Merhaba arkadaşlar, HM7P alarak aranıza katılmış oldum. Telefonu ilk şarjda veya sonrasında ne kadar şarj etmek lazım? %20-%80 aralığı ilk şarj için de geçerli midir yoksa ilk birkaç şarjda kalibrasyon için %100'e kadar doldurmak mı gerekir? Bir de bu telefonun bu kadar rağbet görmesi beni şaşırttı, başlıkta 122 sayfa yorum var. HM7P ile arasında kaldığım OP13 başlığında ise sadece 7. Halbuki pek çok konuda kafa kafaya cihazlar. Neyse eminim HM7P ile ilgili herhangi bir sorunun çözümünde burası muhteşem bir kaynak olacak, emeği geçenlere teşekkür ederim. |
HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (123. sayfa)

-
-
Şarj konusunda kafanız rahat olsun dolunca çekin kasmaya gerek yok,bu arada hayırlısı olsun. Hoşgeldiniz aramıza
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Oyun falan oynamam telefonda. Şarj ve işlemci konusu çok önemli, kamera da çağdaşı amiral gemileri arasında ortalama olsa yeterli. Apple'a alerjim olunca ve Samsung da daha eski teknolojileri daha yüksek paraya satınca en iyi aday HM7P gibi görünüyordu. Umarım tüm kullanıcıları için iyi bir deneyim olur.
-
Telefonun ilk şarjı önemli değil, uzun ömürlü batarya istiyorsanız 80-20 arası kullanın. Bunu önemsemiyorsanız istediğiniz şekilde kullanın. En fazla zarar veren şey sıcak şekilde 20 nin altına indirmek çünkü ısı pil kapasitesini olduğundan fazla ortaya çıkarır. Telefon sıcakken yüzde 0 aslında eksili değerler oluyor gibi düşünün (daha yüksek voltaj değerinden dolayı sapıyor) bu durumda çok fazla kapasite kaybı oluyor. Telefonun pili normal pillerden farklı teknolojiye sahip olduğu için daha geniş sıcaklıklarda kullanılmaya uygun, sıcaklık durumundan ne kadar etkleniyor bunu bilmiyoruz. Teknolojisine göre yazdıklarım artık geçerli olmayablir veya etkisi çok daha az olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu detaylı açıklama için çok teşekkür ederim.
-
Önerilen şarj ayarları yeterli
Bakalım HONOR ne öneriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espares -- 9 Nisan 2025; 21:14:2 >
op canavar gibi cihazdır ama tr işini tahtakale kafasıyla yapınca sonuç bu
facebook'da el altından piyasaya telefon salar, distribütör konusunda güven vermez üstüne bir de kutuya adaptör koymazsan insanlar da haklı olarak ürününün arkasında duran, 7 yıl güncelleme veren+adaptörlü hm7pro alır
Cihazı alasım var fiyatı iyi geldi lakin internette bazı şeyler dolaşıyor birincisi geri tuşu bazen çalışmıyormuş, 2.si hepsiburadadan alan bir adam video atmış telefon menü geçişlerinde bildiğin kasıyor net bir şekilde merak ettim bu işlemci nasıl kasabilir diye
-
Nasıl o kadar ekran süresi alıyorsun hocam. Benim max 7 saat
Vatan'da anlık fiyat 53.999₺. Sipariş verdim. Alacak arkadaşlara duyurulur.
menü geçişlerinde daha akıcı bir telefon yoktur muhtemelen
-
OnePlus ara yüzü için herkersin telefon araştırırken baktığı bir marka ama Türkiye'de yoklar. OnePlus 12 konusuna girdim araştırırken. Geçen sene Cepport diye bi distribütör getirmiş. Herkes şikayetçi ve çoğu tepki olarak HM6P almış. Bu sene NF Bilişim diye biri getiriyor. Gene tonla belirsizlik vs. OnePlus 12 konusuna girip yorumları okumak yeterli. Örneğin "mofarah" adlı kullanıcının yorumu bunlardan sadece birisi:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzowskii -- 9 Nisan 2025; 22:12:36 > -
Cihaz şarj konusunda çok iyi.Ben ayrıca yavaş hızlı şarjlı bir powerbank ile şarj etmeyi bitirince kendini kapatan bir powerbank ile şarj ediyorum.Bu pil sağlığına çok iyi etki ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu vatan bana inat her gece indirim + 3 taksit fiba yapıyor galiba
Şeytan diyor, trump da vergi vs piyasayı uçurmadan al hm7pro kaybol piyasadan 7 sene
Hocam ben koyu mod kullanıyorum belki faydası oluyordur. Önceki telefonum sayesinde alışmıştım koyu mod bağımlısı oldum. Bildirimlerde düzenlemeler yaptım. Aod açık(şarj yer diye ilk 10 gün almamıştım boşuna beklemişim:) gece 00-07:30 arası rahatsız etme modu açık kullanıyorum.
Batarya %0-100 arası şarj ediyorum. Hiç kesintili şarj uygulamadım. Bu ve koyu mod dışında etkisi yoktur bence.
Siz 20-80 şarjı uyguluyorsanız %40 az kullanıyor olabilirsiniz. Bu şarj düzeninde 7-8 saat ekran süresi normaldir.
Şu an %34 şarjım var ve 8,5 saat ekran süresindeyim. Yeni aldı iseniz batarya oturmamış olabilir, 10-15 şarj döngüsü gördükten sonra bende 9-10 saat ekran süresi bandından yükseldi benim diye düşünüyorum, güncellemelerin de etkisi olabilir.
Twitter space yayınları, YouTube, Instagram, spotify ve borsa uygulamalarını aktif kullanıyorum. Önceki telefonumda 3300mAh bataryayı günde 2 şarj yapıyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bakalım bir sonraki güncelleme bize 5 Mayıs ta mı gelecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espares -- 9 Nisan 2025; 23:1:33 > -
Bende 7 pro aldım. 100 wattlık orjinal şarjını bulamıyorum nereden temin edebilirim yada uyumlu olan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuker34 -- 9 Nisan 2025; 23:6:24 > -
Bende aldım bakalım, vakıf world kampanya indirimi ile 52.800'e gelecek bana, s20 fe den geçicem hayırlısı ile..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 9 Nisan 2025; 23:17:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X