Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (73. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 13 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.458
Cevap
105
Favori
123.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk başta alanlar için yapılan Bir kampanyada verildi diye hatırlıyorum. Alan arkadaşlar daha kesin Bilgi verebilirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Honor Magic7 Pro kullananlar pil ekran süresini paylaşırsa sevinirim.

• Telefon almayı düşünenler fazla düşünmeye gerek yok fiyatına göre sundukları açısından en iyisi bu.

Her modelde eksikler var. Birinde batarya birinde arayüz sıkıntı birinde ekran birinde hoperlör sesi az derken birinde fiyat ederinden yukarıda mesela samsung düz ve ultra modeller. Birinde servis teknik destek soru işareti oneplus gibi.

Honorda iyi servis var huawei sağlıyor.

Ekran çok iyi 453 ppi 5000 nits 6.8" 1-120hz Ltpo 4320 hz PWM

Batarya çok iyi 5850 siC

Şarj hızı 100W kablolu ve 80W kablosuz

Yapay zeka çok iyi samsung ayarında ve 10 milyar dolar yatırım daha geliyor YZ alanına.

Güncelleme 7 sene Pixeller gibi.

Kamera çok iyi amiral seviyesinde

Arayüz çok iyi akıcı magicOS

Hoperlör piyasadaki en iyi muhtemelen

İşlemci Snapdragon 8 elite ve çok iyi buhar kazanı soğutmayla destekli

Ram 12 yeterli ufs 4.0 yazmaya gerek yok amiral telefon

Tasarım o kadar da göreceli değil çok çok iyi ay grisi modelini alıp iyice her detayını inceledikten sonra.

Ve fiyat kimse enayi değil parası olsa bile kazıklanmak istemez bu fiyata aklıma gelmeyen daha çok detay özelliği var.

Ben de bu forumdan takip ederek sizlerin görüşlerinizden faydalandım umarım benim de faydam olur iyi forumlar iyi günler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzowskii -- 26 Mart 2025; 13:36:37 >

• muzowskii kullanıcısına yanıt

Benimde düşündüğüm modeller vardı,

Forumdaki arkdslar HM7P yönlendirme sağladı

Hb deki son ay grisi cihazı dün gece ben aldım

Öğlen kapımda oldu

Teşekkürler herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar Virüsü kullanıcısına yanıt
    Normal bir kullanıcı olarak gece yatağa geçtiğimde yüzde 40 üstü şarjı her gün.
    6,7 saatlik bir uykuda yüzde 2 maksimum yüzde 3 gibi düşüyor. HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stillfeelthepain -- 26 Mart 2025; 16:46:27 >
  • Bilgisayar Virüsü kullanıcısına yanıt

Hocam ekran süresi ortalama 10-11 saat civarında (bir tık daha fazla da olabilir), Bugün 01:00 civarında %50 seviyesine gelmiş sonrasında bugün toplam 5:12 ekran süresi almışım.

+ 33-35 dk civarında %1'den %100 şarja ulaşmak inanılmaz büyük keyif. Şu anda ortalama 36 saat civarı şarjım gidiyor. Dün sabah 6:30-7:05 arası şarjda idi, günü kurtarmayı geçtim, şu an daha %2'de birazdan şarja takacağım. 15. döngüdeyim.

Not: çok aktif kullanım yapıyorum, youtube'dan günde 2-3 saat izleme + bir sürü borsa uygulaması vs. günde en az 50 bildirim geliyordur.

Batarya konusunda inanılmaz memnunum, detay sorunuz varsa sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 26 Mart 2025; 17:6:19 >
  • Merhabalar. Samsung Note 10 plus kullanıcısıyım, artık beni değiştir diye barım barım bağırıyor. Aklım bu modelde ama kafama takılan bir sorum var, eşim yeni doğum günü hediyesi olarak samsung watch 7 ve buds3 pro aldı. Ben honora geçersem bu iki arkadaşı tüm özellikleriyle beraber kullanmaya devam edebilecek miyim?

• albemus kullanıcısına yanıt

Hocam kulaklıkta sorun olmaz ama saat tizen felan mı bilmiyorum. Bende de Fossil Gen 5 var, Google WearOS tabanlı, sorunsuz şekilde eski telefonumdaki gibi kaldığım yerden kullanmaya devam ediyorum. Eğer Tizen tabanlı ise app'i vs vardır diye düşünüyorum.

• albemus kullanıcısına yanıt
    Kulaklıkta 360 derece özelliği haricinde benim gördüğüm tüm özellikler çalışıyor... Aynı kulaklık bende de var...

Watch ta ise tansiyon ve ekg haricinde tüm özellikler çalışıyor... Watch Ultra kullanıyorum...

• Yıldırım Kemal kullanıcısına yanıt

Hangi fotoğraflara?

Sadece verdiğiniz satış linki üzerinden ürünün fotoğraflarına baktım ki fotoğrafa göre kamera adası kapalı görünüyor.

Ayrıca "Fotoğraflardan anladığım kadarıyla" diye de ayrıca belirttim, zaten teyit edebilir misiniz, diye sormamın amacı da buydu.

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]
  • Öncelikle selamlar herkese, aranıza yeni bir üye olarak katıldım :)

Şu an 2 yıl önce aldığım Samsung Galaxy S23 cihazım var ve Honor Magic 7 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Ekran boyutu ve pil performansı benim için ana noktalardan. Sizce bu geçiş mantıklı mı bunu sormak istedim. Cihazın gerçekten harika olduğu bir gerçek tabi, ben sizin de fikir ve yönlendirmelerinizi almak isterim. Ayrıca telefonu hepsiburada üzerinden takas yoluyla almayı düşünüyorum, bu konuda da fikir ve yönlendirmeleriniz benim için çok kıymetli.

