Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muratarif , agules Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
1.475
Cevap
86
Favori
88.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ben Magic 7 lite aldım üstünde koruyucu yada jelatin her e haltsa

Arkadaşın biri video çekmiş jelatin bildiğim cam değil ama

Kamera ve sensör yeri açık yapmışlar fabrikasyon

O yüzden diyorum üstünde yapışık gelen şey TPU soft film olabilir mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durali_07 D kullanıcısına yanıt

Merhaba bunu nasıl talep edebiliyoruz

Şimdi honor magic 7pro sipariş ettim hb den faydalanmak mümkün mu

• Yıldırım Kemal kullanıcısına yanıt

Sipariş verdim teşekkürler

• Söyle bir habere denk geldim yabancı kaynaklardan güncelleme alan var mı, ve güncelleme ile fotoğrafların iyileştirildigi yönünde bilgi mevcut

TR ye çevirip ekliyorum

https://www.huaweicentral.com/honor-magic-7-gets-new-magicos-9-update-with-camera-fixes-ai-features/

Honor , Magic 7 serisi için birkaç kamera düzeltmesi ve bir AI fotoğraf düzenleme aracıyla yeni bir MagicOS 9.0 güncellemesi yayınlıyor. Şirket ayrıca amiral gemisi telefonların ana ekran bölümlerini ve sistem kararlılığını iyileştirerek kararlı bir deneyim sunuyor.

Magic 7 serisi, MagicOS 9.0 güncellemesiyle kutudan çıkıyor. Android 15 tabanlı güncelleme, akıllı telefonların günlük yaşam senaryolarını kolaylaştıran birçok akıllı özellik sunuyor.

Öte yandan şirket, kullanıcılara daha uygun deneyimler sunabilecek yeni özellikleri sürekli olarak tanıtıyor. Şu an itibariyle Honor Magic 7 serisi, en son MagicOS 9.0 güncellemesiyle kamera düzeltmeleri ve AI özellikleri alıyor.

Magic 7 telefon kullanıcıları güncellemeyi MagicOS 9.0.0.165 sürümüyle tespit edebilirler. Yeni özellikleri yüklemek için 1.22GB'lık bir yazılım paketini indirmeleri gerekiyor.

Değişiklik günlüğüne göre şirket , yiyecek fotoğrafçılığı ve portrelerin parlaklığını ve görüntü efektlerini iyileştiriyor. Ayrıca, galeride görüntüyü kaydetmeyi kısıtlayan belge tarama sorununu da düzeltiyor.

AI süper netlik aracı

Honor, tüm bulanık çekimleri netliğe dönüştüren AI süper net görüntü özelliğini daha da ekledi. Görüntülerinizi yumuşatmak ve netleştirmek için bir uygulama aramanıza gerek yok. Galeri'deki AI süper net aracını seçmeniz yeterli ve görüntü daha net hale gelecektir.

Aşağıdan tam değişiklik günlüğünü inceleyebilirsiniz.

Honor Magic 7, kamera düzeltmeleri ve yapay zeka özellikleriyle yeni MagicOS 9 güncellemesini aldı

Honor Magic 7, kamera düzeltmeleri ve yapay zeka özellikleriyle yeni MagicOS 9 güncellemesini aldı (Görsel Kaynakları: Weibo)

MagicOS 9.0.0.165 Güncellemesi: Değişiklik Günlüğü

Kamera

Optimize edilmiş yiyecek fotoğrafçılığı efektleri

Yüksek büyütmeli portrelerin parlaklığı optimize edildi

Kameradan yapılan belge taramalarının galeriye otomatik olarak kaydedilememesi sorunu düzeltildi.

Galeri

Fotoğraf ve videoları güne/tarihe göre görüntülemeyi destekleyen yeni bir zaman gruplandırma özelliği eklendi. (Yol: Galeri > Fotoğraflar > sağ üst köşedeki üç nokta > Zaman gruplarını göster.

AI süper net görüntü özelliği eklendi. (Yol: Galeri > Görüntü Seç > AI Düzenleme > Sihirli Fotoğraf > AI Süper Net.

Ana Ekran

Özelleştirilmiş bir ana ekran desteği sunar ve kullanım esnekliğini artırmak için ana ekranın herhangi bir bölümünü özelleştirebilirsiniz.

Uygulama adlarını gizleme özelliği eklendi. Açıldığında, ana ekran simgelerinin, kartların ve klasörlerin adları gizlenecek ve bu da arayüzü daha öz hale getirecek. (Yol: Ana ekranı iki parmağınızla sıkıştırın > ana ekran ayarları > uygulama adlarını gizlemeyi aç)

Koleksiyon Alanı

Resim koleksiyonlarını görüntülemek için yeni ayarlar eklendi. Resimlerin ihtiyaçlarınıza göre hem galeride hem de Koleksiyon Alanında veya yalnızca Koleksiyon Alanında görüntülenmesini ayarlayabilirsiniz. (Yol: koleksiyon alanının sağ üst köşesindeki üç nokta > Ayarlar > Görüntüleme Ayarları > Resim Koleksiyonları.

