Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Miller57 , kraker28 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.344
Cevap
83
Favori
80.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikir olması açısından elimde ki tüm kılıfları sizin için çektim.

HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 20 Mart 2025; 19:40:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ofem kullanıcısına yanıt

Evet 30 fps seçeneğinde görüntü düzeliyor. 60 fps seçeneği bildiğiniz 3.parti uygulamalar gibi çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi arama özelliğinde önceliklendirme ayarı yok ancak Activity Launcher Uyulaması ile ayarlanabiliyor. Bu uygulamayı anlatılanın dışında (rastgele) kurcalamayın, ciddi sorunlar çıkarır.
    Drahmizmyoutube
    Honor Magic7 Pro Wi-Fi arama Önceliklendirme
    https://www.youtube.com/watch?v=RYpOuxDCpQI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 20 Mart 2025; 20:15:3 >

• Arkadaşlar cihazı alanlar hangi fiyattan ve hangi kampanyalardan yararlanarak aldılar? Bugün sipariş vermek istesek en uygun ve kârlı şekilde elde etmek için hangi yolları izlemeliyiz? Bir de sanırım kulaklık hediyesi de alınabiliyormuş diye hatırlıyorum ama ne kadar doğru bilemedim, yardımcı olursanız sevinirim.

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

Merak ettim acaba MagicOs 9 diye mi yok?

Çünkü benim Honor 90'da wifi arama ayarları içinden wifi aramayı seçip önceliklendirebiliyorum.

Bahsettiğiniz wifi aramada wifi veya mobil ağ öncelikleme ise magic 7 pro da seçenek mevcut, ben mi yanlış anlıyorum HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave353 -- 20 Mart 2025; 23:15:20 >
  • brave353 kullanıcısına yanıt
    Bende yok, belki operatöre göre fark ediyordur.

Olabilir, bende Turkcell ve Vodafone var ikisinde de özellik mevcut, siz son güncellemeyi yapmışmıydınız

• brave353 kullanıcısına yanıt

Tekrar kontrol ettim Vodafone fiziksel simde var, Turkcell esim de yok. Turkcell e geri bildirim yapmak lazım ama nasıl yapılabilir bir bilgim yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave353 -- 20 Mart 2025; 23:41:17 >

Hangi hattı

• damn2u kullanıcısına yanıt

Hepsiburada dışında tabletli ve 2000 TL indirimli kampanya yok. Vatan bilgisayar arada 57000 TL ye kadar indirim yapıyor. Çok nadir 55000 TL gibi indirim de gördüm. Tablet vermiyor. Kulaklık kampanyası ise bitti artık bulunmuyor.

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom

• damn2u kullanıcısına yanıt

Selamlar. Vatan Bilgisayar mağazasından gece indirimi ile cihazı aldım. 54.999'a yetişemedim ama 56.999'luğu yakaladım. 2 gün civarı geldi. Ya yurtiçi ya da kolay gelsin kargo ile ulaşıyor gözüküyordu. Yurtiçi kargo ile teslim aldım. Salı günü sahurdan sonra sipariş verdim ve ertesi gün öğlen teslim aldım. İlk izlenimlerim harikulade. Xiaomi, Samsung gibi cihazlar kullanan biri olarak arayüzünü çok sevdim. Hoparlörü muhteşem. Cihazın çekim gücü de gerçekten iyi bu anten muhabbeti yapıldığından söylüyorum. Honor ve Huawei önem veriyormuş. Tabi benim için eksi yönü ergonomik olmaması. S23 cihazından geçiş yaptım lakin olsun artık alışacağız.

• tifobakteri T kullanıcısına yanıt

Çekim gücünün antenden çok kullandığı özel bir ayrı network bir çipi var. Asıl onun etkisi büyük. Anteni geç yani.

