Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: carman1tr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.140
Cevap
39
Favori
36.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben samsung ilk DEX duyurduğu an heyecan yapmıştım. O zaman direkt telefonra yoktuda ayrı birşeyler alıyorduk. hatta neredeyse monitör klavye mouse bir pc yapmak için alınır idi. sonra içine entegre oldu. pratikleşti. Bunu almadan önce DEX vari diye okumuştum.

çok iyi oldu bu uzun video yu da izleme listeme alıyorum sağolasın paylaşım için.

• parooksetin P kullanıcısına yanıt

Şimdi baktım çok kalem alternatifi var.

çeşit çeşit fiyatlar vs vs . Kalem den yana korkma bence. Hatta teknosa vs lerde teşhirde olan bir mağazada STYLUS PEN ile denetirler muhtemelen.

Ben biraderime NOTE5 almıştım ben kalem ile cinali çizerken o , karikatür ve projelerini çizerdi. şimdi s22ıultra mı ona verdim.

Kalem bu Honor magic v2 de denemedim. ama izlediğim videolarda eski NOTE serisinde ne var sa yapıldığını gösteriyor idi. kalemi bastırıp açılan menü, çizim, kolaylıklar vs izlediğim videolar birkaç öncesine ait idi o sebeble neredeydi nerden izledim bilemiyorum. Keşka içine entegre kalem ile gelse idi. Belki Honor magic v3 de böyle bir süpriz olur.

OS olarak UI olarak samsung benim olmazsa olmazım idi. Ama buna alışmaya başladım. Hakim değilim ama öyle çok da dandik ÇİN işi falan değil. Gayet iyi OS ve UI diyeyim. Alışkanlıklarım zor değişir benim , ben bile az gari,psediysem sen ki Huawai vs kullanmışsın çok çabuk uyum sağlarsın.

• burda direkt videoya kalem kullanımıyla başladı.

Honor Magic V2 - All about the software!

The Honor Magic might be the best hardware but.... how is the software?!

Average Dadyoutube
    The Honor Magic might be the best hardware but.... how is the software?! Join this channel to get access to perks: https://www.youtube.com/channel/UCEz5Ci0AKKxQvVwS8E88VUg/join WONDA https://www.wondamobile.com/?wonda_id=a1586e7f74cf657118882142543e02e0 Epidemic Sound https://share.epidemicsound.com/dwcxkz @HonorIndia #magicv2 #software
    https://www.youtube.com/watch?v=y5XMhQBUpwo
  • hey gidi mate 10 pro ilk çıktığı zamanlar onunla da çalışan bir kalem vardı ama her yerde satılan bir şey değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt

Cogu kişi samsungtan gecmiş olsa gerek kalemi soruyor lakin ben kalem delisi degilim ama olmasada olur neticede ebayda 140 dolar fiyatı var gelmesi 5 bini bulur ben samsung cihazlarda bile kalemi kullanmazdım varken

• spencermilas S kullanıcısına yanıt

Benim de hiç kalem deneyimim olmadı, kullandığım cihazlardan dolayı. Çok da merak etmiyorum açıkcası. Ama mutlaka lazım olup işini kolaylaştıranlara yarar sağlıyordur tabi

• Ben de dün itibariyle Samsung S21 Ultra cihazımı hepsiburada ya gönderip aranıza katıldım. Suya ne kadar dayanıklı herhangi bir videoya denk gelen var mı? Havuzda denizde kullanmayacağız belki ama yağmur da ıslansa sorun yaratır mı keşke bilebilsek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi bir turlu ikna edemedigim telefon. Oldum olasi hep katlanan telefon istedim. Surekli samsung a baktim. Ama ihtiyacim bumu bilemiyorum.
    Wp ve mail trafigim cok fazla. Samsung akilli saat kullaniyorum. Uyum nasil olur buda merak konusu

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Merhaba,

yaklaşık 10 gündür Magic V2 kullanıyorum. Bundan önce fold 4 kullnıyordum. Dex modu ve kalem benim için önemliydi. Ancak gerek pil gerekse ön ekranın dar olması ve kalınlığı ile ağırlığı fold4 ve fold 5 için handikap.

doğrudan söyleyeyim KABLOSUZ DESKTOP MODU VAR aynı Dex gibi. Dün Samsung TV’ye yansıttım ve ss dex’ten hiçbir farkı yok. Telefonu hem mousepad hem de klavye olarak kullanabiliyorsunuz. Dilerseniz tabiki bt klavye ve mouse kullanabilirsiniz.