Şimdiden yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagreus01 -- 26 Mart 2025; 18:29:56 >
  • s23 gen2 li bir cihaz performans olarak şuan pek fark hissetmezsiniz ancak yıllar geçtikçe 8 elit daha yeni ve performanslı kalır tabiki.

Onun dışında ekranı 1080p den 1.5k ya çıkar, şarj hızı 25w dan 100w çıkar, batarya 3900 den 5850 ye çıkar, kamera daha iyi olur, yüz tanıma 3D olur, depolama 512 çıkar, ram 8 den 12 ye çıkar vs vs

Böyle bakılınca da yükseltilebilirmiş aslında

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Hocam belirttiğim üzere son kullanıcılardan gelen fotoğraflardan bahsediyorum. Yorumların içinde nasıl durduğuna dair birkaç kanıt var yani. Yıllarca alıp bir çok modelde kullandığım için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
    Öyle yapacağım ki fikir oluşması adına geldiği vakit son duruşunu aktaracağım. Saygılarımla.

• muzowskii kullanıcısına yanıt

s23 ultra'dan geçtim hocam hız ve geçiş olarak bariz fark var. play store'den bir şey indirirken bile fark neredeyse yarı yarıya.

• Hepsi buradan dün son gri rengini satın aldım,
    Bugün baktığımda siyah rengi de stoklar da kalmamış,
    Kampanya bitirme politikasi da olablir bilmiyorum
    58bin ödedim ve tablet hediyesi ile geldi.
    HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

Bunun yanında temu dan bir kaç bisey satın aldım henüz teslim edilmedi fikir olması için paylaşıyorum bilginize
    https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100190691730&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Fopen%2F0b437a30162744e184f077f23dc1d27a-goods.jpeg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Fopen%2F0b437a30162744e184f077f23dc1d27a-goods.jpeg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=45fbfc4c-82f8-4369-b625-4ba590a5&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBBF3XTEFVXSOMBRQGA3W7VZECUVO2VUCFWYHL2VBJQYEWYSTDZAWCC366TAJ2TNASS3FBPY&locale_override=203~tr~TRY
    https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099900475386&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F29c783cf-ed5b-4b7d-bdca-fd60aa901d2a.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F29c783cf-ed5b-4b7d-bdca-fd60aa901d2a.jpg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=471e6e0d-c95d-4302-857a-42cd5bf8&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBDQPPGHDGLRHLYRQGA3W7VZECUVO2VUCFWYHL2VBJQYEWVOKHL4YBR6N6RQWXRY4YIGOXXI&locale_override=203~tr~TRY
    https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099937919001&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Fopen%2Ff80f045c9fe546f9aff4d3f6a6764769-goods.jpeg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Fopen%2Ff80f045c9fe546f9aff4d3f6a6764769-goods.jpeg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=702003c1-ba17-4c1e-89a2-3782f8de&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBDRSKMYRTEM5V6BQGA3W7VZECUVO2VUCFWYHL2VBJQYEWBNOY4BP2HJ5EH45JHZNYGKBHSY&locale_override=203~tr~TRY

• dostlar selamlar, poco x3 pro kullanıyorum, emektarla 3,5 seneyi devirdik ama son 1 senedir ''beni değiştir'' diye bağırıyor, dün düşürmem sonucu hoparlörü bozuldu ve şarj olmamaya başladı, dedim değiştirme vakti geldi. Aslında son 1-2 aydır S25 serisini inceliyordum, aklımda ultra model vardı, aslında yazın değiştirmeyi düşündüğüm için S25 Ultra biraz daha ucuzlar öyle alırım diyordum ama şimdi değiştirmek durumunda kaldığım için şu anki 75-80K seviyesine çıkma niyetim yok, bunun üstüne S25 Plus'ta karar kılmışken HM7Pro gözüme çarptı, incelemelerde 'fiyatının en iyisi' deniyor, Poco tecrübemden sonra Samsung'un stabil arayüzü beni cezbetmişti ama bu modelin de arayüzü övülüyor. Youtube'da pek karşılaştırma videosu göremedim.

Sizce S25 Plus mı tercih etmeliyim yoksa HM7Pro mu?

+/- yönleriyle fikir verebilecek biri varsa çok sevinirim.

• Dianz kullanıcısına yanıt

Dostum selamlar

Bende yıllardır xiaomi kullandım hyperos 2 serisi sonrası sıktı ikonlar küçüldü sorunlar arttı xiaomi den uzaklaştım

. Senin konuya gelirsek işlemciler ayni

Kamera HM7P daha güncel ve güçlü

Pil daha yüksek

Tasarım hususuna gelirsek s25p a16 a25 a26 a35 gibi yani özel bir durum söz konusu yok

Bence hiç düşünmeden HM7P yönelmen sağlıklı olacaktır. Kutudan adaptör ve kılıf çıkması da büyük nimet 😊

• Grambel34 G kullanıcısına yanıt

HM7P tasarımı gerçekten çok güzel oldu. Geçen seneki modelde kamera adası aşırı büyük ve tuhaf görünüyordu yani HM6pro da. Şimdi daha ufak ve derli toplu. Ayrıca yuvarlak kamera adasına hafif köşeli çerçeve olayı da devam ediyor ve oldukça hoş görünüyor. Ekrandaki aşırı kavis de yerini çok hafif sadece siyah çerçeve kısımlarda kalan 2.5d kavise bıraktı. Cam arka kapaktaki ay grisi rengi ayrıca çok başarılı. Sözün özü geçen seneki modelin tasarımı beni çok cezbetmemişti ancak bu seneki modelin tasarımı gerçekten çok derli toplu ve tabiki özgün kalmaya da devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.