Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
40
Favori
39.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fold 5'i de uzun süre kullanmış birisi olarak kesinlikle çok çok daha iyi.

Fold 5 kalınlıgı dışında artısı fazla olmayan bir cihaz kullanmış birisi olarak diyorum ki z fold 5 verip bu cihazı almak bence kendinize yapacagınız en güzel iyilik z fold 6 da cıksa bukadar ince olmaz ön ekranda bukadar geniş olmaz sırf bu eldeki kaliteli duruşu bile cihazı almak icin bir sebeb ben her iki ekranıda z fold 5 göre daha canlı buldum hele ön ekrandaki dar alan gidip geniş alan gelince ic ekranı fazla acmaz oldum tabiki benim bir kaç sorunum var cin cihazı oldugu icin launcher degişmiyor samsunglar gibi klit ekranına video koyulmuyor hangi cihazı kullandı isem sadece samsungda oluyordu herhalde samsung kendine ait diye başkasına vermiyor bu özelligi... bu iki sorunu halledersem cihazı satmam iyisi cıkana kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermilas -- 22 Mart 2024; 12:31:21 >
  • spencermilas S kullanıcısına yanıt
    The Tech Chapyoutube
    HONOR Magic V2 - 2 Months Later!
    https://www.youtube.com/watch?v=Vp_fK8lAcJw&feature=youtu.be

9. Dakikadan sonra moda aksesuarı modu var. Barselona fuarında bolbol gösterülfi mankenler eşliğinde. Bunu yapabiliyorsa senin video isteğinide yapabiliyordur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Onu yapamıyor patanti samsungta bu başka birşey canta gibi görünüm modu onu birisi yazılımla yaparsa yapar ama illaki root lazım...

• magnicifent M kullanıcısına yanıt

Bana da twitter üzerinden kalemi temin edemiyoruz ,piyasada bulunan v2 ye uygun herhangi bir kalemi kullanabilirsiniz diye cevap verdiler.Teknik desteklerini zayıf buldum açıkçası.

Aliexpress den ufağını bulamadığımızdan kurşun kalem boyutunda bir kapasitif kalem siparişi verdik.Bakalım gelsin verimli olup olmadığını göreceğiz.Ama kalem telefondan uzun nasıl olacak bilmiyorum.

• Bulldog B kullanıcısına yanıt

Hepsiburada da nasıl oluyor ? İlk v2 geldikten sonra mı eski teli gönderiyoruz? Ya da bizden mi alıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eurotrip kullanıcısına yanıt
    Satin almayı yaptıktan sonra verdikleri kod ile 3 gün içinde eski telefonu kargolamanızı istiyorlar. Kargo ulaştıktan sonra 1 2 gün içinde parayı hesaba yatırıyorlar. 8000 takas desteğini de satın alırken kullandığımız karta iade yaptılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulldog B kullanıcısına yanıt

Eğer v2 gelmeden kargola derlerse telefonsuz kalırım. O kötü olur.

• Merhaba Arkadaşlar, Cihaz ön siparişteyken sipariş verip ilk alanlardanım. Değerlendirme için bir süre kullanmak istedim. Önceki telefonum Galaxy S23 halen duruyor. Alma sebebim s23'ün benim kullanımımla ancak akşamı yapan bataryası, çift uygulama kullanımında ekranın ufak kalması ve normal telefon formunda büyük ekran kullanma ihtiyacımdı. Bu arada 2. telefon olarak 3-4 ay kadar İphone 14 ProMax kullandım fakat İos a bir türlü alışamadım. Kamera ekran batarya çok iyi olmasına rağmen telefonun büyük ve ağır olması ve işletim sistemi sebebiyle 62.000'e satarak aynı fiyata Honor Magic V2 yi aldım.

Bazı konularda beklentimi karşılarken bazı konularda hafif bir hüsran yaşadım.

S23 ve İPhone 14 ProMax ile genel olarak karşılaştırmak gerekirse:

+Batarya performansı iç ekranı da kullanmama rağmen bir günü rahat çıkarıyor, benim için yeterli İphone 14 ile benzer süre dayanıyor.

+Ekran parlaklık, netlik ve renk açısından gayet güzel. Her iki ekran için bu geçerli

+Açık olduğu zamanki inceliği şaşılacak derecede iyi, İphone un formu ve ağırlığı faciaydı benim için

-Kamera özellikle gece çekimlerinde S23 ve İphone a göre bariz derecede kötü. Gündüz fena değil ama yeterli ışıkta zaten tüm telefonlar iyi. Donanıma bakarak belki ben yüksek beklentiye girdim bilmiyorum.

-Kablosuz şarj yok, bunu bilerek aldım ama Saat ve Galaxy Buds kulaklıkları telefonun üzerine koyup şarj etmek büyük konfor, bu yüzden S23 hala duruyor. Çift telefonla devam edeceğim sanırım.

Pc ile bağlantı hızı S23 ile aynı, İ phone çok yavaştı.

-Benim çok sık ve severek kullandığım Dex in benzeri Desktop Mode olarak var ama Dex e göre amatör işi gibi, olsun diye yapılmış sanki. Samsung resmen Pc'ye dönüşüyor.

