HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (72. sayfa)

-
-
-
Geçmiş olsun shaza koruyucu sanırım değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Aynen hocam Shaza. Daha önce çok ekran koruyucu taktım. En güzel ve basit uygulananlar spigen. Bizim telefona göre de yok maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: theenjoymentGeçmiş olsun shaza koruyucu sanırım değil mi?
Ama bu şanssızlık oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 25 Mart 2025; 22:52:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garanti kapsamında iade vs. gerekirse tableti de vermek gerekiyor bu yüzden bence tableti elinizden çıkarmayın.
-
Geçmiş olsun büyük şanssızlık olmuş, çok yoğun yapıştırıcı kullanılmış, yapışan yüzeyi kaldırmak çok zor bu da uygulamayı çok zorlaştırıyor.
Amazon da cam koruma modeli daha satılmaya başlamış, bilgi olsun diye paylaşıyorum...
amazon
Microcase Honor Magic 7 Pro 3D Curved Tam Kaplayan Kavisli Tempered Cam Ekran Koruyucu - AL3282https://www.amazon.com.tr/dp/B0DWXQSPNH?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_6MVF28KH63FM7VFQQWTY&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_6MVF28KH63FM7VFQQWTY&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_6MVF28KH63FM7VFQQWTY
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kamera çentiği var mı? Birde etrafı siyah çerçeve görünümlü mü ?
Çentik yok, siyah çerçeve var
Siyah çerçeve olayı çok kötü. Normal kullanımda fark hissettirmiyor ama oyunlarda kenar kullanımı kısıtlıyor
Evet yarım milimetre de olsa küçültüyor
Bu koruyucuyu deneyen olursa paylaşırsa sevinirim
amazon
Microcase Honor Magic 7 Pro 3D Curved Tam Kaplayan Kavisli Tempered Cam Ekran Koruyucu - AL3282https://www.amazon.com.tr/dp/B0DWXQSPNH?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_XP22RQ5CA8BHDWYVDZCE&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_XP22RQ5CA8BHDWYVDZCE&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_XP22RQ5CA8BHDWYVDZCE
-
Yanlış anlamadıysam herkesin ortak derdi, toz ve el izi tutmayacak, görüntüyü bozmayıp, dokunmatik ve parmak izini etkilemeyecek bir koruyucu. Özellikle fabrikasyon gelen koruyucu epey toz topluyor ve çabuk çiziliyor. Shaza sanki bu taleplere cevap vermeye en yakın gibi göründü bana, microcase çok da iyi değil ama bilindik bir marka shazaya göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theenjoyment -- 26 Mart 2025; 0:18:8 >
Evet shaza şuan en mantıklı çözüm gibi duruyor
Fotoğraflara baktığınıza emin misiniz? Çünkü son kullanıcılardan gelen resimlerde ada ve kamera bölgesi olması gerektiği gibi. Bizde bu minvalde söyledik ki Ibywind şaşırtmayacaktır. Geldiğinde tekrardan dönüş yapacağım.
Bu detay içinde ayriyeten teşekkürler
Mevzuya oradan hiç bakmamıştım
Bazı kullanıcılar kulaklık hediyesi de almış bunun geçmiş bir kampanyası mi vardı süreç hakkında bilginiz var mı
Belki size faydası olur diye bir araştırma yaptım, bölge değişikliği ile güncelleme alan kullanıcılar olduğunu gördüm, bölgeyi Tayvan yapablır misiniz
Global da Tayvan secenlerin kutularından adaptör çıkmış, bazı serilerinde adaptör olmadığını da okudum bilginize
Merhaba bu kulaklığı nasıl hediye olarak alabiliriz bilgi rica ederim
Kamera çentiği yok. Direkt ön kamernaın üzerine uygulanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: firstutayKamera çentiği var mı? Birde etrafı siyah çerçeve görünümlü mü ?
Siyah çerçeve de mevcut. Tam doğru oturtmanız gerekiyor. Doğru oturtsanız bile bir miktar ekranı perdeliyor. Kaliteli bir ekran koruyucu ama uygulaması zor. Ben de çok hava kabarcığı bırakmıştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X