Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.418
Cevap
84
Favori
84.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim magic 7 pro kullanıyorum,üzerindeki orjinal koruyucuyu çıkardım ve bildiğin jelatin,insanları yanlış bilgilendirme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana da jelatin gibi geliyor. Acayip toz tutuyor. Jelatinlerin statik elektriği fazla olur. Ayrıca, cebime koyarken çıkarırken jelatinde kılcal çizilmeler olmuş. Jelatin olmasa bile bence sırf toz mevzusundan dolayı bile değiştirmek lazım.

Önerebileceğiniz ekran koruyucu var mı? Honorun sattığı ekran koruyucusunu deneyeniz var mı?

• bevcan kullanıcısına yanıt
    Aynen fabrika jelatin koymuş aynı telefonu kendimde kullniyorum sen kullan alintilama

• Magic7 pro kullanan arkadaşlara bir sorum var.Birisini biraz yakından çekerken arka planı fazla bulanıklaştırma yapıyor mu portre modu gibi ?

• Evet bokeyi açarsanız yapiyor

• cadavaros kullanıcısına yanıt
    Seçeneği açmayınca net görüntü bırakıyor mu yoksa bir miktar bulanıklaştırma durumu var mı? Şuan x200pro kullanıyorum potre kapalı olsa dahi bulanıklaştırma yapıyor can sıkıcı bir durum oluyor. Ondan sormak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: swaarthy

Seçeneği açmayınca net görüntü bırakıyor mu yoksa bir miktar bulanıklaştırma durumu var mı? Şuan x200pro kullanıyorum potre kapalı olsa dahi bulanıklaştırma yapıyor can sıkıcı bir durum oluyor. Ondan sormak istedim
    Portre modunda çekseniz bile sonradan fotoğrafta ki bulanıklığı düzenleyebiliyorsunuz. F değerini tekrar rötuşlayabilir. Sonradan da İster bulanık, ister daha az bulanık yapabiliyorsunuz. Hatta netleme noktasını bile sonradan değiştirme şansınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 23 Mart 2025; 16:15:9 >
  • swaarthy kullanıcısına yanıt
    Kapalı olurken focusu nereye verdiğin önemli otofocus yaptığı için objeyi yakalıyor sadece ön kamera selfie olayinda bu olmuyor arka kamerada potre çekerken siyah beyaz modunu kullqniyorum

• Yardımlarınız için teşekür ederim.

• Kamera konusunda ve işleme konusunda gayet yeterli herkesin takıldığı AI düzeltme olayını kapatıp açıp kendinize göre karar verin

• swaarthy kullanıcısına yanıt
    Normal modda otoğraf çekseniz bile objeye çok yaklaşırsanız arkayı doğal olarak bulanıklaştırır,bu normal bir durum sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bevcan -- 23 Mart 2025; 17:28:33 >
  • Honor magic v3 ile arasında kaldığım tarzında yorum yapmıştım geri bildirimde bulunan dostlara teşekkür ederim
    İlettiğiniz videoları izleyeceğim şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Magic 7 pro nun orjinal ekran koruyucusu,bazı arkadaşlar cam olduğunu iddia ediyor.

Cam veya jelatin oldugunu anlamamak bilemedim.Kendini belli ediyor zaten hangi malzemeden oldugu:)) Fabrikadan cikan cihazlarin hepsi jelatin kapli olur.

Bu konuda bir yazı vardı aslında bu yüzden yanlış biliniyor, siz atana kadar ben de öyle sanıyordum.

"cam ama kırılmıyor malesef, acayip bir cam"

😂😂😂😂😂😂 🤪😂🤪 son yorum çok iyiydi 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 24 Mart 2025; 0:45:13 >
  • Jelatin olduğu netleştiğine göre şimdi güzel bir ekran koruyucusu önerisi alalım. :)

• Adamlar takmış göndermiş ücretsiz şekilde,cam veya plastik,niye bu kadar takıldınız?
    1 ayı geçgin süredir kullanıyorum, hassasiyeti çok iyi toz tutma durumu da Yok

• Yok adamlar buz dolabı poşetine sarıp yollamışlar sen çıkar yenisini al ama honor filan duymasın açıklarını yakaladin ekran filmi koymuşlar koruyucu cam kendi ekranlarinda bulunan honorun kendi geliştirdiği armor sınıfı:)

• Honor zaten Ekran Koruyucu ona taktık demiyorlar ki. Aşağıda ki yorumlardan birinde hatta bir arkadaşa Honor o erkan koruyucusu değil jelatin diye söylemiş.

İsteyen böyle kullanmaya devam etsin isteyen cam takar. Bu kadsr basit aslında. Problem olacak, gerilecek bir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.