Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (72. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 17 Misafir (8 Mobil) - 15 Masaüstü13 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
2.071
Cevap
104
Favori
110.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gönlümde yeni jenerasyona kapılıp özencim honor magic v3 den yanaydı, çokça olumsuz yorum aldım sizlerden, bu sebeple ustad sözü dinlemek gerek gibi hissettim,
    Örneğin arama geldiğinde tablet ekrandan ana ekrana geçilmesi gerektiği gibi şeyler okudum ve selfie çekmek için tablet ekran açık haliyle cihazın yönünü çevirip çekmek zor gibi de geldi
    bu sebeple tercihimi HM7P dan yana kullandım
    Tablet hediyesiz daha uyguna satıcılar vardı fakat
    Tableti kullanmayıp satsam daha karlı olur gibi geldi. Yada kullanırım magic v3 deki ekran özlemimi tablet ile gideririm olmadı
    Bu zamana kadar uzun yıllar xiaomi serisi kullandım çok memnundum ama hyperos 2 ile düzeldi düzelmedi memnuniyetsizlikler doğdu ve xiaomi 15 ultra çok daha pahalı geldi o kaliteye göre,.
    Birazda zamanında Huawei p30 pro kullanan birisi olarak o ekranın kalitesi ve fotoğraf çekimlerinin başarısını HMP7 ile yakaladığını düşündüğüm için tercih ettim renk olarak gri tercih ettim tek sıkıntısı kılıfın da gri olması keşke siyah olsaydı, belki kullanmayıp kılıfı takas edip yada satmak isteyenler olur
    HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grambel34 -- 25 Mart 2025; 22:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uygularken acayip hava kabarcığı oluştu. Çok dikkatli yapmama rağmen hava kabarcıkları bir türlü gitmedi. Hafif kaldırayım derken sonuç ortada.
    HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • agules kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun shaza koruyucu sanırım değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: theenjoyment

Geçmiş olsun shaza koruyucu sanırım değil mi?

Teşekkür ederim. Aynen hocam Shaza. Daha önce çok ekran koruyucu taktım. En güzel ve basit uygulananlar spigen. Bizim telefona göre de yok maalesef.
    Ama bu şanssızlık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 25 Mart 2025; 22:52:37 >
  • Grambel34 G kullanıcısına yanıt

Garanti kapsamında iade vs. gerekirse tableti de vermek gerekiyor bu yüzden bence tableti elinizden çıkarmayın.

• agules kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun büyük şanssızlık olmuş, çok yoğun yapıştırıcı kullanılmış, yapışan yüzeyi kaldırmak çok zor bu da uygulamayı çok zorlaştırıyor.

• Amazon da cam koruma modeli daha satılmaya başlamış, bilgi olsun diye paylaşıyorum...

• brave353 kullanıcısına yanıt

Kamera çentiği var mı? Birde etrafı siyah çerçeve görünümlü mü ?

• firstutay F kullanıcısına yanıt
    Çentik yok, siyah çerçeve var

• Siyah çerçeve olayı çok kötü. Normal kullanımda fark hissettirmiyor ama oyunlarda kenar kullanımı kısıtlıyor

• firstutay F kullanıcısına yanıt
    Evet yarım milimetre de olsa küçültüyor

• Bu koruyucuyu deneyen olursa paylaşırsa sevinirim

• brave353 kullanıcısına yanıt

Yanlış anlamadıysam herkesin ortak derdi, toz ve el izi tutmayacak, görüntüyü bozmayıp, dokunmatik ve parmak izini etkilemeyecek bir koruyucu. Özellikle fabrikasyon gelen koruyucu epey toz topluyor ve çabuk çiziliyor. Shaza sanki bu taleplere cevap vermeye en yakın gibi göründü bana, microcase çok da iyi değil ama bilindik bir marka shazaya göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theenjoyment -- 26 Mart 2025; 0:18:8 >
  • theenjoyment T kullanıcısına yanıt
    Evet shaza şuan en mantıklı çözüm gibi duruyor

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflara baktığınıza emin misiniz? Çünkü son kullanıcılardan gelen resimlerde ada ve kamera bölgesi olması gerektiği gibi. Bizde bu minvalde söyledik ki Ibywind şaşırtmayacaktır. Geldiğinde tekrardan dönüş yapacağım.

• Bu detay içinde ayriyeten teşekkürler

Mevzuya oradan hiç bakmamıştım

• Bazı kullanıcılar kulaklık hediyesi de almış bunun geçmiş bir kampanyası mi vardı süreç hakkında bilginiz var mı

• basturkemin B kullanıcısına yanıt

Belki size faydası olur diye bir araştırma yaptım, bölge değişikliği ile güncelleme alan kullanıcılar olduğunu gördüm, bölgeyi Tayvan yapablır misiniz

Global da Tayvan secenlerin kutularından adaptör çıkmış, bazı serilerinde adaptör olmadığını da okudum bilginize

• Durali_07 D kullanıcısına yanıt

Merhaba bu kulaklığı nasıl hediye olarak alabiliriz bilgi rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: firstutay

Kamera çentiği var mı? Birde etrafı siyah çerçeve görünümlü mü ?

Kamera çentiği yok. Direkt ön kamernaın üzerine uygulanıyor.
    Siyah çerçeve de mevcut. Tam doğru oturtmanız gerekiyor. Doğru oturtsanız bile bir miktar ekranı perdeliyor. Kaliteli bir ekran koruyucu ama uygulaması zor. Ben de çok hava kabarcığı bırakmıştı.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.