Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.208
Cevap
40
Favori
38.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalar bu cihaz kaç yıl android güncellemesi alıcak?

• bactry kullanıcısına yanıt

Hala android 13 kullanıyor. Herhangi bir garanti okumadım güncellemelerle alakalı.

• Telefindan cok memnunum. Ama guncelleme, yazilimsal destek kisminda asla bir samsung olacagini dusunmuyorum.
  • bactry kullanıcısına yanıt

Four years of Android updates, plus five years of security patches

BURDA 3 hafta önce paylaşmıştım:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158225528

ALINTI

Four years of Android updates, plus five years of security patches

While its hinge could theoretically go the 10-year distance, software support is due to end much sooner. Honor is promising a respectable five years of security patches and four years of Android updates for the Magic V2, which is in line with what Samsung and OnePlus are promising for the Galaxy Z Fold 5 and OnePlus Open, respectively. (Google’s Pixel Fold gets three guaranteed years of Android version updates and five years of security patches.) Do note that the Honor Magic V2 ships with 2022’s Android 13, however, so one of those software updates will just be to get it up to date with Android 14.

TRANSLATE

Dört yıllık Android güncellemesi ve beş yıllık güvenlik/düzeltme yamaları/ekleri

Menteşesi teorik olarak 10 yıllık mesafeyi aşabilirken, yazılım desteğinin çok daha erken bitmesi bekleniyor.

Honor, Magic V2 için beş yıllık saygın bir güvenlik yaması ve dört yıllık Android güncellemesi vaat ediyor;

bu, Samsung ve OnePlus'ın sırasıyla Galaxy Z Fold 5 ve OnePlus Open için vaat ettikleriyle aynı doğrultuda. (Google'ın Pixel Fold'u, üç yıl garantili Android sürüm güncellemesi ve beş yıllık güvenlik yaması alır.) Ancak Honor Magic V2'nin 2022'nin Android 13'üyle birlikte geldiğini unutmayın, bu nedenle bu yazılım güncellemelerinden biri yalnızca onu güncellemek için olacaktır. Android14 ile.

Android 13 ile çıkması normal desek bizim ülkemize TR satışlılareda henüz resmi Android 14 sürümü ile gelmediği gibi ne zaman olacak mechul.

ama globalde 14 tamam diyelim.

duyurulara bakınca:

Android 15 alacak Honor modelleri!

Honor, Android 15 güncellemesi üzerinde çalışmaya başladı. İşte bu güncellemeden yararlanacak Honor modelleri...

Honor’un ne zaman yeni güncellemenin beta testlerine başlayacağı kesin olarak bilinmese de Google’ın resmi takvimine göre Android 15 çalışmaları temmuz ayında sona erecek. Bu tarihin ardından Honor da beta sürümleriyle karşımıza çıkmaya başlayacaktır. Aşağıdaki liste kesin olmamakla birlikte, şirketin yazılım güncelleme politikasına göre oluşturulmuştur.

Android 15 alacak Honor modelleri

• Honor Magic6 Pro
    • Honor Magic6
    • Honor Magic6 Lite
    • Honor 90
    • Honor X9b
    • Honor Magic V2
    • Honor Magic Vs
    • Honor Magic5 Pro
    • Honor Magic5 Ultimate
    • Honor Magic5

dedikodular:

Honor Magic V2 Android update status

Currently: Android 13

The latest official Android version available for Honor Magic V2 is Android 13. This is the same Android version the phone was originally launched with - it hasn't received any Android updates as of yet. This phone was originally released on 7 / 2023.

Upcoming updates?

Expected: Android 14 and Android 15

Honor has promised to deliver these major Android versions for Honor Magic V2: Android 14 and Android 15.

However, this is only the manufacturer's promise, as far as we know - Honor might release even further updates to the phone later or might end support earlier on.