İstikrar

Sistem kararlılığı iyileştirildi ve telefonunuzun daha kararlı çalışması sağlandı.

Güvenlik Yamaları

Sistem güvenliğini artırmak için Mart 2025 güvenlik yaması entegre edildi

• Grambel34 G kullanıcısına yanıt

Hocam ilginç bilgi bu, biz 166 sürümdeyiz şu an Pro cihazlar için. Acaba lite'ye vs. mi gelecek bilemedim. Cihazı 1 Mart'tan bu yana kullanıyorum. Updateler hızlı geldi hep, varsa böyle bir update yakında görürüz.

Bu güncelleme sürümü çin bölgesi için, global versiyonu farklı sürüm numarası ile yakında yayınlanacaktır. Bilgilendirme için teşekkürler...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yusufcinar06 Y kullanıcısına yanıt
    Üzerindeki koruyucu film telefonu ilk kutusundan çıkardığınızda sök at bir jelatin değil,uzun kullanıma uygun bir koruyucu film ama cam değil.

• bevcan kullanıcısına yanıt

Pro sürümünü bilmiyorum ama Lite sürümünün üstünde gelen kesinlikle koruyucu değil. Xiaomi, Poco vb. markalarda olduğu gibi ince naylon bildiğiniz. Ha çizilmelerden korur mu korur ama herhangi bir darbeye karşı koruyuculuğu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 25 Mart 2025; 9:40:21 >
  • Şu an fiyat-performans açısından Honor Magic 7 Lite en iyisi.Donanım açısından da bakacak olursak pro ile karşılaşıldığından da yine önde.Epey.com fiyat karşılaştırmasında hepsiburada da puanlarla 16.000 tl ye mor rengine siyah kılıf takıp kullanıyorum.Sizin sorduğunuz ekren jelatini+kılıf olarak piyasada bulamadım.

İkisi bir arada bulsak iyiydi ama temperli camı ve kılıfı ayrıyeten mutlaka alın kolay bulunmuyor hiç bir yerde

• Arkadaşlar bu cihazı almak istiyorum. Cihazın

RAM Tipi : LPDDR5X

Dahili Depolama Biçimi : USF 4.0

değil herhalde . net bilgiye ulaşamadım.

• yusufcinar06 Y kullanıcısına yanıt

Fabrikadan ekran koruyucu jelatin takılı geliyor. Kalitesi Ali'den 50 cente alınan jelatinlerle aynı. Ancak parmak izini ve dokunmatiği etkilemiyor. Zaten Honor da jelatini çıkarmaya tavsiye etmiyor. Çıkarıp yerine cm vs takarsanız, parmak izi okuma olumsuz yönde etkilenir diyor.

• Ben de shaza aldım. Akşam uygulayacağım.

HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU]

Fotoğraflardan anladığım kadarıyla ön kamera bölgesi kapalı ama siparişiniz gelince teyit eder misiniz?

• agules kullanıcısına yanıt
    Bende alıp uygulattım bugün, cam çok başarılı ancak uygulama esnasında toz kalırsa almak imkansız gibi... Bu yüzden uygulama esnasında çok dikkat etmek gerekiyor...

• brave353 kullanıcısına yanıt

Uygulama aparatının kullanım kolaylığı nasıl? tam yerine oturuyor mu?

• brave353 kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullan kardeşim,nasıl memnun kaldın mı?

• Ofem kullanıcısına yanıt
    Evet hizlamada bir sorun olmadı, gayet başarılı

• bevcan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, düşündüğümden daha başarılı çıktı

• slcsnmz kullanıcısına yanıt

Bu videoda hoparlörün markasına kadar bulabilirsiniz

HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU]微机分WekiHomeyoutube
    纯享版荣耀Magic7 Pro 拆解来了,这次的结构堆叠还挺有意思~ 💣 更多燃炸影片💣 Eng sub 特斯拉Model 3拆解全纪录 https://www.youtube.com/watch?v=t9N4_r-6xAc iPad Pro 妙控键盘拆解:2399我觉得一点都不贵?! https://youtu.be/cdamWiUlt6Y 『享受科技,物尽其用』 关注XYZONE,打开铃铛🔔,收取最新资讯:https://bit.ly/2G54hOD 支持我们的淘宝店铺吧!http://bit.ly/2lkEESP 🌝来FB聊天,获取最新科技产品资讯:https://bit.ly/2Gf1Dpw 关注我的IG账号,了解最新的产品参数对比!https://bit.ly/32M53Kb #微机分WekiHome #楼斌 #honor #荣耀 #honormagic7pro #magic7pro #华为 #tech #teardown #拆机 #拆解
    https://www.youtube.com/watch?v=uDs_alKSzAw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 25 Mart 2025; 21:45:18 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.