Sizin prolardaki buradakinden daha gelişmiş olan C2'li üstelik

gizchina.com
    Honor C1 RF Chipset Launched – Sets a New Benchmark
    https://www.gizchina.com/2023/03/06/honor-c1-rf-chipset-launched-sets-a-new-benchmark

..Ağ kullanılabilirliğinin düşük olduğu bölgelerde bile en iyi bağlantıyı sağlamayı amaçlamaktadır

..Honor'un ağ geliştirme özelliğinin ardındaki sihir, hücresel çok antenli füzyon ayarlama algoritmasının desteğidir. Bu algoritma, ağın gücüne bağlı olarak akıllı anahtarlama ayarlamaları yaparken antenin performansını optimize eder.

..HONOR Magic7 Pro, zorlu ağ ayarlarında istikrarlı mobil sinyaller sağlayan İletişim Çipi HONOR C2 ile donatılmıştır. Çift Wi-Fi yonga seti tasarımına sahip bu yonga seti, konserler ve toplu taşıma araçlarında seyahat etme gibi kalabalık ağ senaryolarında mükemmel bir ağ hızı sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 21 Mart 2025; 18:31:5 >

• Sanırım 12 döngü şarj oldu, 0'dan 100'e 35 dk da şarj oluyor o süreçte kullanmıyorum. Ortalama 24-36 saat civarı şarjım gidiyor yoğun kullanım senaryolarıma göre. Batarya umarım bu şekilde 3-5 sene gider.

Hoparlör konusunda ses azaldı gibi hissettim bir ara, uğraştım ettim ama bugün eski telefonumla dinledim offf, arada dağlar var. İnsan alışıyor resmen :)

Video çekiminde gürültülü konser gibi ortamlarda stereo kayıt ve desibel seviyeleri ile ilgili endişelerim vardı, 2 etkinlikte kayıt denedim, sonuçlar beklediğimden iyi. Bu noktada da çok mutluyum.

İlerde ekipman bulunmaz diye ekstra kılıf ve bulabilirsem 80w şarj istasyonu alacağım sanırım. 80w kablosuz şarjı alan oldu mu? ben ürünü bile bulamıyorum. Ortalama 45da şarj ediyor ve yatayda duruyorsa alabilirim, bir ara bazı arkadaşlar 2500 TL gibi yazmışlardı ama ben ürünü dahi bulamamıştım :(

Honor Pad 9'um var, arama geldiğinde oradan yanıtlamak vs. inanılmaz süper. Mesela odada şarjda iken arama geliyor ve ben mutfakta oturup tabletten bir şeyler izlerken aramayı görüp yanıtlayıp oradan sonuçlandırabiliyorum. Müthiş ekosistem gerçekten. Apple gibi, Huawei'den sonra Honor'da da bu standartları görebilmek harika. Samsung'un yavaş şarjı, Apple'ın ekosistem maliyetleri ve teknolojik geriliği sonrası bu cihazlar ilaç gibi.

• S24'ün wi-fi çekmediği noktada bazen 1 bazen 2 diş sinyal alıyorum mâgic 7 pro ile ve çok rahat kullanabiliyorum wi-fi'yı.

• basturkemin B kullanıcısına yanıt
    Şarj süresini hızlandırmanın yolu var. Sarja takınca çıkan simgeyi basılı tutun bu daha fazla zorlayacak ancak bunu yapınca cihaza bir fan tutsanız iyi olur. Cihaz serin olduğu sürece daha hızlı şarj oluyor.

• Huawei mate 20 proya göre de çekim gücü daha iyi,arka odada eski telefonla wi-fi ucundan çekerken şimdi kesintisiz sürekli bağlıyım nete

• Hepsiburada Honor magic 7 pro içln ekran koruma camı satmaya başlamış, deneyen olursa buradan paylaşırsa sevinirim

https://www.hepsiburada.com/shaza-airglass-honor-magic-7-pro-ile-uyumlu-uygulama-aparatli-cam-ekran-koruyucu-p-HBCV000089K1HL?ftid=bsym4nyhw4xxwur1&url_src=and-product-detail

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.