https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161004025 https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161004123 S25 konusundaki bir arkadaşın kıyaslaması < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzowskii -- 27 Mart 2025; 4:47:36 > |
HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (74. sayfa)

-
-
Kapıda değişim tavsiye ederim. Öteki türlü hem çok fiyat öldürülüyor,hem de paranız hesabınıza çok geç yatıyor. Bu konuda çok şikayet var. Gerçi kapıda değişim ile de cihaz ölüyor da,en azından anında indirimli alıyorsunuz.
Öte yandan s23 düz ise geçerdim, ancak s23 ultra ise geçmezdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 27 Mart 2025; 6:41:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Magic7 lite telefonu almak isteyen PM atsın, Hepsiburada da 1500 lira indirimle alabilirim, 14 bin 500 liraya yarın adresinize Hepsiburada getirir.1300 liralık kablosuz kulaklık hediyesi de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhann -- 27 Mart 2025; 14:37:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada'nın stoklarında tükenmiş ürün haberiniz olsun arkadaşlar
Mart güncellemesi gecikti...
Evet önce gri rengi bitti
1 gün sonra siyahı da bitti
Yada kampanya sone erdirildi bitirildi, tekrar tablet siz ve kampanyasiz bir fiyattan gelirse satıcının hepsi burada olması koşulu ile anlarız
Kampanya bitti sanırım. Aynı fiyattan devam eder mi acaba?
Merhaba
Amiral Gemi modellerini tek bir konuda konuşmak için açığım konumuz.
2024/2025 yılında çıkan Amiral gemi modelleri beni çok heyecanlandırdı için ortak bir konuda buluşmanın iyi olacağını düşünüyorum.
Rakip çok olduğu için muhabbeti tadından yenmez
Konumuz:
https://forum.donanimhaber.com/2024-2025-yili-amiral-gemileri-ana-konu-snapdragon-8-elite-icerir--161007531#161007550
İyi forumlar
Ben sadece teorik olarak kendimce yorumladım,
Ben alırken gri renginde son 2 adet yazıyordu
Aldığımdan 30dk sonra gri rengin stogu tükendi,
Bunun ardından 1.5 gün geçti yada gecmedi siyahında stoğu bitti,
Eger tekrar stoklar hepsi burada satıcısı ile yenilenir ve kampanya devam etmez ise düşüncem de doğruyum dur demek
Şahsi Düşüncem ise hepsi burada kampanyayi sonlandırıldı çünkü cihaz zaten yok satıyordu bundan faydalanmak için cihazı tablet siz satışa devam edip 59.999 ile 64999 bandına çekeceğini düşünüyorum şahsi yorum ve düşüncem
Eger stoklar güncellenir tablet hediyesi de geri gelirse aynı fiyattan
Hepsi Buradada stok kalmadığı için olduğu anlaşılır ve benim yazdıklarım sadece senaryo dan ibaret kalır
Ama inşallah tekrar aynı fiyat ve tablet kampanyası ile gelir ve sizlerde faydalanırsiniz bunu gerçekten çok isterim
Çünkü cihaz muazzam akıcı beni fanboy olarak görebilirler lakin
Gerçekten çokça cihaz kullandım
15promax 14tpro Samsung s23 ultra gibi orta seviye ve amiral gemisi tabir edilen cihazları deneyimledim ama bu cihaz başka olmuş
Sıfırdan kurulumda Google play store üzerinden 100mgbt ile uygulamalarin inmesi kurulması saniyeler içerisinde gerçekleşti
Kamera olayı muazzam yapay zeka desen bu cihaza yakışmış Huawei bu işi yapıyor...
Ödediğim paranin hakkını verdiğini öznel olarak düşünüyorum Saygılarımla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Grambel34Söyle bir habere denk geldim yabancı kaynaklardan güncelleme alan var mı, ve güncelleme ile fotoğrafların iyileştirildigi yönünde bilgi mevcut
TR ye çevirip ekliyorum
https://www.huaweicentral.com/honor-magic-7-gets-new-magicos-9-update-with-camera-fixes-ai-features/
Honor , Magic 7 serisi için birkaç kamera düzeltmesi ve bir AI fotoğraf düzenleme aracıyla yeni bir MagicOS 9.0 güncellemesi yayınlıyor. Şirket ayrıca amiral gemisi telefonların ana ekran bölümlerini ve sistem kararlılığını iyileştirerek kararlı bir deneyim sunuyor.