ön ekran kullanımı fold4 veya fold 5 ile karşılaştıralamayacak kadar iyi. İç ekranı neredeyse hiç kullanmak zorunda değilsiniz. Normal bir telefon gibi taşır, ön ekrandan tüm işlerinizi yapar, doküman okuma, video izleme ve oyun oynamak için iç ekranı kullanırsınız.

kalem konusunda ise oldukça fazla kullanıyordum ss fold4’te. Şimdi orjinal almak için bakıyorum yabancı sitelere yaklaşık kargo dahil 125 usd. Aslında bu bedel de ödenir ancak ben yine de universal stylus kalemlerden bir teknoloji mağazasında deneyeceğim. Eğer sorun olmaz ise size yazacağım.

ayrıca dış ekranda da kalem kullanılıyor. Bu oldukça büyük avantaj ki Honor 400bin katlama ve açıklma için garanti veriyor, inanın benim 10 günlük kullanımımda toplamda (ki ilk merak da var) 100’ü geçmez iç ekran kullanımım.

netice olarak günümüz koşullarında oldukça uygun bir şekilde giriş yaptı. YD fiyatları ortada. İhtiyaç varsa alın. Android 13 vs takılmayın zaten haziranda vs güncelleme gelecek merak etmeyin.

• Yorumlar için teşekkürler.

Honor Magic V2 için takipteyim, katlanabilir olarak donanımsal açıdan rakipsiz görünüyor. Yazılım konusunda da fena olmadığını Honor 90 kullandığım için tahmin edebiliyorum.

Desktop Modu için bir sorum olacak. Kablolu olarak kullandınız mı ? Çünkü Dex'de kablosuz kullanılıyor ama lag nedeniyle çoğu zaman kablolu kullanmak daha iyi. Kablolu olarak kullandığınızda çözünürlük seçenekleri neler ? Mesela 4k bir harici ekranda 4k çözünürlükte denediniz mi ?

Teşekkürler.

• Sert-aç kullanıcısına yanıt
    Bende de Samsung watch 6 classic var. Tansiyon ve ECG harici aynen çalışıyor. Bunlar için de modlu uygulamalar var ama henüz denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulldog -- 17 Mart 2024; 14:23:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonu teknksadan aldim bugun. Fazlasiyla premium hissi veriyor. Iki sorum var.

1. Gorevlinin dedigine gore ic ekrandaki koruma filmi sadece serviste degisiyormus ve cizilme eskime gibi durumda ucretsiz degisiyormus. Dogrumu?
    2. Ic ekrani acilirken ince bir ses geliyor. Sanki iki yapiskanin birbirinden cozulmesi gibi tam tarifi zor. Sizlerdede varmi?

ilk sorunuz evet. Ama muhtemelen ilk değişim ücretsiz olur, gerisi ücretli olur. benim hatminim tabi.

İkinci sounuz için de evet. O ses beni rahatsız ediyor. Ama idare ediyorum.

• Reason kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Kablosuz olarak kullandım yani hiçbir kabloya ihtiyaç duymadan bağladım. 4K televizyon kullandığım TV ancak çözünürlüğe dikkat etmedim sadece görüntü kalitesinin iyi olduğunu net olarak söyleyebilirim.

• Bu telefon yurt dışı olarak getirilmiyor mu, imei kaydı olmuyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ufak ıslanmalarda birşey olmaz ama daha büyüklerinden korumak lazım cihazı

• QRX kullanıcısına yanıt

honorun ülkemizde yasal satışı bile azken yurt dışı gelip kayıt işi imkansız şuana dek yapan eden görmedim kime sordu isem olmaz diyor asıl sorun bunda e sim varmı oda bi dört ay ettigi icin 12 ay ediyor sınırsız kullanım oluıyor heryıl yenilenince

aklımda kalana göre eSIM var

BEN SİM KART YUVASINA ÇİFT nano sim taktım. güzelce çalışıyor. eSIM hiç deneyimim yok.

www.gsmarena.com
    Honor Magic V2 - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/honor_magic_v2-12383.php

SIM Nano-SIM, eSIM or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

https://esim.me/esim-for-HONOR-Magic-2/#208411-manage_only_on_honor_magic_2-up_to_2_esim_profiles

eSIM.me Card for HONOR Magic 2

www.hihonor.com
    Esim for HONOR Magic V2
    https://www.hihonor.com/uk/support/content/en-us15855008/

TRANSLATE

HONOR Magic V2 için Esim

Gömülü SIM (eSIM), fiziksel SIM kartın yerine kullanılabilen sanal bir SIM karttır. eSIM kart, fiziksel SIM kartla aynı şekilde çalışır ancak yer kaplamaz ve birden fazla kart numarasına bağlanabilir. Sizin için en iyi teklifi bulmak için operatörler arasında geçiş yapmakta özgürsünüz.

