|
Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (14. sayfa)
-
-
Dis ekran I in koruyucu tavsiyeniz nedir? Ic ekran acarken kalkti filmin kenari -
Bana da kameranın önündeki cam çizilmeye çok müsait gibi görünüyor. Onun için nasıl bir önlem alabiliriz? -
Ayni seyi yazmak icin girmistim henuz piyasada satilan birsey yok sanirim
-
amazonGMUJIAO [2 + 2 Paket] Kamera Lens Koruyucu Ekran Koruyucu Honor Magic V2 ile Uyumlu,2'lü Paket Kamera Lens Koruyucu ve 2'lü Paket Cam Ekran Koruyucu[HD Netlik]-Siyahhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CC2BV2Z3/ref=ox_sc_saved_image_2?smid=A1UQMNMPSCKZ29&th=1
-
Onceki telefonumdada 2 wp kullaniyordum ancak onda ikisininde galerileri ayriydi. Simdi bu telefonda ayni galeride ayni klasore kayit oluyor. Yontemini bilen varmi? -
-
Dis ekrandaki filim inanilmaz ciziliyor. Ozellikle kilifin mentese kismindaki miknatisin denk geldigi ekranin sol tarafi cizik icinde.
Baska bir korumayi Tecrube eden varmi? -
Hocam bende Fold 4 var,iç ekranı acarken Fold 4den de hafif bir ses geliyor.Ekran koruyucudan kaynaklı gibi.
-
Merhaba, telefona uyumlu, palm rejection(ekrana elimizi koyarak/dokundararak yazı/çizim yapma) olan bir kalem tavsiyeniz var mı? Amazonda vs var ama palm rejection olanlar ya ios cihazda çalışıyor, ya da hiç olmuyor. Bunun dışında direkt telefona uyumlu olmayanlar da var. Bu konuda bilgisi olan varsa, paylaşabilir mi? -
Merhabalar hocam, bende Fold-4 mevcut, aynı sorunu kullandığım güncel kılıfta ben de yaşıyorum. Magic V2'yi de incelik ve hafifllik avantajından özellikle tercih ederek hanıma aldık. Ben kutu içeriğinden çıkan kılıf, tam kaplama yapıyor sanıyordum, inceleme videolarında dikkat etmemişim. Tam kaplama sağlayan bir kılıf şart gibi duruyor. Ön ekranda ekstra kırılmaz cam olması da sizi rahatsız etmiyorsa, aşağıdaki gibi bir kılıf(Bu tarz kılıflarda, ön kısımdaki kapak ya mıknatıslı ya direkt telefona oturan yapıda olup oynamadığı için, çizilme olmuyor genelde) alınabilir diye düşünüyorum. Ben bundan sipariş vereceğim şahsen.
www.hepsiburada.comZsunsky Shop Honor Magic V2 Için Ultra-Ince Telefon Kılıfı Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/zsunsky-shop-honor-magic-v2-iin-ultra-ince-telefon-kilifi-yurt-diindan-p-HBCV000054SHJ7?magaza=zsunsky+shop&url_src=and-product-detailAlıntı
metni:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnicifent -- 20 Mart 2024; 11:39:54 >
-
-
Arkadaşlar, video çekerken özellikle biraz karanlıkta (evde ışıklar açıkken mesela) 2.5x zoom yapınca görüntü biraz daha kararıyor mu sizde de? -
Kendi orjinal kılıfı gibi incemi yoksa kalınmı hocam onun kadar ince arıyorum...
-
Onu bilmiyorum hocam, sipariş verdim, geldiğinde paylaşırım. Arka tarafı bence kutudan çıkanla aynıdır ama ön tarafta ekstra bir cam olduğu için önden, orijinaline göre bir tık daha yüksek/kalın gözükür diye düşünüyorum.
-
Merhaba, kalem konusu için yazmak istedim. Geçen gün Honor desteğe yazdım kalem için ve gün içinde hızlıca dönüşte bulundular; ancak sonuç istediğimiz gibi değil :(
"Magic V2 kapasitif kalemleri destekler ancak 3.parti üreticilerin kapasitif kalemlerde kullandıkları kalem ucu malzemesi, üreticiye göre farklılık gösterdiği için telefonun ekranının çizilmesine sebep olabilir ve telefonu, ekran kalemi olmadan kullanmanızı öneririz :) (gülücük bana ait) demiş."
Şimdi burada şöyle bir saçmalık var, hem Dış ekranında da kalem kullanılabilen bir katlanabilir telefon yapıyorsun hem de kendi kalemini getirmiyorsun resmi olarak(mailde bu durumu da belirttim, hatta resmi siz kalemi getirecek misiniz vs diye ama onunla ilgili bir cevap yok, bence bunlar kalem filan satmayacak) ve üstüne üstlük yukarıdaki cevapta yer aldığı gibi hangi ucun uygun olduğunu söylemiyorsun.
-
Samsung bile kendi ürettiği başka kalemlerin Fold 4e uysada kullanım için sadece iki kalemi öneriyordu,diger kalemlerin yapısından dolayı ekrana zarar verebileceğinden bahsediyordu.Muhtamelen Magic V2de de bu durum mevcut.Bugün Fold 4ü sattım ama hala Magic V2 alma konusunda kararsızım.Keşke birçok teknoloji mağazasında da satılsa,ürünü inceleme fırsatı bulurduk.
-
Teknosa da inceleyip almaya karar vermiştim ben. -
Teknosa'nın büyükşehirlerdeki mağazalarında vardı.
Hepsiburada'da ön kayıt yaptırmışdım. Ön kayıt indirimi hakkını hesabımda göremediğimi ve ne olduğunu ilk 1 hafta bir türlü H.Burada müşteri hizmetlerine anlatamayınca Teknosa'dan aldım. Aldıktan sonra da iş işten geçince indirimi tanımladılar.
Zaten ilk çıktığından beri takibimde olan bir cihazdı. Fold 5'i de uzun süre kullanmış birisi olarak kesinlikle çok çok daha iyi.
Uzun süredir Samsung kullanıcısı olan kişiler için Magic OS bir One UI kadar cilalanmış ve olgunlaşmış değil. Görsel açıdan OneUI artık kendi standartlarını oluşturdu. Ama Magic OS kötü mü ? Kesinlikle değil. En azından büyük çaplı hiçbir sorun yaşamadım. Gayet stabil, akıcı, kararlı bir sistem. Hatta bazı detaylarda çok daha iyi bile denebilir. Güncelleme konusunda da Android dünyasında artık 12-13 sürümlerinden sonra yıllarca bu sürümlerde kalsanız bile sorun yaşamazsınız. ki pek çok kaynakta 3 ya da 4 büyük güncelleme alacağı bilgisi var. Fazlasıyla yeterli.
Ben 1 hafta bile kullanacak olsam sırf yaptıkları mühendisliğe bir saygı duruşu olsun diye bile alırdım bu cihazı. Ama uzun süre devam edeceğiz gibi görünüyor. Çok çok memmunum mevcut haliyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 22 Mart 2024; 11:28:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X