Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.124
Cevap
125
Favori
157.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yüksek çözünürlüğe ihtiyacınız olmadığı zamanda kullanmanızı tavsiye ederim. Şarj konusunda tasarruf sağlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okns34 O kullanıcısına yanıt
    İlk 2 gün hızlı azaldı bende de . Şu anda daha önce kullanmış olduğum s23 ultradan yüzde 20 25 kadar daha iyi gidiyor.

• SquidGame kullanıcısına yanıt
    Ben aldigimdan beri, akıllı çözünürlûk ve dinamik yenileme kullanıyorum.

Şu ana kadar gözle gözüken bir kayıp yaşamadım kullanımda

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Bayağı detay varmış.

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

Ya öyle demeyin. 

Mesela Huawei zamanında arkada çalışan Powergenie diye bir uygulama vardı, telefonda bildirim namına ne varsa canına okuyordu.

Kaldırıp rahat ederdik.

Daha detaylı bakamadım ama mesela Facebook kaldırılıyor ancak arka planda çalışan en az iki, üç ek uygulama daha bırakıyor, gibi gibi.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Hocam onu biliyorum. 

Sormak istediğim kaldırılması işe yarayacak, reklam takip, telemetri gibi sistem uygulamalarının bir listesi olup olmadığıydı.

Şuradaki liste gibi;

General - Debloating the Honor Magic V2 Global Rom | XDA Forums

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 8 Nisan 2025; 12:32:8 >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt

Evet telemetry ve pili gereksiz tüketen ayarların optimize edilmesi çok önemli. Takipteyim.

• Windows 11 kullanıcısına yanıt
    Hocam ana sürümlerde şu duruma düşmeyelim de

S24 ultra için android 15 yayınlanmış, ama türkiyede yok daha

Komik olan, ocakta gelmesi gereken güncelleme Nisan da geldi.... Android 15 vermeyen tek firma Samsung kalmıştı. Ama güncelleme konusunda buraya gelip honora takılanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 8 Nisan 2025; 13:19:59 >
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    hocam sizin açınızdan baktığımızda haklısınız, zaten tr cihaz alacak olsam hm7pro alır geçerim

Ayrıca her sene telefon yenilemek de bana göre değil, 7 senelik telefon kullanıyorum gen3'lü cihazlara baktığında kamera hariç uçurum yok, onlar da 7-8 saat ekran süresi veriyor benim 7 senelik emektar da, bataryayı 2023'te orjinal servisten değiştirmiştim, benim cihazda hâlâ donma takılma yok, bazı hyperos'lu oneui'lı cihazlar can sıkmış konularına baktığımda,bir de öyle bir ihtimal var

f7 ultra Çin'deki 6000 batarya ile gelse alıp geçmiştim, acelem yok, sene sonu yeni cihazları da bekleyebilirim

• freeboyy kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten o kadar uzun süre kullanacaksanız, hem android sürümü, hem de güvenlik anlamında, 7 yıl guncelleme verecek olan samsung yada honor almanız da fayda var.

Androidin sıkıntısı, cihazlar 3. Senesine geldiğinde çöp oluyordu, çünkü baska güncelleme almıyordu. En azından 3 senelik cihazı satarken 4 sene daha güncelleme alacak olması sebebiyle, çöp muamelesi görmez.

Apple ın değer kaybetmemesindeki etkenlerden biriydi.

• stillfeelthepain kullanıcısına yanıt
    Başkan 6 yıl da bunu kullanmak nasip olursa F/P'ın dibine vurmuş oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: SquidGame

Başkan 6 yıl da bunu kullanmak nasip olursa F/P'ın dibine vurmuş oluruz
    Ben mate 20 proyu 6-7 yıl kullandım. Yeğenime verdim. O da hala kullanıyor. Bakalım aynı performansı sergileyecek mi?

• Evet, mesela Samsung'da neredeyse yirmiye yakın arka plan uygulamasını temizliyordum.

Keza eskiden Huawei için de öyleydi.

Honor'da durum nedir, henüz bilmiyorum ama bir önceki mesajımda eklediğim listeye bakınca Magic Ui'da bu konuda çok boş değil.

• Benim ekran altında çok fazla tozlanma var. Orjinal ekran koruyucu kullanmıyorum sonradan satın aldığım bir ekran koruyucu var. O yüzden tozlar ekran koruyucunun altında mı yoksa ekran altında mı anlayamadım. Orjinal ekran koruyucu ile ekran altı tozlanma ile karşılaşan var mı ?

• agules kullanıcısına yanıt
    Mate 20 Pro çıktığında zamanının çok ötesinde bir telefondu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir arkadaş Wi-fi aramasında arama öncelik tercihi seçebilmek için Activity Launcher ile yapılan bir işlemin videosunu paylaşmıştı.

Geriye dönük olarak baktım ama mesajı bulamadım ne yazık ki. Hatırlayan varsa videonun linkini atabilir mi, rica etsem?

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Drahmizmyoutube
    Activity Launcher uygulamasını anlatılanın dışında *kesinlikle kurcalamayınız,* siz fark etmeden telefonunuzun çalışma performansı etkilenebilir veya çalışmaz hâle gelebilir. Uygulamanın indirme bağlantısı: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.szalkowski.activitylauncher Ayarı yaptıktan sonra uygulamayı silebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/shorts/RYpOuxDCpQI?si=35PMpiF-Q2-gNgMc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firstutay F kullanıcısına yanıt

Ekranın kendisine toz giremez çünkü öyle bir boşluk yok, LCD ekran değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Zaten o dönemdeki cihazlarla birlikte, huawei diye bir güç fark edildi. Muhtemelen engeller olmasa , piyasayı domine edecekti.

Abd kesti önünü ... Şimdi honor ile atılım mevcut. Yine bir engel gelir mi göreceğiz.

• espares kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum. 

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.