Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.208
Cevap
40
Favori
38.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam en sonunda bana da aldıracaksın 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

imkanınız var ise alan birinden alıp bir göz atın.

yada Teknosa gibi yerlerin bazılarında teşhirde varmış. mutlaka alın kurcalayın, ilk etapta alışkanlıklar sebebli ki daha önce huwai vs OS ara yüzlerine (UI) alışkanlığı olan hiç bocalamıyor.

zaten inanın satın almak istersiniz .

ben şu ara ön ekranı devamlı kullanıyorum her işimi görüyor. Ama gecen bir Twitter, instagram ve donanımHaber i açtım yani tablet deneyimim minumum ama tablet haletmiş dedirtti.

excel tablosu ön ekranda baktım anlamadım iç ekranı açınca herşey okunur idi.

Beklentiler ile alakalı. Benim beklediğimden iyi çıktı demem odur. Ama samsung FOLD 7 çıkana kadar bununla devam kararı aldım. O zamanda zaten Honor Magic v3 veya rakipleri çıtayı yükselitir.

İlk katlanır telefon olarak iyiki Honor ile başladım. Samsung almak için Kadıköy çarşıya gittim baktım fold 3 yeni çıkmış satan satana verip başka model alıyorlar. vazgevtim. aynısı fold 4 ve fold 5 de oldu. zaten tasarımı bana çok aykırı. o kadar para verince estetikde isterim.

Almasına al derimde ben birkaç sene kullanma niyetiyle aldım. 2.eli zayıf olur o sebeble mutlaka bir alıp canlı dene derim .

BU ARADA HOŞGELDİN , diğer başlıklardan her daim bildiğim bşirşilerş buraya gelmeye başlamış :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 27 Mart 2024; 20:14:1 >

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Ben workshop yapan bir mekanda kullanıcın elinde gördüm cihazı. Sanırım mühendisti. Bina statiği grafiğine bakıyordu. Yanda da müşterisi olduğunu tahmin ettiğim kişi ile görüşüyordu. Ekranı böyle efektif kullanabilmek müthiş bir durum.

Cihazı alan herkes de genel anlamda memnuniyet yorumları bırakıyor.

Teknoloji sever olarak açıkçası insanın ağzının suyu akıyor. :)

Bu arada siz de cihazınızı güzel günlerde sağlıkla kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 27 Mart 2024; 20:31:32 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

teşekkürler , FOLD 6 yı gözden çıkartıp Honor Magic v2 aldığıma bir sevinç daha

Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 hızlı şarj desteğiyle sınıfta kalacak

Dünyanın en büyük katlanabilir telefon üreticisi Samsung, 6. Nesil Galaxy Z serisi için çalışmalara devam ediyor. Bir süredir sızıntılara konu olan cihazların şimdi de şarj bilgisi ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda birçok sızıntıya konu olan 6. Nesil Galaxy Z ailesinin şimdi de şarj detayları ortaya çıktı. Mobil teknoloji dünyasında güvenilir bir kaynak haline gelen MySmartPrice, cihazların 3C sertifikasını aldığını duyurdu. Bu sertifikaya göre Galaxy Z Fold 6, SM-F9560 model numarasına sahip olacakken Galaxy Z Flip 6, SM-F7410 model numarasına sahip olacak. Ayrıca bu rapora göre iki cihaz da Samsung EP-TA800 şarj aletini destekleyecek. Bu şarj aletinin maksimum 25W güç sağladığını hatırlatalım.

https://www.donanimhaber.com/galaxy-z-fold-6-ve-z-flip-6-25w-hizli-sarj-destegi-sunacak--175773

Honor Magic v2 de 66W gerçekten iyi. tek korkum çok yeni teknoloji pil yeni nesil bakalım zamanla ne olacak.

ben FOLD 7 yi bekliyorum boşuna demiyorum. Yada Magic v3 yada aslında Türkiyede rsmi satılmayan bazı katlanır telefonlar da olabilir ilerdeki yıllarda . ama şu nada kullanım amaçlarımda bir sıkıntı yok. Kalem vs denemedim. DEX olayı başka bir güzellik sağolsun bir arkadaş çok güzel yorumlamış . Ekran aktarma artık çoğu promda var. Ama DEX ile artık işim yok. eski dex cihazınıda birine hediye vermitim ki sonradan buıilt-in oldu. en son note 9 da idi sanırım lansmanda vs DEx almıştımç. unuttum bile DEX özelliğine o dönem ihitiyac varmış.