• Bu özellik operatörünüze bağlı olarak değişebilir.
    • Bu özellik yalnızca bazı ülke ve bölgelerde kullanılabilir.
    • Bu özellik cihaza göre değişiklik gösterebilir.
    • HONOR Magic V2'ye yaklaşık 7 veya daha fazla eSIM yükleyebilir ve yalnızca 1 telefon numarası kullanabilirsiniz.

eSIM Kart başvurusu yapın

eSIM kartına başvurmak için operatörünüzle iletişime geçin.

eSIM kartına başvururken yerleşik SIM Kimliği (EID) bilgilerini sağlamanız gerekir. Bu bilgi, telefonunuzda yerleşik bir eSIM akıllı yonga setinin bulunup bulunmadığıyla ilgilidir . Bu bilgiyi görüntülemek için Ayarlar > Telefon hakkında > EID'ye gidin . EID bilgileri görüntülenmiyorsa bu, bu özelliğin telefonunuzda desteklenmediğini gösterir .

• Maksimum sayısı telefonunuzun eSIM yonga seti kapasitesine göre belirlenen birden fazla eSIM kartına başvurabilirsiniz . Başvurduğunuz eSIM kart sayısı limiti aştıysa telefonunuzda daha fazla eSIM kartı ekleyemeyeceğinizi belirten bir uyarı göreceksiniz .
    • Aynı anda yalnızca bir eSIM kartı kullanılabilir.

eSIM Kart ekleyin

1. Ayarlar > Mobil ağ > SIM yönetimi'ne gidin .

2.  
    • Telefonunuz tek SIM'li bir cihazsa, SIM yönetimi ekranında hala iki seçenek görüntülenir: SIM 1 ve SIM 2. Varsayılan olarak eSIM kartı , SIM 2 yuvasına takılıdır.
    • Telefonunuz çift SIM'li bir cihazsa ve SIM 2 yuvasına zaten fiziksel bir SIM kart takılıysa, eSIM kartı eklerken SIM 2'yi devre dışı bırakmanız istenecektir. SIM 2'nin takılması veya çıkarılması eSIM hizmetlerini etkilemez.
    1. SIM 2'nin yanındaki öğesine dokunun . eSIM kartı eklemek için aşağıdaki işlemlerden herhangi birini gerçekleştirin: 
    • QR kodunu tarayın: eSIM kart numarası için başvurduktan sonra operatör size bir QR kodu sağlayacaktır. QR kodunu taradıktan sonra, telefonunuz yapılandırma dosyasını indirip yükleyecek ve yeni eSIM kartı varsayılan olarak etkinleştirecektir.
    • Görüntüyü tarayın: Operatör tarafından sağlanan QR kodunu taramak için kamerayı kullanamıyorsanız (örneğin, operatörün uygulaması aracılığıyla bir eSIM kart başvurusu yaparken), operatör tarafından sağlanan QR kodunu resim olarak kaydedin. QR kodunu tararken Galeriden Seç'e dokunun ve kaydedilen QR kodu görüntüsünü seçin. Telefonunuz QR kodunu otomatik olarak tanımlayacak ve yapılandırma dosyasını indirip yükleyecektir.
    • Aktivasyon kodunu girin: Manuel olarak girin'e dokunun ve operatörünüz tarafından sağlanan aktivasyon kodunu girmek için ekrandaki talimatları izleyin.

eSIM Kartını etkinleştirin

Tekrar kullanmak istiyorsanız eSIM kartı etkinleştirin.

SIM yönetimi ekranında SIM 2'nin yanındaki öğesine dokunun. İstendiği gibi eSIM kartı etkinleştirin. 

eSIM Kartını devre dışı bırakın

eSIM kartı kullanmak istemiyorsanız veya başka bir eSIM kartına geçmek istiyorsanız kartı kolayca devre dışı bırakabilirsiniz.

eSIM kartı devre dışı bırakıldıktan sonra onu başkalarıyla iletişim kurmak için kullanamazsınız. Ancak aylık ücret durdurulmayacak veya durdurulmayacaktır. eSIM kartı devre dışı bırakıldıktan sonra eSIM kart bilgileri hâlâ eSIM listesinde bulunur ve eSIM kartını tekrar etkinleştirebilirsiniz.

