Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
39
Favori
36.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yedek birden fazla koruyucu bulundurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carman1tr kullanıcısına yanıt

Ocaktan beri beta sürümler 6 serisine ve bunlara verilmeye başlandı. Betanın da sırası var, mesela mart ayı için bizim Honor 90 lar da o gruptaydı. Takip eden süre zarfında magicos 8 ve a14 ile stabil sürüm dağıtacaklar bir aksilik olmaz ise. Bu beta dediğim o yazılım güncelleme kısmındaki deneme sürümü kısmını tıklayınca gelen değil, kayıt olunuyor açılan bölgelere göre öyle. Yakında oraya da düşer ama. Honor'un bir şeyinde okumuştum listeyi. Ayrıca betacıların da paylaşımlarını arada takip ediyorum.

• Bende kutudan iç ve dış ekran korumalı çıktı ki herkesin böyledir. İç ekran korumasına zaten karışmayın diyor kullanım kılavuzunda. İlla değişmesi gerekiyorsa servite değiştirin diyor. Samsung da Fold serisi için aynı şekilde diyor.

Linkteki üründen alıp yedekte tutmak lazım aslında. Özellikle kamera camı için.

Bir de android auto olan bir araç bulsam nasıl çalıştığını deneyeceğim ama henüz çıkmadı bir araç :)

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri
    Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleriamazon
    GMUJIAO [2 + 2 Paket] Kamera Lens Koruyucu Ekran Koruyucu Honor Magic V2 ile Uyumlu,2'lü Paket Kamera Lens Koruyucu ve 2'lü Paket Cam Ekran Koruyucu[HD Netlik]-Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CC2BV2Z3/ref=ox_sc_saved_image_2?smid=A1UQMNMPSCKZ29&psc=1

@erhanercan hocam xda forumda takip ediyorum. Çıkarsa düşer oraya. Umarım gecikmez.

• notebookcheck
    Honor releases another update for Magic V2 globally amid rumours of July 2024 rollout for Android 14 and MagicOS 8 upgrade
    https://www.notebookcheck.net/Honor-releases-another-update-for-Magic-V2-globally-amid-rumours-of-July-2024-rollout-for-Android-14-and-MagicOS-8-upgrade.810655.0.html

Burada temmuzdan önce global rom Android 14 almaz diyor :((

xda çok hareketsiz yaw, ya deneme kısmına düşsün yeter, o site önceki haberlerden almıştır bilgiyi güncel değildir. He hatırladım ayrıca Honor UK ile birebir yazışan kişi de paylaşmıştı, uzayacağını sanmıyorum. Redditi de takip et arada. Zaten çok konuları da yok Honor'un. reddit, xda android hilfe, 4pda (kanser eder çeviri boşver). Reddit de hareket var bu aralar.

2 haftada iç ekranın korumasını kenarlarının baloncuk olan resim görmüştüm paylaşmıştı biri. Ya bu aç kapat iç koruyucu hemen yavşarsa millet sıyırır.

o kamera etrafına oturan plastik koruyucu kılıf kullanımında çıkıntı yapar, Ibywind koruyucu aldığımda içinden çıkmıştı. Kamera kısmı için şöyle benim kılıfın arka kısımdaki gibi kısmı olan bir kılıf olsa tadından yenmez.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158201414

Birde hepinize önerim girişe manyetik kafa kullanın. Ben yıllardır kullanıyorum herşeyde laptop'a kadar. Giriş yalama olmaz zamanla. Bozulacaksa da o bozulsun. Giriş ilk günkü gibi kalsın. Ve içeri pislik vs de girmez pis kullanımda.

NOT: Eğer paylaştığım lintekini alırsanız 2 tane birden alın daha hesaplı oluyor.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri
    Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleriamazon
    CERRXIAN USB C Manyetik Adaptör, 24Pins Tip C Konnektör, USB4.0 PD 100W Hızlı Şarj, 40Gb/s Veri Aktarımı, Thunderbolt 3 ve Daha Fazla Tip C Cihazları ile Uyumlu 4K@60Hz Video Çıkışı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09V7Q66S6?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

Yazmışken şunu da ekleyeyim. Orjinal kabloyu saklayarak veya daha iyi bir kablo kullanmak yedek isteyen olursa bunu öneriyorum.

Fiyatı çok uygun.

Akıllıca kendini kapatıyor. Şarj akımın renginden anlayabiliyorum ne kadar çok çektiğini akım gücünü vs.

Detaylı özelliklerine merak eden baksın

Mate 10 Pro (Süper Şarj)

Mi 10T Pro (Mi Turbo Şarj)

Honor 90 (Süper Şarj)

Merak eden olursa diye yazdım bu kabloyu bu cihazlarımda ilaveten bir de yukarıda bahsettiğim manyetik kafayla kullanıyorum. Hiç sıkıntı yoktur.