+Ekranı bölerek çoklu uygulama çalıştırma gayet başarılı, İç ekranda 2 telefon gibi rahat bir kullanım sunuyor, S23 yazılım olarak iyi olmasına rağmen ufak ekran sebebiyle kullanışlı değildi. İphone da ise hiç yoktu.

-Yazılım ve arayüz akıcı, donma takılma vs yaşamadım ama One UI daha iyi. Özellikle fotoğraf düzenleme konusunda daha işe yarar şeyler sunuyor.

+Genel olarak kalite hissiyatı güzel, ekran oranları ve inceliği fold telefonlar arasında en iyisi zaten.

-Güncelleme 4 yıl alacak söylentisine rağmen 7-8 ay önce çıkmış cihazın hala Android 13 olması bana bu konuda pek güven vermiyor ama bariz değişiklikler olmadığı için pek önemsemiyorum. S23 ve İphone bu konuda malum takır takır güncelleme alıyor.

+Kutu içeriği ve kalitesi çok iyi, Kutudan çıkan kılıf yeterli ama kalınlaştırdığı için kullanmıyorum bazen. Özellikle 66w hızlı şarj İphone ve S23'ün 20-25 Wattlık süper hızlı şarjlarından sonra ilaç gibi geldi. Kutularından da bişey çıkmıyor zaten.

-Kat izini ben hiç sorun etmiyorum, göze batmıyor yani. Fakat ekranı katlarken menteşeden gelen ses hafiften uyuz ediyor beni. Diğer katlanır telefonlarda da varmı bilmiyorum ama menteşeyi yağlayasım geliyor bazen :)

-Suya dayanıklı olmaması benim için önemli bir eksiklik, S23 ile denizde dahi çekim yaptım bir sorun yaşamadım. İ Phone u suya sokmaya tırstığım için denemedim.

Başka konularda aklıma geldikçe yazarım, ama sonuç olarak ben Galaxy fold6 yı merakla bekliyorum, Samsung bu formda One UI ve iyi bir kamera kurulumu ile gelirse gözüm kapalı alırım. Ama Çubuk gibi ön ekranla devam ederse bir süre daha Honor ile devam edeceğim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_39 -- 25 Mart 2024; 2:38:42 >

• HONOR MAGIC6 PRO

18 NİSANDA TÜRKİYEDE SATIŞTA

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri
  • serdar_39 kullanıcısına yanıt

Hocam s23U elimde aktif kullanıyorum, bu cihaz çok aklımı çeliyor, teşekkürler yorumlar için, yazılım konusu nasıl çalışıyor ekranı 2 ye bölme ve byük ekranda çoklu uygulama kullanımı ? kablosuz görüntü aktrarıımı ?

Değerlendirme için teşekkürler.

Ben de eski Samsung fold 4 kullanıcısı olarak (o dar dış ekran ve kalın yapı beni çok soğuttu) genel anlamda yazılım konusunda Samsung daha başarılı düşüncesindeyim. Ama alttaki resimdeki gibi klasör büyütüp içine hızlı erişilebilir uygulama ekleyebilmek büyük rahatlıkmış.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri

Kamera performansı bütün katlanır telefonlarda ortalama düzeydedir zaten ama keşke zoom ve karanlık performansı daha iyi olsaydı.

Kablosuz şarj konusu bana da eksiklik olarak geliyor. Bu inceliği tutturmak için feragat etmişler ama bence olmalıydı.

İç ekran açıkken çift uygulama güzel oluyor. Mesela face üzerinde mezat izlerken ürünlerin ortalama fiyatlarını sarı sitede takip edebilmek güzel.

Telefonun boyutu da iyi bence. Samsung S24 Ultra ve iPhone 15 Pro max çok büyük geliyor.

Samsung Fold 6 yine ince ekranlı gelmeyecek diye biliyorum ama geniş ekran gelmesi, fold 6 ya geçmek için bana yeterli gelmeyebilir. Zira artık klasör sistemini güncellemeleri gerekiyor :)

• Ben Samsung FOLD 6 dan umudu kestim . Lansmanda gters köşe yapsalarda artık Honor Magic v2 ile yola devam.

s22Ultra 512/12 den geçtim ki sıfır sıkıntı idi. Çok menundum ki gereksiz para verip s23ultra ve s24ultra almadım , benim kullanımımda işşimi görüyordu. Sadık Samsung cu değilde ben SADIK NOTE serisi ve ilerisinde NOTE ruhlu ULTRA modellerindeydim. İlk Note aldığımda değilde , Note 2 ile hiç kesintisiz devam ettik. Arada samsung amiral gemilerinide elden geçirsemde , geri döndüm herdaim. En kızdığım model sanırım note5 demiydi pil sabitlerndi genede vazgecmedim. Ama Honor Magic v2 aldığıma şimdilik hiç pişman değilim. Ara ara şaşırtıyor beni. Kamerada gece çekimi derken zifiri ışıkta samsung açık ara önde, ama az bir loşlık dahi var ise Honor magic v2 de şaşırtıyor. Zoom 2.5x e kadar iyi diyelim ama sonrası beni mutlu etmedi. Ama genel olarak bakınca kullanım yönüğnden benim için sorun teşkil etmiyor. Açınca ise zaten olay değişliyor. Acaip kullanışlı ve keyifli oluyor. Kablusuz sarjı zaten pek kullanan değildim. Ama bu 66w süper hızlı sarj zaten çokçokçok hızlı. ( bende hala ayarları elleşti,m kurcaladım %85 de durmuyor her koşulda pili tam %100 sarj ediyor. Tam kontrol etmesemde %11-19 dan aşağı düşürmeden %100e yaklaşık yarım saat gibi. Yavaş sarj cihazı ile sanırım 2.5 saat civarı sürüyor. Günü çıkartmakla kalmıyor bende ikinci günü zorluyor. şu sıralar yoğunluk sebebli çok kurcalayamıyorum.

