Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: brave353 , kul tigin , tcreis Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
93
Favori
96.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honor Magic 7 Lite bu model de vowifi mevcut mu? Vodafone kullanıyorum şuan vodafone wep sitesininde vowifi destekleyen cihazlar arasında yer almıyor.

Mevcut kullananlar kontrol edip bilgi verebilir mi?

Teşekkür ederim.

• C. S C kullanıcısına yanıt

L1 sertifikası gerçekten yok mu? Zamanında Xiaomi 10 t pro serisinde bu hata vardı çok garip geldi sene 2025

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada' da gri renk tekrar stokta, tablet hediyesi hala var, üstüne de fiyat 1500TL daha düşük önceki fiyata göre. (2000TL lik kupon ile)

• EK0LISER E kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar ben orijinal Honor şarj aleti almama rağmen şuan bakıyorum %50 den %100 e bile 1 saat gösteriyor şarj🤦, süper şarjı aktifleştiremedim yada şarj aletimi sıkıntılı 🤦

0 dan 100 ede 1 saat 42 dk gibi bir rakam çıkıyordu

Çok fazla bana göre

• Cihazın yanında hediye olarak aldığınız tablet,kulaklık,saat gibi hediyeleri kesinlikle elinizden çıkarmayın arkadaşlar,serviste cihaz değişimi gibi bir durum yaşayacak olursanız aldığınız hediyeyi de iade etmeniz gerekiyor ve size tanımlanan cihaz olması gerekiyor,alırım aynı cihazdan bir tane veririm de olmuyor,bilgi olsun diye paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bevcan -- 29 Mart 2025; 9:49:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FrankGallagherx kullanıcısına yanıt

O sertifikayı alınca , sisteme bir sürü bloatware dedikleri uygulama yüklenmesi gerekiyor diye okumuştum. Böyle olunca arayüz ve donanıma boşu boşuna yük bindiriliyor. Hdr 10 plus olmadıktan sonra o sertifkanın hiçbir anlamı yok zaten. Arayüz gayet hafif ve keyifli bu haliyle.

• sg83 kullanıcısına yanıt

Aynen gri renk tekrar stoklarda çokta uygun 56.500 e geliyor.Tablet ile hemde.

• yusufcinar06 Y kullanıcısına yanıt
    Şarj cihazında yada kablo da arıza olabilir. Hızlı şarj için ürünü şarja takınca iki kere şarj olmaya tıklayın yada bildirim ayarlarindan aktif edin fakat normal şekilde şarj 42 dk gibi bitiyor

• cnr22 kullanıcısına yanıt
    Mobil ağ > Mobil veri menüsünde Wifi araması olarak geçer

HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 29 Mart 2025; 12:38:3 >
  • Selamlar Arkadaşlar Avrupa honor magic 7 pro aldım .hakkında ya cpuz da girince pil 5270 yazıyor fakat 5800 üstü gözüküyor. Forımlarda herkes birşeyler yazmış gerçekte kaç Miliamper

• Miller57 kullanıcısına yanıt

Merhaba

Hocam bu mesajınızı konumuzda paylaşmak isterim izniniz olursa.

Konumuz:

https://forum.donanimhaber.com/2024-2025-yili-amiral-gemileri-ana-konu-snapdragon-8-elite-icerir--161007531-4#161030601

İyi forumlar

• Biohazard kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Telefon hakkında yazan değer neyse odur, şüphelendiyseniz 100% şarj olduğunda aida64 ile bakın 5500 den fazla çıkması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 29 Mart 2025; 12:50:15 >
  • sg83 kullanıcısına yanıt

Çok iyi almak isteyen arkadaşlar fırsatı kaçırmasın gri renk stoğu tükendi siyah devam ediyor

Ben 58 bine almıştım (:

• Temudan sipariş etmiş olduğum kılıflar geldi. En sağdaki ürün dışında ikisinin hissiyatı da çok iyi. Sırayla en baştaki ürünün kamera adası korumasız ve biraz kaygan gibi.
    İkinci ürün kesinlikle favorim. Gerek ilkine göre daha az kaygan duruşu ve de kamera adasını on numara koruması beni cezbetti desem yeridir.
    Üçüncü ürün ise bence uzak durulması gereken bir seçenek. Kılıfın ekranı koruyan çıkıntısı yok.Telefonunuz yere düştüğünde direk ekranla temas edecek. İkinci husus da kılıf telefonu fazla sıkıştırıyor. Kenarlarına zarar verme yani iz bırakma ihtimali çok fazla. Çıkarırken baya uğraştırdı 🫡Lakin duruşu ve de kamera adasını göz önünde bulunduran bu yönüyle alabilir 😊
    Saygılarımla.

videwine L1 olmadığını kim söyledi dostum. Ben gayet 1080p hdr içerik izliyorum Netflix den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingo_disco -- 29 Mart 2025; 15:55:17 >

• kingo_disco kullanıcısına yanıt

Pro mu lite mı sizin telefon. Lite sürümde bu sertifika ile ilgili hiçbir bilgi yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 29 Mart 2025; 16:15:26 >

Lite modelden bahsediyor L1 yok diye. Pro ve Lite modellerin aynı konuda olması yanlış. S25 Ultra konusu ayrı S25-S25plus konusu ayrı örneğin. Ayrıca bu modelin magic serisi diye adlandırılması da HonorTR'nin yanlışı çünkü globalde Honor X9C adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzowskii -- 29 Mart 2025; 16:19:50 >
  • Arkadaşlar bimcell veya turktelekom ile volte veya wifi araması aktif edebilen var mı? Bimcell telefonunuz volte ve wifi araması desteklemiyor diyor.

• cadavaros kullanıcısına yanıt

Hocam ortadaki baloncuğa mı iki kez tıklayacağım

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.