< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (65. sayfa)

-
-
Aynen benim de öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Ön kamera ile düşük ışık video performansı bir bende mi kötü. Bu konuya deginilmemis nedense. Bildiginiz Frankenstein gibi bir surata dönüştürüyor pastel efektiyle😀
Bulunduğum il'de yani Bursa da servis gözükmüyor maalesef
nasıl katıldınız?
-
Telefonu alırken mağazalarda bulunan honor yetkilisine en az 3 gün deneyim sonrası Honor Türkiye Instagram adresine yaptığımız yorumu ve kişisel bilgilerimizi gönderdik, fatura dahil. Onlar da yorumu beğendiler ve kaydımızı honor merkeze ilettiler. 24 Şubat'ta hediye alımı kapandı ve gönderimler başladı diye duymuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theenjoyment -- 18 Mart 2025; 21:25:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
netten alana yok yani, anladığım kadarı ile
-
Maalesef netten yoktu bu kampanya kesin bilgi.
Gerçekten ücretsiz mi? Ne zamana kadar geçerli?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 19 Mart 2025; 0:33:43 >
4k 60 fps de öyle. bu tefonun tek eksilerinden biri 4k 60 fps tam bir facia. 4k 30 fps'e alırsanız problem düzeliyor.
-
Telefonu aldıktan ilk 1 yıla kadar geçerli. ekranı kırsan bile bir kereye mahsus ücretsiz değiştiriyorlar.
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: agules
30x ten sonra aktif oluyor. O da eğer ai yapmaya uygunsa çıkıyor.
Alıntıları Göster30'u geçiyorum, sonuna kadar da yakınlaştırıyorum. Her türlüsünü denedim, zoom yaptığım her fotoğrafa AI uyguluyor. Ayrıca orijinalini kaydet seçili olmasına rağmen sadece düzelttiği fotoğraf var galeride. Çözemedim henüz.
Nillkin modelini ben de düşündüm, kapak çok çabuk kırılıyor ve zor açılıyor yorumları görünce vazgeçmiştim. Hala aklımda ama fiyat 1000 TL bandında, 500 TL falan olsa kaçırılmaz kırılsa da
Merhaba. AI etkin olması için 30 x ve üzeri zoom olacak ve en önemlisi de telefonun internete bağlı olmasıdır
Temu'dan aldığım arka kapak nihayet geldi.
-
Arkadaşlar honor magic lite kullananlara sormak istiyorum pil ömrü nasıldır gerçekten iyi mi ve telefonu fiziki olarak nereden satın alabilirim internetten almak istemiyorum görmeden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalitesi nasıl, çok mu kalın oluyor telefona takınca. Deri hissi iyi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X