Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.210
Cevap
40
Favori
38.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dediğim gibi Teknosa da dün de baktım. bugünde fiyat aynı

diğer suni deri orda zamlı. sanırım stok bitince bu cam olanda zamlanır.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri
    Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleriwww.teknosa.com
    Honor Magic V2 16+512 Siyah Cam Akıllı Telefon Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/honor-magic-v2-16512-siyah-cam-akilli-telefon-p-125079488

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Garanti boyunca 4 kere ekran filmi değişim hakkı varmış. Kalem almam şart bi tane...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

1 defayı duydum ama farklı farklı şeylerde duydum. size bu 4 defayı net söyledirler ise çok iyi haber. Biri bana 4 defa için bir özel üyelik var demişti.

bugün duyduğum en iyi haber bu :D

kalem konusu çok hızlı hareket etme. HONOR MACIC6Pro 17-18 nisan lansman var idi. Belki süpriz yapılır. Zaten Porche dizayn yani kalemli olan sanırım 100bin civarında gelir satılır 2500EURO ama kampanyalı idi lansmanda. Onu da getirtiyorlar bu satış rakamları az ama beklenenden fazla demişler.

belki daha çok önem verirler Türkiyede deneyim mağazasaı ve aksesuar ve garanti olayında beklentilerimi ben mail attım, sosyal medyadan defalarca yazdım.

Honor Türkiye yetkislisi Çınar hanıma bir yerde denk geleyim neler neler sayacam.

Garanti bitene kadar 3 ya da 4 defa ekrana koruyucu Ücretsiz bir şekilde servis tarafından değiştirilecek diye bir ibare vardı hepsi burada da ürün resimlerinde. Hatta ilk 3 ay da ekran değişim gibi bir hediyesi yazıyordu. (Buldum ve aşağıya ekran fotosunu koydum)

İçinden çıkan kılıf ürünü daha almadan beni çok cezbetmişti. Hakikaten de çok kullanışlı.

Kalemi ben de istiyorum ama haricen taşımak nahoş, bir durum.

Beklentilerinizi buraya da yazarsanız biz de eposta atalım, daha etkili olsun.

Ben görüşme kaydını aktif ettim ama otomatik olarak başlamıyor. Menüde otomatik başlatma çıkmıyor. Benim için önemli bir konu. Her seferinde görüşme başlar başlamaz ekrandaki kayıt düğmesine basmak durumunda kalıyorum.

Bir de ekrandaki görüntüyü dile çevirme özelliği gibi birşeyi bulamadım. Foto çekip lense almak durumunda kalıyorum.

Şarjı hakikaten beni çok şaşırttı. Ben cihazı çok kullanırım, 200 e yakın uygulama var. Senkronizeler devamlı aktif ve akşamı rahat çıkarıyor (şimdilik)

Arabada tutucu olarak manyetik sistem kullanıyordum, ama bu cihaz ile nasıl kullanacağımı henüz çözemedim. Kılıfımda kredi kartımı da taşırdım, bunda ne yapacağımı bilemedim :)

Sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Herkese hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 2 Nisan 2024; 21:54:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt
    Eski telefonda bunu kullanıyordum, geçiş yaparken uygulamalar ile gelmişti, şimdi çalışıyor, otomatik, tek çözemediğğm Bluetooth kulaklık ile kullanınca karşı tarafı kaydetmiyor. Aslında çok kapsamlı özellkleri var, kurup deneyin isterseniz.

play.google.com
    Call Recorder - Cube ACR - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 2 Nisan 2024; 22:22:11 >

• Ben teknosadan aldim. Ekran koruyucu degisme hakki yokmu yani? Bahsettigimiz ic ekrandir diye dusunuyorum. Dis ekran zaten hemen cizildi felaket durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert-aç -- 2 Nisan 2024; 22:38:29 >
  • Dış ekran için koruyucu yok mu piyasada?

Var ama şu anda deneyen yok.
    Ayrıca Honor izahatlarında bunun için servislerini öne çıkartmış.