SIM yönetimi ekranında SIM 2'nin yanındaki öğesine dokunun. İstendiği gibi eSIM kartını devre dışı bırakın. 

SIM 2'yi fiziksel bir karta geçirmek istiyorsanız Fiziksel SIM'e dokunun . Telefonunuz eSIM kartını otomatik olarak devre dışı bırakacaktır.

Bazı eSIM kartları etkinleştirildikten sonra devre dışı bırakılamaz. Ayrıntılar için operatörünüzle iletişime geçin.

eSIM Kartını adlandırın

eSIM kartlarınıza "İşletme" veya "Kişisel" gibi farklı isimler verebilirsiniz.

SIM yönetimi ekranında SIM 2'nin yanındaki öğesine dokunun ve ardından eSIM kartın adını düzenlemek için ekrandaki talimatları izleyin. 

eSIM Kartı silme

Artık kullanmadığınız bir eSIM kartı silebilirsiniz. Silinen eSIM kartı geri yüklenemez ve eSIM listesinde görüntülenmez.

Silmeden önce eSIM kartını devre dışı bırakın.

SIM yönetimi ekranında SIM 2'nin yanındaki öğesine dokunun. eSIM kartı silmek için ekrandaki talimatları izleyin. 

• eSIM kartını silmek, operatörle olan sözleşmenizi iptal ettiğiniz anlamına gelmez. Operatör, eSIM kartı için ücret almaya devam edecektir. Masrafların tahakkuk etmesini önlemek için eSIM kart hizmetinin kaydını silmek üzere operatörünüzle iletişime geçin.
    • Bazı eSIM kartlar silinemez. Ayrıntılar için operatörünüzle iletişime geçin.

eSIM Kartı Fabrika Ayarlarına Geri Yükleme

• Cihazınızı fabrika ayarlarına geri yüklerken Sıfırla ancak eSIM'leri koru
    •  seçeneğini belirlerseniz , eSIM kartı cihaz tekrar açıldıktan sonra da kullanılabilir.
    • Sıfırla öğesini seçerseniz eSIM kartına ilişkin bilgiler silinecek ve eSIM kartı artık kullanılamayacaktır. Bu, taşıyıcıyla olan sözleşmenizi iptal ettiğiniz anlamına gelmez. Operatör kart numarası için ücret almaya devam edecektir. Masrafların tahakkuk etmesini durdurmak için eSIM kart hizmetinin kaydını silmek üzere operatörünüzle iletişime geçin.

eSIM kart bilgileri kişisel verilerinizdir ve bu konuda dikkatli olmalısınız.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

https://www.hihonor.com/tr/phones/honor-magic-v2/

Notlar:

*Telefon, iç ekranı için orijinal HD ekran koruyucuyla birlikte geldiğinden, herhangi bir kişisel zarar vermeden veya kendi başınıza koruyucu uygulamadan 7 gün koşulsuz iade desteklenmektedir. Ayrıntılar için lütfen HONOR servis hattını arayın veya bir HONOR Yetkili Servis Merkezini ziyaret edin.

1. Veriler HONOR laboratuvarından gelmektedir. "Milimetre Çağı" özellikle katlandığında kalınlığı 1 santimetreden az olan katlanabilir telefonu ifade eder. 9,9 mm, Siyah (PU versiyonu) modelin katlanmış durumdaki kalınlığını ifade ederken, 4,7 mm, Siyah (PU versiyon) modelin katlanmamış durumdaki kalınlığını ifade eder. Genel kalınlığa iç ve dış ekran koruyucu filmleri ve kameranın yükseltilmiş kısmı dahil değildir. Gerçek veriler konfigürasyona, üretim sürecine ve ölçüm yöntemine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Lütfen gerçek cihaza bakın.

2. Veriler HONOR laboratuvarından gelmektedir. 231g, Siyah (PU versiyonu) modelin iç koruyucu film hariç ağırlığını ifade eder. Gerçek veriler konfigürasyona, üretim sürecine ve ölçüm yöntemine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Lütfen gerçek cihaza bakın.

3. Tipik pil kapasitesi 5000mAh, nominal pil kapasitesi ise 4900mAh'dir.

4. Pil ömrü verileri HONOR laboratuvarından alınmıştır. Gerçek pil ömrü bireysel farklılıklara, kullanıcı alışkanlıklarına ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Lütfen gerçek deneyime bakın.