Magic 7 serisi, MagicOS 9.0 güncellemesiyle kutudan çıkıyor. Android 15 tabanlı güncelleme, akıllı telefonların günlük yaşam senaryolarını kolaylaştıran birçok akıllı özellik sunuyor.
Öte yandan şirket, kullanıcılara daha uygun deneyimler sunabilecek yeni özellikleri sürekli olarak tanıtıyor. Şu an itibariyle Honor Magic 7 serisi, en son MagicOS 9.0 güncellemesiyle kamera düzeltmeleri ve AI özellikleri alıyor.
Magic 7 telefon kullanıcıları güncellemeyi MagicOS 9.0.0.165 sürümüyle tespit edebilirler. Yeni özellikleri yüklemek için 1.22GB'lık bir yazılım paketini indirmeleri gerekiyor.
Değişiklik günlüğüne göre şirket , yiyecek fotoğrafçılığı ve portrelerin parlaklığını ve görüntü efektlerini iyileştiriyor. Ayrıca, galeride görüntüyü kaydetmeyi kısıtlayan belge tarama sorununu da düzeltiyor.
AI süper netlik aracı
Honor, tüm bulanık çekimleri netliğe dönüştüren AI süper net görüntü özelliğini daha da ekledi. Görüntülerinizi yumuşatmak ve netleştirmek için bir uygulama aramanıza gerek yok. Galeri'deki AI süper net aracını seçmeniz yeterli ve görüntü daha net hale gelecektir.
Aşağıdan tam değişiklik günlüğünü inceleyebilirsiniz.
Honor Magic 7, kamera düzeltmeleri ve yapay zeka özellikleriyle yeni MagicOS 9 güncellemesini aldı
Honor Magic 7, kamera düzeltmeleri ve yapay zeka özellikleriyle yeni MagicOS 9 güncellemesini aldı (Görsel Kaynakları: Weibo)
MagicOS 9.0.0.165 Güncellemesi: Değişiklik Günlüğü
Kamera
Optimize edilmiş yiyecek fotoğrafçılığı efektleri
Yüksek büyütmeli portrelerin parlaklığı optimize edildi
Kameradan yapılan belge taramalarının galeriye otomatik olarak kaydedilememesi sorunu düzeltildi.
Galeri
Fotoğraf ve videoları güne/tarihe göre görüntülemeyi destekleyen yeni bir zaman gruplandırma özelliği eklendi. (Yol: Galeri > Fotoğraflar > sağ üst köşedeki üç nokta > Zaman gruplarını göster.
AI süper net görüntü özelliği eklendi. (Yol: Galeri > Görüntü Seç > AI Düzenleme > Sihirli Fotoğraf > AI Süper Net.
Ana Ekran
Özelleştirilmiş bir ana ekran desteği sunar ve kullanım esnekliğini artırmak için ana ekranın herhangi bir bölümünü özelleştirebilirsiniz.
Uygulama adlarını gizleme özelliği eklendi. Açıldığında, ana ekran simgelerinin, kartların ve klasörlerin adları gizlenecek ve bu da arayüzü daha öz hale getirecek. (Yol: Ana ekranı iki parmağınızla sıkıştırın > ana ekran ayarları > uygulama adlarını gizlemeyi aç)
Koleksiyon Alanı
Resim koleksiyonlarını görüntülemek için yeni ayarlar eklendi. Resimlerin ihtiyaçlarınıza göre hem galeride hem de Koleksiyon Alanında veya yalnızca Koleksiyon Alanında görüntülenmesini ayarlayabilirsiniz. (Yol: koleksiyon alanının sağ üst köşesindeki üç nokta > Ayarlar > Görüntüleme Ayarları > Resim Koleksiyonları.
İstikrar
Sistem kararlılığı iyileştirildi ve telefonunuzun daha kararlı çalışması sağlandı.
Güvenlik Yamaları
Sistem güvenliğini artırmak için Mart 2025 güvenlik yaması entegre edildi
Bu konu üzerine çeviri ile paylaştığım bir güncelleme bilgisi vardı fakat benim cihaz 165 değil direk 166kodlu güncellemeyi aldı
Şimdi biz bu haberdeki güncellemeyi alacak mıyız bilgisi olan var mı
Cihazı açtıktan sorma 2.6g kusur bir güncelleme geldi ve yükledim ama sizlere danışmak istedim
-
Cihazın ağırlık dengesi nasıl arkadaşlar, tam ortasından parmakla havaya kaldırdığınızda kamera bölümü daha ağır olup dengeyi bozuyor mu?
