Honor Magic 7 Lite bu model de vowifi mevcut mu? Vodafone kullanıyorum şuan vodafone wep sitesininde vowifi destekleyen cihazlar arasında yer almıyor. Mevcut kullananlar kontrol edip bilgi verebilir mi? Teşekkür ederim. |
HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (75. sayfa)

-
-
L1 sertifikası gerçekten yok mu? Zamanında Xiaomi 10 t pro serisinde bu hata vardı çok garip geldi sene 2025
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburada' da gri renk tekrar stokta, tablet hediyesi hala var, üstüne de fiyat 1500TL daha düşük önceki fiyata göre. (2000TL lik kupon ile)
-
Arkadaşlar ben orijinal Honor şarj aleti almama rağmen şuan bakıyorum %50 den %100 e bile 1 saat gösteriyor şarj🤦, süper şarjı aktifleştiremedim yada şarj aletimi sıkıntılı 🤦
0 dan 100 ede 1 saat 42 dk gibi bir rakam çıkıyordu
Çok fazla bana göre
Cihazın yanında hediye olarak aldığınız tablet,kulaklık,saat gibi hediyeleri kesinlikle elinizden çıkarmayın arkadaşlar,serviste cihaz değişimi gibi bir durum yaşayacak olursanız aldığınız hediyeyi de iade etmeniz gerekiyor ve size tanımlanan cihaz olması gerekiyor,alırım aynı cihazdan bir tane veririm de olmuyor,bilgi olsun diye paylaştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bevcan -- 29 Mart 2025; 9:49:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O sertifikayı alınca , sisteme bir sürü bloatware dedikleri uygulama yüklenmesi gerekiyor diye okumuştum. Böyle olunca arayüz ve donanıma boşu boşuna yük bindiriliyor. Hdr 10 plus olmadıktan sonra o sertifkanın hiçbir anlamı yok zaten. Arayüz gayet hafif ve keyifli bu haliyle.
Aynen gri renk tekrar stoklarda çokta uygun 56.500 e geliyor.Tablet ile hemde.
Şarj cihazında yada kablo da arıza olabilir. Hızlı şarj için ürünü şarja takınca iki kere şarj olmaya tıklayın yada bildirim ayarlarindan aktif edin fakat normal şekilde şarj 42 dk gibi bitiyor
-
Selamlar Arkadaşlar Avrupa honor magic 7 pro aldım .hakkında ya cpuz da girince pil 5270 yazıyor fakat 5800 üstü gözüküyor. Forımlarda herkes birşeyler yazmış gerçekte kaç Miliamper
Merhaba
Hocam bu mesajınızı konumuzda paylaşmak isterim izniniz olursa.
Konumuz:
İyi forumlar
Ayarlar > Telefon hakkında yazan değer neyse odur, şüphelendiyseniz 100% şarj olduğunda aida64 ile bakın 5500 den fazla çıkması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 29 Mart 2025; 12:50:15 >
Çok iyi almak isteyen arkadaşlar fırsatı kaçırmasın gri renk stoğu tükendi siyah devam ediyor
Ben 58 bine almıştım (:
-
videwine L1 olmadığını kim söyledi dostum. Ben gayet 1080p hdr içerik izliyorum Netflix den.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 29 Mart 2025; 15:55:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pro mu lite mı sizin telefon. Lite sürümde bu sertifika ile ilgili hiçbir bilgi yok çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 29 Mart 2025; 16:15:26 >
Lite modelden bahsediyor L1 yok diye. Pro ve Lite modellerin aynı konuda olması yanlış. S25 Ultra konusu ayrı S25-S25plus konusu ayrı örneğin. Ayrıca bu modelin magic serisi diye adlandırılması da HonorTR'nin yanlışı çünkü globalde Honor X9C adı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzowskii -- 29 Mart 2025; 16:19:50 > -
Arkadaşlar bimcell veya turktelekom ile volte veya wifi araması aktif edebilen var mı? Bimcell telefonunuz volte ve wifi araması desteklemiyor diyor.
Hocam ortadaki baloncuğa mı iki kez tıklayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X