5. Orijinal SuperCharge şarj cihazıyla birlikte kullanıldığında desteklenen maksimum kablolu şarj gücü 66 W'tır. Gerçek şarj gücü, farklı senaryolara bağlı olarak akıllıca değişecektir. Lütfen gerçek deneyime bakın.

6. Menteşenin yalnızca mil kapağı kısmı titanyum alaşımından yapılmıştır.

7. Veriler HONOR laboratuvarından gelmektedir; titanyum alaşımlı şaft, aynı boyuttaki alüminyum alaşımlı şafttan %150 daha güçlüdür.

8. Veriler HONOR laboratuvarından gelmektedir.

9. Veriler HONOR laboratuvarından gelmektedir; harici ekranın en yüksek parlaklığı 2500nit'tir.

10. HONOR Magic V2, TÜV Rheinland flicker-free sertifikasına sahip olan ve risksiz karartma seviyesine ulaşan 3840Hz PWM karartma teknolojisi ile donatılmıştır. TÜV Rheinland'ın titreşimsiz sertifikasyonunun test standardı, titreme riski düzeyi ile titreme frekansı arasındaki ilişkinin tanımı için IEEE (Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü) Std 1789-2015 standardına atıfta bulunur: karartma frekansı şu durumlardan daha yüksek olduğunda: 3125Hz, titreşimsiz tehlike seviyesine ulaşır.

11. Bu ürün tıbbi ekipman değildir ve tedaviye uygun değildir.

12.Veriler HONOR laboratuvarından gelmektedir. Düşmeye dayanıklılık seviyesi, ikinci nesil nanokristal cam ile aynı ağırlıktaki taşıyıcılar üzerindeki sıradan cam karşılaştırılarak test edilmiştir. Hassas bir elektronik ürün olan cep telefonu, düşürülmesi durumunda hâlâ hasar görme riski altındadır. Düşme ve çarpışmalardan kaçınmaya lütfen dikkat edin.

13. Ekranın yuvarlak köşeli tasarımıyla, standart dikdörtgen olarak ölçüldüğünde iç ekranın çapraz uzunluğu 7,92 inç, harici ekranın çapraz uzunluğu ise 6,43 inçtir (gerçek görüş alanı ekranda biraz daha küçüktür). her iki ekran).

14. Ekran 120Hz'de maksimum yenileme hızını destekler. Gerçek yenileme hızı, farklı uygulama arayüzüne ve oyun görüntülerine bağlı olarak değişebilir. Lütfen gerçek deneyime bakın.

15. HONOR Magic-Pen'in ayrıca satın alınması gerekir.

16. Şebekeler ve sinyal frekans bantları lokasyonlara ve yerel tedarikçilere göre değişiklik gösterebilir. Lütfen fiili duruma bakınız.

17. Ürün, 12 saat boyunca katlandıktan sonra cep telefonunun havada asılı kalma durumunu 60°~110° arasında tutabilir. Gerçek gezinme açısı, çevre, kullanım süresi ve üretim partileri gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir; lütfen gerçek deneyime bakın. Yalnızca bazı uygulamalar bu işlevi destekler ve farklı uygulamalar üzerindeki etkiler farklıdır. Daha fazla uygulama yükseltiliyor ve uyarlanıyor. Lütfen resmi bilgilere bakınız.

18. HONOR Parallel Space'in daha fazla OTA yükseltmesine ihtiyacı var.

19. HONOR cihazının, Bluetooth ve WLAN etkinken aynı HONOR hesabıyla oturum açması gerekir.

20. Lütfen bu işlevi katlama modunda etkinleştirin. Etkinleştirildiğinde sistem, ses düzeyini ortama göre otomatik olarak ayarlayacaktır. AI Gizlilik Çağrısı, ses seviyesi 8 (10 üzerinden) ve altında çalışır. Bu özellik arama sesi sızıntısını azaltır ancak tamamen ses geçirmez değildir, ses sızıntısı hissi ortamın gürültü seviyesiyle ilgilidir. Lütfen gerçek deneyiminize bakın.

21. Farklı görüntüleme modlarındaki fotoğraf ve videolarda farklılıklar olabilir, lütfen gerçek duruma bakın.

22. 20MP telefoto kamera, 40x'e kadar dijital yakınlaştırmayı destekler.