Honor Magic V2 update history

• Honor has promised the phone will eventually get Android 15.
    • Honor has promised the phone will eventually get Android 14.
    • Honor Magic V2 gets released, ships with Android 13.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri
    Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmelerinotebookcheck
    Honor releases another update for Magic V2 globally amid rumours of July 2024 rollout for Android 14 and MagicOS 8 upgrade
    https://www.notebookcheck.net/Honor-releases-another-update-for-Magic-V2-globally-amid-rumours-of-July-2024-rollout-for-Android-14-and-MagicOS-8-upgrade.810655.0.html

Honor releases another update for Magic V2 globally amid rumours of July 2024 rollout for Android 14 and MagicOS 8 upgrade

https://thedailyposting.com/honor-magic-v2-stuck-on-android-13-rival-leaps-to-android-14-update-promises-minor-tweaks//

Honor Magic V2 stuck on Android 13, rival leaps to Android 14, update promises minor tweaks

://www.theverge.com/24051466/honor-magic-v2-review

• Telefon 71000 TL görünüyor Hepsiburada da sanrıım zam gelmiş
  • igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt

Lansman avantajlı ve sepet ve lansmanönsipariş fiyatları bitmiştir.

taktik olabilir. Önce normal fiyata çekip sonra bir kampanya gelebilir ardından

zaten yüksek fiyat Türkiye'için. gözden geçirirler umarım.

Ben yoğunluktan bakamadım Teknosa ya da bakın. bazen ordada bir indirim veya şunla alırsan kampanyaarı olabiliyor.

İLAVE

şimdi ben sunideri olandan almadım 2 fiyat oluşmuş. bendeki camsiyah ucuza geliyor. Deri alan avantajlı oldu.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

HEPSIBURDA 2si AYNI ŞU ANDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 1 Nisan 2024; 18:58:31 >

• Bu arada nedense hala FOLD6 haberlerini takip ediyorum.

fold5 yazıyor link ama başlık Fold6

https://www.donanimhaber.com/galaxy-z-fold-5-ultra-ufukta-gorundu-sinirli-olacak--175912

Galaxy Z Fold 6 Ultra ufukta göründü: Sınırlı olacak

Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra modeli artık netleşmek üzere. Galaxy Z serisinin premium modeli, yalnızca belirli pazarlarda satışa çıkabilir. İşte tüm bildiklerimiz...   

01 Nisan 2024, 11:55 (6 sa.)

Galaxy Z Fold 5 Ultra doğrulanmış olabilir

İlkcan Girgin

Donanım ve Teknoloji Editörü

Samsung Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6, önümüzdeki Temmuz veya Ağustos aylarında resmiyete kavuşacak. Ancak bu yıl, Galaxy Z Fold 6 Ultra ve Galaxy Z Fold 6 FE adında iki modelin daha yolda olduğu konuşuluyor. Son olarak Galaxy Z Fold 6 Ultra hakkında bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Serinin tepe modeli, doğrulanmış olabilir.

Galaxy Z Fold 5 Ultra doğrulanmış olabilir

Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Z Fold 6 Ultra ''SM-F958N'' model numarasına sahip olacak. Bu aşamada Galaxy S24 Ultra'nın SM-S928B, Galaxy S23 Ultra'nın ise SM-S918B model numarasına sahip olduğunu hatırlatalım. Kısaca Samsung, 8 numara ile sonlanan model numaralarını genellikle Ultra varyantı için kullanıyor. Bu da mevcut sızıntıları doğruluyor diyebiliriz.

Ayrıca Galaxy Z Fold 6 Ultra'nın yalnızca belirli pazarlarda satışa çıkacağı belirtiliyor. Halihazırda tespit edilen model numarası ise Güney Kore'ye ait. Dolayısıyla Avrupa ve ABD pazarına ulaşamayabilir. Galaxy Z Fold 6 Ultra'nın özellikleri ise halen netleşmiş değil. Yakın tarihleri sızınıtlar ise 200MP f/1.7 ana kamera, 12MP f/2.2 ultra geniş, 50MP, f/3.4, 5x periskop telefoto kamera sensörü, 6,2 inç kapak ekranı ve IP52 sertifikasına işaret ediyor.

Tabi ki Galaxy Fold 6 Ultra hakkında bir şey söylemek için henüz çok erken. Ayrıca Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 modellerinin Temmuz ayı tarihli Unpacked etkinliğinde sahne alması bekleniyor. Bu nedenle bir süre daha beklememiz gerekecek.

