorumlardan, kast edilmeyen sonuçlar çıkarmayı bırakmalısınız. 

Ve hayır, %20 kayıpla kullanmayacaktım, %95 olarak kendim ayarlamayı istiyordum, Samsung'da rutin ile hallettiğim işi burada menü üzerinde görebilmeyi isterdim.

Diğer arkadaşların menüsünde görünce hoşuma gitmişti, tüm olay bu.

Ben senelerdir pil sagligi mubabbeti yapanlara takığım hocam apple daki komedi muhabbetlerden beri ciddi ciddi taktım.

92.000 liraya 16 pro max alıp, 7000 liraya 2 sene sonra bataryayı değiştirecek diye oyun yüklemeyen bir arkadaşim var, oyunu eski s9 plus uzerinden oynuyor.

bunu da gururla söylüyor. Üzerine şu mubabbetler beni geriyor. Telefon cihaz farketmezz kotalı internet muamelesine döndü

C185'li arkadaşlar honor a durumu bildirsinler.

Pil sağlığı gözükmüyor yazın. Onu yapınca özel şarj modu da gelecek zaten.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.