< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (2. sayfa)

-
-
Merak eden olursa diye ; cihazı pil ve dayanıklılık özellikleri nedeniyle doğum günü hediyesi olarak satın aldık ve az önce geldi ancak kutu içeriğiyle alakalı net bilgiye ulaşmak kolay olmadığından ya da yanıltıcı olabildiğinden paylaşmak istedim ; kutudan şarj başlığı ve kılıf çıkmıyor sadece cihaz,ekrana uygulanmış ekran koruyucu ve kablo var.
Oysa dün satın almadan yazılı olarak Honor Canlı Destek'ten bilgi aldığımda kutuda başlık ve kılıfın olduğu söylenmişti.
-
Benimde merak ettiğim bir konuydu. Bilgilendirme için teşekkürler. Seçeneklerim arasından çıkarmış oldum.
Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburadadan magic 7 lite sipariş verdim fatura kesildi fakat faturada imei numarası yazmıyor, mecburen siparişi iptal edeceğim.
-
Bence sonra dan düzeltilecek bir şeydir o hocam, yeniden sipariş verebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tam açık bir cevap yazmadılar iptal ettim bu nedenle
-
İmei olmayınca ne oluyor bende fatura kesildi imei yazmıyor
Günümüzde faturanın hiç bir önemi yok neredeyse. Bence iade sebebi değil gibi ama karar sizin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle diyorsunuz da 2. El satışta alıcı önce imei'e bakıyor. O faturanın o telefona ait olduğunu nasıl anlayacaksınız? Şahsen ben müneccim değilim anlayamam. Siz anlıyorsanız orası ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 18 Ocak 2025; 8:40:36 >
Ben gerek duymuyorum. Kararınıza saygım sonsuz mantıklı bir sebep
Orjinal şarz cihazı nereden alınabilir? Kutudan çıkmıyor
Arkadaşlar selam bende biraz kavisli ekran hastalığı var 1000tl kuponum vardı ve 15k aldım cihazı yalnız bu cihaza kılıf bulması zor olacak gibi fikri olan var mı
Kupon nereden gelmişti
-
Üstad öndeki kameradaki ada da sensör var mı süs için mi konulmuş acaba. Bunu nasıl anlarsınız asistanda al işlemlerinde ekrana bakınca uyanık kal bölümü var birde ön kameradan selfi çekerken el haraketi ile çek bölümü var. Bunlar yoksa muhtemelen süs için konulmuştur.
Üstadım bilemiyorum çünkü cihazı direkt iade ettik,bende değil yani.
-
İşlemci 7 serisi, kutu içerisinden kılıf sarj aleti çıksa süper olurdu, malesef bekleneni veremedi 8 GB RAM ve 512 lik modeli de pahalı çıktı
Arkadaşlar ön kameradaki ada çerçevesi sensör var gibi duruyor ama yabancı bir sitedeki yorumda süs gibi koymuşlar şeklinde çevirdim. Kontrol eden varmı bu durumu. Örneğin asistans bölümünde telefona bakarken uyanık kal yada açık kal ekran kapanmasın seçeneği var al işlemlerinde. Birde ön kameradan selfi çekerken el haraketi ile çek bölümü var mı acaba diye bir kontrol edrmisiniz. Bunlar yoksa gerçektende süs amaçlı konulmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X