İLAVE

https://www.donanimhaber.com/galaxy-z-fold-6-selefinden-daha-ince-ve-hafif-olacak--175992

https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-z-fold-6-prototip-goruntuleri-ortaya-cikti--175993

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 3 Nisan 2024; 22:31:37 >

• Ben de aranıza katıldım :)
    One Plus 10 Pro kullanıcısıydım Bir haftadır Magic V2 kullanıyorum.
  • Pil kullaniminda sorun yasamaya basladim. Ozellikle ekran suresinde bir sorun var gibi. Instagram iicn surekli asiri pil kullanimi seklinde uyari veriyor.
    100 den 99 a cok yavas dusuyordu. Simdi baya hizli dusuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert-aç -- 2 Nisan 2024; 9:15:54 >
  • Sert-aç kullanıcısına yanıt

Cihaz günü çıkarıyor mu?

• Kapalı kutu yurtdışı cihaz bakıyorum. 32-33 bin civarı denk gelirse alıp denerim bir süre. Daha fazlası verilmez bence...

Ayarlarınızı bağlı uyarılar yapıyor. Değiştirebiliyor.

Ben güç tadarrufuna hiç almadan 1 gün, 24 saat, 1.5 günü çok rahat çıkartıyorum. Eğer zorla durdur vs yaparsam 2 gün de gidiyor. Şaka değil 40saat sonra 48 saat sonra şarja takıp 30 dakkada fullpil doluyor.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Ben % 80- 85 e gelince sarjdan çekiyorum. ( bende nedense durmuyor ayarlarda yazdığı halde %100 tam dolduruyor diye manuel çekiyorum fişten

B Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

başlatma ayarı devre dışı ve manuel olacaksa otomatik kısmını da kapalıya getirin

• Eğer bir uygulamayı arka planda tam izin verip çalıştıracaksanız otomatik ayarı kapalı, manuel altındaki ayarların hepsi açık ve en önemlisi pil optimizasyon kısmında da uygulamayı ekleyin. (ayarlar / pil optimizasyonu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 2 Nisan 2024; 12:19:46 >
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Benim gunum icin evet. Cift hat takili biri sirket hattim.

O konuda lafim yok

• Siyah-Deri sipariş verdim az önce. Şimdi bana lazım olan stantlı bir kılıf :)

içinden çıkan kılıf standlı. iş görüyor.

ben kapaklı olanı hepsiburda üzerinden getirttim. çok hızlı geldi. bende deri ye tüükaka dedim güyapulpul dökülmüş dediler ama kılıf o kadar iyi olunca keşke dedim sunideri alaydım .

içinden çıkan kılıf ın standı benim yeni aldığım kapaklı olandan çok daha kullanışlı. Yeni aldığım portföy tarzı yani ben dış ekranı korusun diye aldım. anımsarsın samsung larda orjinal var idi , kenarda pencerede saat vs çıkan. arayanı gösteren. kılıfı takar takmaz sevdim. Tek sorun ben 2 renk alacaktım birinden vazgeçtim aldığım renk çok açık reng çabuk kirlenmese bari.

kılıf için hiç acele etme .

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Kutudan çıkıyorsa kılıf almam daha   sırf stand olayı için kılıf alacaktım, tablet niyetine kullanacağım tamam takıp sonra çıkarırım kullanmam muhtemelen.

Ekran koruyucu için servise gideceksiniz dediler...

ekran koruyucu samsung daki gibi uygulanmış olarak geliyor. ama samsung gibi kibar varmı yokmu belli değil gibi değil, uzun ömürlü olacak mı bilemiyorum. dikkat etmek lazım dış yorumlar pek içacıcı değilmiş.

Kutudan çıkan adaptör orjinal 66W kablosu kalın incecik güven vermeyenlerden değil. Zaten kutuyu açınca premium a yakın bir his veriyor. yani ben daha dandik kutular görünce amiral gemisi diye satılan. ( zamanında çinden gümrüksüz ceptelefonları getşrtmiştim , UMI IRON vs gibi.

Jonor magic v2Porche dizayn olan dan kalem de çıkıyor.

haa pardon en önemli en gerekli olan simyuvası iğneside var , yaşadın

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.