Birde ön kısmı da koruyan kılıflar var, önkısma giydiriliyor ama kalemle kullanımda veya dokunmatikte ne olur kestiremedim.

Hepsiburada ve Amazon Türkiye'de ve diğer sitelerde satışta çok ürün var ama yorum henüz yok

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

• İç ekran değilde dış ekran için haftasonu mağazalarda araştırayım biraz.

Bu mantıklı duruyor ama cihaz bayağı bir kalınlaşır sanki..
    Kalem de vermesi iyiymiş ama kalem sıradan bir kalemdir sanıyorum. Nitekim Samsung ta nitelikli kalem var ama Honor'unkini bilemedim.

Bu program Android 13 \ 14 te sorun çıkarıyorsa yükleyeyim bari. Bu arada Bluetooth görüşmelerinde kayıt yapmaması normal diye biliyorum.

Oneplus 10 pro dan geçen biri olarak foto kalitesi bence de düşük kalmış. Özellikle gece çekimlerinde ama güncellemeler ile yol katedeceğini düşünüyorum.

Evet bu iş yaptı. Kalite biraz düşük gibi ama ayarlardan yükseltebilir sanıyorum.
    Çok teşekkür ederim.
    Sanırım whatsapp görüşmesini bile kaydediyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 3 Nisan 2024; 5:33:39 >
  • Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Tesla oldu araba Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri 

• bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

maalesef senelerdiir kullanmıyorum. işim gereği bir ara kullandım. sonra program kaldı ama pasifteydi

en son samsung larda google android kısıtlaması gelmeden önce başka bir program kullanıyordumi lisanslıydı hemde. Ona çok alışmıştım. Sonra onda isimler kaydetilmeyince zorrlaştı diye birkaç denemeden sonra bunu bulup kullandım diye anımsyıyorum, yada kuzenlerden biriş tavsiye etti.

bir ara herşeyi kaydetmeye ayarlanmıltı. birçok whatsup vs herşeyi sorunsuz kaydediyordu. ama birkaç. sene önce tekledi vs. bende kullanmadım. lisansı pahalı ama ücretsiz iş görüyor idi.

şimdi senden önce biri sordu diye açmıştım. baktım ses fena değil. belki ben eski telefondan aktarınca ayarları çok kurcalamış olabilirim. onlarla geldi ise. deneyerek en iyi ses bulunuyor idi. izin vs verilip isimlerde kayda ekleniyor idi.

kuzen bu işin erbabı ama onun ciddi bir rahatsızlığı var , ona sorsam adam telefonda kayıt özelliği olmasada stock rom harici kurar gene açar. olmadı PORTLAr cihazı başka bir androide çıkartır.

bu foruımda Note8Dualş da ve J710 efsane telefonlarda , eski note serilerine şaka değil en son android portlar idi. resmi sürüm 6 da bitmiş adam android 11-1213 kurar. ses kayıt "clear" olurdu vs. ama ciddi bir rahatsızlığı var elini ayağını çekti. bu foruma çok katkısı vardı.

neyse iş görmüş oldu öyle veya böyle, zaten alternatifleri deneyenj söyler. atarları kurcalayıp ideal ses bulursanız ekran paylaşırsınız. ben pasifa alıp durduracağım. whatsup vs de eskisi gib kayıt edebilir belki en son telefonumda teklemişti ama ben kurcalamadım ayarları.

• hsnunal kullanıcısına yanıt

sanki düşecek gibi duruyıor, nasıl sabitlediniz vakumlu olan mı. gerçi çok ağır olmadığından taşır ama ebat büyünce bir taşıması sabitliği nasıl acaba araç sürerken.

çok değişik durmuş honor magic v2 demesen anlamam Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri 

• Cihaz geldi 2 saat kadar önce, genel kurulumu başlattım...

Hah senide kaybettik :P hayırlı olsun. güzel günlerde kullan

senden çok umutluyum herşeyi incelersşin sen :P

mıknatıslı tutucu var. telefona metal plaka yapıştırdım. oldukça sağlam.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.