KEŞKE DEĞİLDE İYİKİ ALDIM diyeceğim bir telefon gibi geliyor şu anda darısı ihtiyacı olanlara.

• cihaz cok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rulandss -- 26 Mart 2024; 0:31:12 >
  • Cin cihazına yeni 1 gblik güncelleme geldi henüz tam deneyimlemedim yarın net cevap yazarım ekran resmi cektim sizler icin

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Ekranda çoklu uygulama kullanımı sorunsuz ve keyifli. İki pencere + yüzen pencereler açılabiliyor. Kasma donma yapmıyor. Bu video fikir verir. Kablosuz aktarım yapacak cihazım olmadığı için deneyemedim.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleriJust my Techyoutube
    In today's video, I've dived headfirst into the world of multitasking with the Honor Magic V2. 📱✨ With its foldable design, this device transforms into a multitasking powerhouse, offering a vast canvas for running multiple apps simultaneously. From exploring split-screen options to floating windows, I've tested all the ways you can boost your productivity and make the most out of this stunning smartphone. Whether you're a multitasking guru or just curious about what the Honor Magic V2 has to offer, join me as I uncover the ins and outs of its unique software capabilities. Let's make multitasking a breeze together! Don't forget to hit like, subscribe, and share your thoughts in the comments below. Let's get started! 👇💬🔔 CAPTIONS 00:00 - Introduction 01:22 - Splitscreen with gesture 02:24 - Splitscreen with action bar 02:42 - Splitscreen with multi-window dock 03:15 - Exchange app in split view 05:12 - Launching floating windows 07:04 - Working with floating windows 09:26 - Opening multiple floating windows 13:11 - Multitasking on the front screen 14:01 - Verdict 14:21 - Outro #honormagicv2 #honormagicv #multitasking
    https://www.youtube.com/watch?v=tJlCV8RN8RI&t=672s

Tam aradığım video, teşekkürler.

• Gece fotoğrafları ile ilgili farkettiğim bir detay: S23 ve Honor'un Gece çektiğim fotoğraflarını telefon ekranında karşılaştırırken Samsung bariz şekilde iyi gösterirken, PC'ye gönderip karşılaştırdığımda farkın o kadar bariz olmadığını gördüm. Renk tonu farkı var ama telefon ekranında Samsung yapay zeka vs görüntülemede birşeyler yapıyorki telefonda aşırı farklı görünüyor.

Altta soldaki foto Magic V2 Sağdaki Galaxy S23. Bu arada Trafonun gölge kısmında çıplak gözle neredeyse hiçbir şey görmediğimi belirteyim.

Dolunay Fotoğrafları konusunda zaten Samsung AI malum fotoyu baştan yaratıyor. Ama Magic V2'ninde fotoğrafı çekerken "Ay" olarak sahneyi tanımlaması güzel. Iphone 14 Pro Max'ta ay fotoğrafı çekince ışık demeti gibi bir şey görünüyordu.

Sol: Honor Magic V2, Sağ: Samsung Galaxy S23

• Bir de Multitasking olayına sadece görüntüleme olarak bakmamak lazım. Ekranın bir tarafında Instagram, Facebook vs sosyal medyaya hikaye veya Reels eklerken ekranın diğer tarafında galeriyi açıp sürükle bırak ile fotoğraf eklemek gayet pratik.

Aynı şekilde maillere ekranın diğer tarafından ofis dosyası veya fotoğraf sürükle bırak ile eklenebiliyor.

Bu olayı S23'te tek parmak dosyaya basılı diğeri ile ekran değiştirerek sıkıntılı bir şekilde yapabiliyordum. O da One UI 6.0 ile gelmişti sanırım.

Bunun gibi özellikleri büyük ekranda kolayca yapabilmek oldukça pratik ve keyifli.

• sosyal medya uygulamalarının açık ekranda nasıl göründüğü hakkında bilgi alabilir miyim.

• Sektörde kendine yer açmaya çalışan bir firmasın, getirsene telefonla ilgili tüm aksesuarları, çeşit çeşit kılıfını vs.

Tablet gibi kullanılabilecek bir telefonu getirip, kalemi için "temin edemiyoruz" demek nasıl bir amatörlük...

Sen kendi telefonuna kalem temin edemeyeceksen kim edecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 27 Mart 2024; 11:46:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.