önce kullanım amaçlarını yazıp tektek irdelemek lazım. bana Honor magic v2 fazla bile . Kablosuz sarj ise hiç gerekmiyor 66W orj,nal sarj dehşet hızlı.

o workshop yapan yerdeki mimarı andıran gibilere rastklarsan burda en çok sytlus kalem konusunu merak edenler var. bazıları çizer diyor vs. Bana 17 martta kadar aksesuar vs den ziyade yeni mpdellere kanalize oldular dediler. ama kalem vs de zaten kendilerinin deneyim mağazası olmadığından çok önemsemiyorlar diye düşündürttü. deneyim mağazası olmayan markalara ilerde boykot edeceğim .

neyse kalem konusunda deneyimlerini öğren yakala sorguya çek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 27 Mart 2024; 22:32:29 >

• Arkadaşlar rica etsem özellikle twitter(x) iç ekran görüntüsü atabilir misiniz? Gün içinde en çok kullandığım şey ve yakın görme konusu yaşım itibariyle zorlamaya başladı. İç ekranda tam ekran ve kolaysa fontlatı vs büyütülebiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotblastmain H kullanıcısına yanıt
    Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Soldaki tweet e tıklayınca sağ tarafta geniş halini acıyor. Varsa videosunu da oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulldog -- 27 Mart 2024; 23:26:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

• Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Ön ekran, iç ekran TWITTER _X

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hotblastmain

Çok teşekkür ederim arkadaşlar
    Font büyütme mesela DH forum mobilde gördüm.
    Birde gesture deniliyor idi sanırım : ekrana 3 parmak, tıklama vs vs birçok işlevi yapabiliyorsun çok kolayca.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 28 Mart 2024; 10:51:16 >

• sanırım bu yaz amiral gemiler 100bin civarında kınuşacağız. şimdi pahalı gelenler normalleşecek. Acaip bir fiyat algısı yada ben gibilerde algısızlığı var.

bir yarışa girdiler. eskiden 1000usd çıkardı amiral gemisi en son lansmanda . sonra düşerdei 900 sonra 800 usd şimdi . 1000-2500 usd arası amiral gemisi fiyatlandırması.

el oğlu araba alıyor 500-3bin usd ye amerikada 2.el.

https://www.donanimhaber.com/merakla-beklenen-xiaomi-14-ultra-turkiye-fiyati-aciklandi--175781

• honor da andorid auto deneyen arkadaşımız var mı ? çalışmıyorsa bana hiç uymaz mesela.ben fold 6 bekliyorum gerçi..

• montaj34 kullanıcısına yanıt
    Carlinkit ile kablosuz android auto çalıştırıyorum. Kablolu da calisiyor

• Bulldog B kullanıcısına yanıt

Bu da güzel oldu. İphone ile carlinkit kullanıyordum. (sadece car play versiyonu maalesef.)

Bugün hem Honor'u hem carlinkit'i sipariş ettim. Merakla bekliyorum :)

• Tr ye çevirip bir okuyun inşallah V2'nin başına gelmez böyle sıkıntılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 29 Mart 2024; 0:9:5 >

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Garantili cihaz bir şey olmaz.

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Özenli kullanmak gerek. Özellikle iki ekran arasında ufak da olsa herhangi toz, kum vs olması kesinlikle zarar verecek. O nedenle genelde evde yada araç içinde geniş ekran olarak kullanıyorum. Yazin deniz kenarında nasıl kullanırız muamma 🙂

• Bulldog B kullanıcısına yanıt

Kum, ince kum, ekran ve ahize gibi kenarların en pis zararlısıdır. Sahilde rüzgarın kumu nasıl taşıdığını anlamazsın bile, dikkatli ve özenli kullanmak gerek her türlü cihazları

• Bende çok keyif alarak kullanıyorum. Tek eksiği android 14 :( tasarım demek ayni zamanda kullanım kolaylığı demek, biraz kullanınca insan anlıyor:)

• maxi6161 M kullanıcısına yanıt

Aslında benim açımdan bakınca

1. Samsung ve diğer firmlardan alıştığımız artık şart gibi olan DENEYİM MAĞAZASI neden açılmıyor, ürünlerine NET GARANTİ ve SERVİS neden yazmıyorsun
    2. yıllardır burada resmi değilde taşeron firmöalarla satış yapıyorsun.
    3. TÜRKİYE İÇİN diğer ülkelerdeki gibi PROMO neden yok ? 1 USD 1 EURO farkla extralar veriyorsun. Hem Türkiye önemli deyip üvey evlat muamelesi neden
    4. KILIF , KALEM gibi aksesuarları neden resmi olarak sitene ekleyip satmıyorsun.
    5. HONOR EKO SİSTEM den bahsedip bunu lafta bırakmak nedir .
    6. ANDROİD 13 ile geldin eyvallah, ama bir zaman çizelgesi sun. GELECEK CAK CEK ile olmaz sayın HONOR.

laf değil icraat isteriz. Servet değerinde para ödüyoruz cihazlarımıza. Sosyal medyadan sorduklarımıza neden cevap verilmiyor eyy HONOR sen 3-5 infuluancer ile ve sosyalmedya için paralı uşaklarına neler ödüyorsun. Anında sorularımız silinir, basma kalıp cevep, yada cevapsız bırakmak nedir. GÜVEN VERMİYORSUNUZ. CİHAZINIZIN ARKASINDA DURUN.

https://www.honor.com/tr/support//

burda

Yedek Parça Fiyat 

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.