Hocam, yorumunuz için teşekkürler.. Ben de yanlış hatırlamıyorsam; honorun sitesinde alttaki dipnotta 30 Mart’a kadar tablet kampanyası gibi bir şey görmüştüm. Ondan kaldırıldığını düşünüyorum. Tabletsiz olsa da aynı fiyattan gelirse güzel olur. Tabii dediğiniz gibi tabletli olursa çok daha güzel olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 28 Mart 2025; 10:27:56 >
Çok tuhaf bir şekilde kamera kısmı değil alt kısım daha ağır basıyor
Kamera adasının bittiği yerden 1 cm daha altta yani ortalarda sayılır. Asıl ağırlığı pil yaptığı için üst kısım dengesizlik oluşturmuyor.
Süper şarj olayını nasıl açıyoruz bilen var mı Bir saat 42 dakika gösteriyor %100 için Magic 7 Lite
HONOR MAGİC 7 LİTE önerir misiniz arkadaşlar. Oyun oynayan biri değilim sadece işlemcisi düşündürüyor kısa zamanda telefon değiştirmediğim için uzun vadeli götürür mü diye emin olamıyorum.
-
Magic 7 lite için ankerin 67w adaptörü ile yine ankerin 60w kablosu ile 0'dan 100 e 1 saat 15dk da şarj doluyor süper şarj ibaresi çıkıyor arkadaşlar.(kabloyu 66w veya üstü alırsanız şarj süresi biraz daha azalır, daha hızlı şarj olasılığı bilen varsa bizleri aydınlatsın) kabloyla adaptörü 800küsür e almıştım sürekli fiyat değiştiriyor hepsiburada anker distribitör bayisi . Telefonunda siyahını istediğim için sürekli stok koyup 1 saat içinde değişiyordu bende 1 hafta önce aldım artık stok kalmama ve zam gelme ihtimali riskine karşı. 2 gün daha beklesem onuda kupon ve indirimlerle 750TL daha ucuza alabilecekmişim. LITE modeli için kılıf önerileriniz olursa bekliyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EK0LISER -- 28 Mart 2025; 23:48:21 > -
Ben kılıfı Aliexpressten aldım. Hem kendime hem eşime aldım,kalitesi çok iyi. Aldığım mağazayı paylaşıyorum:
AliExpress'te az önce şunu buldum:
204,22TL | Onur Magic 6 Pro 5G Magic 7 Lite Magic 6 Lite Magic 5 Lite Magic 4 Lite Şok Düşme Önleme Şeffaf Kılıf
Her şey dahil 280₺ civarına geldi.
Adaptör olarak ben de ankerin 67 wattlık adaptörünü aldım. Elimde 90 watt vivo adaptörü ve kablosu da var ama şarj olma süresinde ek bir fark göremedim. Üstelik birden çok çıkışı olduğu için, birine telefon, diğerine tablet ve 3.süne kulaklık takıp, saat hariç tüm elektronik eşyalarımı tek bir adaptörle şarj ediyorum. Ama 67 watt sadece tek type c kullanıldığı zaman verebiliyor.
-
Bu fiyat bandında bundan daha iyi cihaz yok. Çok araştırdım. Risk alırım derseniz nothing 2a da var ama o yeni bir marka olduğu için risk almadım. Honor aldım.
Herkesin bahsettiğini ben de yazacağım. Şarjı mükemmel,kamerası vasat, ekranı amoled ve renkler vs iyi. Ancak videwine l1 olmadığı için düşük çözünürlüklü videolar gösterir netflixte. Bu önemli değil derseniz ekranı gayet iyi.
Hoparlörler yüksek sesli ama bas vs pek tatmin etmedi beni. Müzik dinlenmez ama sesli videoda ve görüntülü sohbetlerde karşıdakinin sesini net duyabiliyorsunuz. Ancak cihazın üzerindeki hoparlörler, içerik tüketmede bana keyif vermedi. Ha çok mu kötü, değil ama iPhone 12 daha iyiydi mesela.
Kamerası bence gerkesiz gömülüyor. Gündüz iyi ışık koşullarında gayet iyi, gece vasat. Bu fiyat bandında zaten kameralardan ancak bu kadar oluyor.
Ben aldığından beri 500 TL daha indirime girmiş hb de. Kaçırmayın derim.
Hediye kulaklık telefon görüşmelerinde rezalet, video izlerken iş görse de müzik dinlemek de zevk vermiyor. Şarjı iyi gidiyor, gerisi çöp. Normal satış fiyatı 1000 TL civarında ama bence çin malı 300-400tl kulaklıklar gibi bir performansı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 28 Mart 2025; 23:57:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X