23. Yapay Zeka Hareket Algılama Yakalama, atlama, koşma, badminton ve masa tenisi gibi spor sahnelerinde, kedi ve köpeklerin hareketlerinde, gülümseyen insanlarda vb. spor sahnelerinde akıllı yüksek hızlı deklanşörü destekler. Yapay zeka, en iyi görüntüyü çekimden 1,5 saniye önce seçmenize yardımcı olur. ve deklanşöre bastıktan sonra. Yukarıda belirtilen senaryolarda AI Motion Sensing Capture, kaçırılan en heyecan verici anları da otomatik olarak yakalayacaktır. Spesifik uygulama etkisi farklı senaryolara bağlı olarak değişir. İşlev, Kamera Ayarları->Akıllı Fotoğraf Çekimi-> AI Hareket Algılama Yakalama bölümünden etkinleştirilebilir.

*Bu ürün esnek ekranlı, katlanabilir bir telefondur. Lütfen aşağıdaki hususlara dikkat edin: Lütfen iç ekrana kalem, çivi gibi keskin nesnelerle basmayın. Telefonu katlarken lütfen ekranı kartlardan, bozuk paralardan, anahtarlardan ve diğer yabancı nesnelerden uzak tutun. Telefon, iç ekran için özel bir ekran koruyucuyla birlikte gelir. Ekranın hasar görmesini ve garanti kapsamınızın etkilenmesini önlemek için lütfen bu koruyucuyu çıkarmayın veya resmi olmayan bir koruyucuyu kendi başınıza uygulamayın. Koruyucuyu değiştirmek için lütfen HONOR servis hattını arayın veya bir HONOR Yetkili Servis Merkezini ziyaret edin. Telefon karmaşık bileşenler içerdiğinden lütfen telefonunuzu sıvılara, kuma vb. maruz bırakmaktan kaçının. Telefon mıknatıs içerdiğinden, lütfen onu kredi kartlarından, implante tıbbi cihazlardan ve mıknatıslardan etkilenebilecek diğer cihazlardan uzak tutun. İmplante edilmiş bir tıbbi cihaz kullanıyorsanız lütfen telefonu bir doktorun rehberliğinde kullanın.

*Açılış ve kapanış sırasında hafif bir ses duyulur, bunlar normaldir, lütfen her zamanki gibi kullanın.

*Bu ürün, [HDR10+ Mobil Görüntüleme Cihazı] [Sürüm 1.0.2] ile uyumludur. HDR10+ logosu, HDR10+ ™ Technologies, LLC'nin Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerdeki ticari markası veya tescilli ticari markasıdır.

*Fotoğraf ve videoların pikselleri farklı modlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Lütfen fiili duruma bakınız.

*Yukarıdaki sayfalarda yer alan ürün görselleri ve ekran içerikleri yalnızca örnek amaçlıdır. Gerçek ürün (görünüm, renk ve boyut dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) ve ekran görüntüleme içeriği (arka plan, kullanıcı arayüzü ve resimler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) biraz farklılık gösterebilir. Lütfen gerçek ürününüze bakın.

*Yukarıdaki sayfalardaki veriler, HONOR'un dahili laboratuvarlarından belirli test ortamlarında elde edilen teorik değerlerdir (lütfen her bir özel açıklamaya bakın). Gerçek kullanım, ürünlerdeki, yazılım versiyonlarındaki, kullanım koşullarındaki ve çevresel faktörlerdeki bireysel farklılıklar nedeniyle biraz farklılık gösterebilir. Lütfen gerçek kullanımınıza bakın.

*Ürün partileri ile üretim ve tedarik faktörlerindeki gerçek zamanlı değişiklikler nedeniyle, mümkün olduğunca doğru ürün bilgileri, teknik özellikler ve ürün özelliklerini sağlamak amacıyla HONOR, metin açıklamalarını, görüntü efektlerini vb. ayarlayabilir ve revize edebilir. Gerçek ürün performansını, teknik özelliklerini, endekslerini, parçalarını ve diğer bilgilerini eşleştirmek için yukarıdaki sayfalara gerçek zamanlı olarak erişin.

*Yukarıdaki bilgilerde değişiklik ve düzenleme yapılmasına ihtiyaç duyulması halinde özel bir bildirimde bulunulmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 18 Mart 2024; 1:50:34 >

HONOR eSIM and supported

network carriers

Last Update date : Feb 25. 2024

https://www.hihonor.com/global/tech/honor-esim/

içinde şu detay yazıyor.

• Turkey: Türk Telekom, Turkcell, Vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 18 Mart 2024; 1:51:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.