< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HONOR MAGİC 7 PRO / HONOR MAGİC 7 LİTE / HONOR MAGİC 7 [ANA KONU] (76. sayfa)

-
-
Destekleyen bir modele sim kartı takıp bir kaç dk sonra 5555 e sms gönderin.
VOLTE
WIFI ARAMA
5G
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet taktiginiz zaman tıklayın yada sol taraftan bildirimden açın honor magic 7 pro o kdr geç şarj olmaz
Dünya'nın en iyi amiral gemisi telefonlarından birini üretiyorsun ama lite modelini Türkiye'ye amiral gemisi cihazın adı ile satmaya kalkıyorsun.Bu nasıl bir rezillik bu nasıl bir vizyonsuzluk!,ayrıca konunun lite'dan acilen ayrılması gerekiyor.Dünyanın en iyi telefonlarından arayüzünden ekosisteminden birine sahip olduk ama saçma sapan yorumlar okumaktan başka birşey yapmıyoruz.
Dostlar bugün Ankamall Media Markt gittim ve kendi telefonum HM7P ile Vivo x200P ve s25U yan yana koyup arayüzde gezinme karşılaştırması yaptım. Honor arayüzünün akıcılığı, ekranın canlılığı, kontrastı, ikonların görünümü vs vs Samsungdan da vivodan da daha iyi, ekran arayüz jilet gibi aşırı net. Tabi Huawei pura 70 ultra ile de karşılaştırdım aynı arayüzleri. Honor geriden gelen yeni bir marka gibi düşünülüyor ama Huawei gerçeğini unutuyoruz ilk anda. Bu adamlar nasıl engellendi ve önleri kesilmese neler olurdu hepimiz tahmin edebiliyoruz.
Şunu da eklemeden geçemeyeceğim, HM7P dan sonra en beğendiğim telefon düz küçük s25 oldu ama onun nedeni de boyutları, çok hafif ince ve küçük elde oyuncak gibi duruyor bileği yormuyor malûm bizim telefonlar eskinin phablet boyutlarında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzowskii -- 29 Mart 2025; 21:27:4 >
-
Bende pro var. Sizin mesajda lite model diye görmeyince pro var sandım. O yüzden karışıklık olmuş.
Ayrıca bu konunun lite modelden ayrılması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazların, root ve rom desteği ne durumda ?
Evet 7 lite sahipleri hepsiburada dan orijinal Honor 66w şarj aleti aldım süper şarj yapmıyor maalesef, yine hayal kırıklığı yarattı honor
Honor Magic 7 Lite modeline mi ait ss? Cevap için teşekkür ederim.
-
Bu biraz kişisel zevke giriyor sanırım bana sarımsı gibi gelmiyor. En kaliteli mod Normal olan mod.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 29 Mart 2025; 22:53:17 > -
Pro ya ait ama modele göre bu kısmın değişeceğini sanmıyorum.
-
Biz de öyle Bir sorun yok
lite modeli kullanan birisi kontrol edebilir mi? İnternet üzerinde kontrol ettiğimde özellik olarak belirtilmemiş.
-
Açıkçası bana da sarı gelmiyor, üstelik doğal ton ve defokus açık. Canlı modda kullanıyorum. Ayrıca göz korumayı kapatınca soğuk seçeneği dışında elle manuel olarak en maviye çekince normal soğuk seçeneğinden daha da soğuk oluyor ama mavi ışık göz yorduğu için bende tam ortada renk şeması yani varsayılanda. AI video iyileştirici seçeneğinde süper dinamik ve canlı ekran açık bide
-
memlekette bi gariban ben kalmışım heralde 60klık cihazları millet leblebi alır gibi almış :D herneyse 4 yıldır poco x3 kullanıyorum ,gözümü 7 lite modeline diktim.Yurtdışında arkadaşa aldırttığım magic5 lite modeli var imei atabilirsem kullanacagım yoksa 7 lite alacagım 4000nit parlaklık ve 6600 mah beni cezbeden tarafları ,bu telefonun yorumlarını okumak hoş alırdı - + tarafları için...
-
hepsiburada fiyatı 58500e düşmüş, kuponla birlikte 56500e düşüyor. ama sadece beyazı var. yanında tablet hediyesi devam ediyor.
-
PMW Dimming konusundaki bazı videolar:
2160 Hz Auto-Dimming Display | realme 10 Pro Series 5G | New Vision
Check out this PWM Dimming Showdown: Samsung Galaxy S23 Ultra vs Apple iPhone 14 Pro vs Honor 90 Pro
OMG! My eyes are LOVING the PWM dimming on #HONOR200 !! ZERO strain, 100% comfort! #HONOR
Comparison of high frequency PWM dimming of mainstream phones
(317) PWM dimming compared in different phones higher the better for your eyes!#shorts - YouTube
(317) Honor 90 Display: World's First 3840Hz PWM Dimming #shorts - YouTube
Galaxy S23 Ultra CAN HURT YOUR EYES
Smartphone Display Flicker Comparison - 4320Hz vs 1920Hz vs 480Hz vs 246Hz PWM Dimming
belki bu PMW titreşim olayının ekran kalitesine de etkisi olabilir göz sağlığı dışında
oled displays are nice, but not very eye friendly yani oled ekranlar güzel ama pek göz dostu değil diyor Realme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzowskii -- 30 Mart 2025; 0:34:29 >
-
6421 kelvin ölçülmüş yani bu değer sıcak beyaz değil, aksine biraz soğuk beyaz. Ekranda donanımsal olarakta %5.6 mavi ışık koruması mevcut. Bazı kullanıcılar soğuk beyazı sevdiği için onlara sarı tonunda geliyor.
Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar,
Öncelikle Zamaninda Magic 6 pro kullanıcısı olarak honor cihazlardan çok memnunum ve her zaman iyi deneyim yaşatmıştır. 1 haftadir Magic 7 pro sahibi olarak araniza katildim. Üstelik S25 Ultradan geçmiş biri olarak soylemek isterimki cihazdan en çok takıldığım konu hoparlör dur zamaninda asus rog serileride kullandim. Abi bu cihaz gerçekten nirvanaya ulaşmış durumda kendi adima ben hayatimda boyle dolgun bassli kaliteli bir ses çıkaran telefon görmedim diger ozellikleri söylemeye gerek bile yok telefon süper ötesi olmuş.
Yalnız dün zedgede gezinirken telefon birdeb bire kitlendi ekran dondu hiç Bir şekilde tepki vermedi 10 saniye boyunca sonra kapandi ve yaklaşık 1 dakika açılmadi power tuşuna uzun bassamda kombinasyon denesemde gerçekten aşırı derece korkuttu beni sonra tekrar boot oldu çok şükür. Daha önce bu gibi bir durumla karşılaşan oldumu muhtemelen anlik bir yazılımsal hata oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X