Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SEHZADE63 , SEHZADE63 , Miller57 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.372
Cevap
82
Favori
81.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denemek için paylaştım fark göremedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Miller57 kullanıcısına yanıt

Bunu bende anlamadım ,bende bulamadım bu ayarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manu1880 M kullanıcısına yanıt
    Bende de çıkmıyor, geri bildirim yaptım

• theenjoyment T kullanıcısına yanıt
    Nerden almıştınız, bu hediye hala devam ediyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theenjoyment T kullanıcısına yanıt
    Mahsuru yoksa, ne zaman satın almıştınız ve hangi Instagram paylaşımına yaptığınız yorumla bu hediyeyi hak ettiniz acaba?

• selamlar, aranıza yeni katıldım.Yorumları okudum ancak göremedim. Sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.
    Telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesi çok fazla dışarıdan çok duyuluyor hangi özelliği açmak ya da kapatmak lazım?

Bataryanin uzun ömürlü olması açısından %80e kadar şarj et ozelligini açtık sizce en iyi kullanım bu mu? Hızlı şarj özelliğini kapatmayı bulamadım.

Son olarak kamera içerisinde çok fazla çekim modu var.Hangilerini daha çok kullanıyorsunuz ?

• BBhan1903 B kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Ayarlar içinde Erişebilirlik menüsü içinde Ai gizli aramayı ve arama güçlendirmeyi etkinleştirerek sorununuzu çözebilir siniz.

• Yedek olsun diye temu dan ekran koruma almıştım. Bugün orjinal koruyucu yırtıldı. Temu dan aldığımı uyguladım ama ekran koruyucu un kenarları siyah çerçeve gibi bu da ekranın küçülmesine neden oldu en kenarlar gözükmüyor koruyucunun siyah alanları engelliyor. Birde parmak izi bölümünde saçma sapan bir yuvarlak alan var ekranın orası sürekli yuvarlak gözüküyor. Farklı yerden ekran koyucu alıp memnun olan var mı ?

• Kulaklık hediyesi için arada mesaj görüyorum. Sanırım bu arkadaş Instagram yorumlarında etkileşim artsın diye yapıyor olabilir.Daha sonrasında mesajlarını siliyor çünkü.

• firstutay F kullanıcısına yanıt

Honora ulaşıp orjinalini yaptırabiliyorsunuz diye biliyorum. ekran zor bir tasarımı var. Bence tekrar orjinali yaptırın

• Ekran korumasını ücretsiz şekilde en yakın yetkili servisten değiştirebiliyorsunuz arkadaşlar. 3. parti ekran korumalarını pek tavsiye etmiyorum. Tasarıma uygun slim nano ekran koruyucuları kullanan varsa bilgilendirirse güzel olur belki onlar iş görebilir.

• Bilgisayarda dosya aktarımı yapmak için kablolu da kullanabilirsiniz ama kablosuz kullanmak isteyen arkadaşlar olabilir bu yüzden ben quickshare denedim fakat windows'taki quikshare çalışmıyor Google'dan indirmeniz gerekiyor indirdikten sonra çok basit şekilde dosyanızı aktarabilirsiniz

• Magic 7 lite siyah rengi stoklara ne zaman girer tahmini olan varmı?

• sstarr S kullanıcısına yanıt

Yok aslında özellikle sildim, fazla umursayan olmayınca, önemli konular atlanmasın diye sildim. Özellikle de ai upscale konusunun arasına girdiğimi farkettim. İsterseniz tekrar eklerim, sorun değil yani. Bir de aslında bu işten haberi olanları bilgilendirmek istemiştim. Haberi olmayan zaten şu an bişey yapamaz, kampanya bitti sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theenjoyment -- 18 Mart 2025; 14:23:58 >
  • Drahmizm kullanıcısına yanıt

Hem var diyorlar ,bakıyorum yok

Bir dönüş olursa yazar mısınız, yok bende de

Mesajları takip etmemişsiniz. Yapay zeka zum özelliğinde bu düzeltme ve telefon internet bağlantısı açık olmalı, buna örneği daha önce paylaşmıştım.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160903476

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.