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleriwww.mcdodo.com.tr
    MCDODO | Hayatınızı Kolaylaştıracak Teknolojik Ürünler
    https://www.mcdodo.com.tr/urun/mcdodo-ca-3150-type-c-100w-led-isikli-power-off-super-hizli-datasarj-kablosu-12m-siyah

Yazayım oradaki bilgileri;

• Akıllı kapatma
    • İki renkli aydınlatma kontrolü
    • QC4.0/3.0, Huawei SCP, Samsung AFC, OPPO VOOC desteği
    • Daha akıllı, daha hızlı ve daha güvenli
    • Şarj durumuna göre renk otomatik olarak değiştirilir ve şarj durumu bir bakışta anlaşılır
    • Çift taraflı şeffaf tasarım, bileşenlerin düzgün ve düzenli yerleşimi, teknoloji anlayışını kaybetmeden son derece estetik tasarım
    • 100 W ile hızlı şarj kablosu
    • 66 W/44 W süper hızlı şarj ile geriye dönük uyumlu
    • Akıllı kapatma teknolojisi, cep telefonunun pilini içten dışa koruyarak pil kaybını ve eskimesini geciktirir
    • Veri iletim hızı 480 Mbps'ye kadar çıkabilmektedir
    • İşlev: şarj etme, iletim, akıllı kapatma, güç yenileme
    • Destek: QC4.0/3.0/Huawei SCP/Samsung AFC/VOOC
    • Malzeme: çinko alaşımı + naylon örgü
    • Renk: Siyah
    • Akım: 6A Maks
    • Kablo uzunluğu: 120cm

• Dizüstü/tablet/cep telefonu vb. c-port cihazları için PD100W (Maks.) desteği
    • Güç kapatıldıktan 2 saat sonra, cep telefonu gücünün kendi kendini algılaması ve yeniden şarj etme döngüsü, pil kaybını azaltır, çalışma ömrünü uzatır
    • Şarj durumuna göre çift taraflı iki renkli ışığı, otomatik renk değiştirme, böylece şarj durumunu açıkça görebilirsiniz
    • Dahili E-işaret Çipi, Dinamik Dağıtım, Güvenli ve Hızlı Şarj
    • Kalın Bakır Özlü Tel, Düşük Tüketim, Daha Hızlı Şarj
    • Yüksek Hassasiyetli İnce Örgü, İki Renkli Naylon Kılıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 14 Mart 2024; 1:44:43 >

• @GoGoBaBa

• Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri
  • erhanercan kullanıcısına yanıt

Bir kullanıcı nisanı bulur diyor. Beta ile martı geçirsek bile yeter bana :)

Bir de telefonda kablosuz şarj olmamasının eksiğini belki verdiğiniz linkteki kablo aparatı özellikle araç içi şarj etmede kapatabilir. Ama o aparat yine de kaba görünecek, göze batacak. Yapacak bir şey yok :)

Mesela bende Apple müzik için kullandığm bir iphone 6s var. Bazen bu şekilde şarja takıyorum. Honor da da kullanılabilir.

• Bu telefonu gerekten amacı için alacak olan birinin, android 13 ile gelmesine takılacağını zannetmiyorum:)

• maxi6161 M kullanıcısına yanıt

Andorid on 15 olsa ne fark edecek bir kaç eksik giderilecek diger başka sorunlar olacak ben cin sürümünü kullanıyorum onda android 14 var pek takacagını sanmıyorum bazı insanların 13 yada 14 olmasını sadece cin sürümüne global sürüm yükleye bilsek bana yeter

• burada yazılımla ilgii bazı problemlerden bahsetmişler

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleriJust my Techyoutube
    Hey folks! 🎉 Welcome back to my channel! Today, we're diving deep into the Honor Magic V2's software. I've been using the global version and I've got a lot to say, especially after your questions and the buzz around its software. 📱✨ Many reviews rave about the V2's sleek hardware but hint at its software being a bit of a letdown. So, I decided to take a closer look and share my detailed thoughts with you. From Google services running smoothly to some quirky UI choices and missing features, I've covered it all. 🧐💡 Despite a few annoyances like dated UI elements, confusing notifications, and some missing customization options, I've been enjoying the overall experience. The Honor Magic V2 might have its quirks, but its design, lightness, and screen quality still make it a great pick for tech enthusiasts like us! 🚀📲 Check out the full review to see if the software quirks are a deal-breaker for you or if the Honor Magic V2's charms win you over. Thanks for watching, and don't forget to like, subscribe, and hit that notification bell for more tech insights and reviews. See you in the next video! Take care! 🌟👋 #HonorMagicV2 #foldablephones 00:00 - Intro 01:16 - General: Google Services and Android Auto 02:06 - Look & Feel 03:38 - Annoying notifications 04:47 - Swipe down on home screen 06:08 - Changing fonts 06:54 - No app info from app drawer 07:44 - Camera options 07:48 - No option to configure double press on home button 08:12 - No 16:9 aspect ratio 08:30 - Timer hidden in menu 08:52 - No zoom-out in gallery app 09:46 - No find my device app 10:26 - Homescren organization 10:32 - No automatic sorting of folders 10:49 - No search bar to add apps to folders 11:13 - No hiding of icon labels and changing icon sizes 11:38 - Widget stacks only with Honor widgets 12:45 - changing app scaling for multiple apps not possible 13:27 - No taskbar 14:26 - No app pair saving 15:11 - Some apps dont auto-rotate 16:30 - No horizontal split with some apps 17:17 - My personal opinion 18:13 - End
    https://www.youtube.com/watch?v=y5_7ong8Z4A
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

@GoGoBaBa yok ortalıkta, kesin kaçırıldı. 😂

• Telefoncu arkadaşımda Çin versiyon magic v2 vardı. Magic OS 8 yüklü. Bildirim çubuğunu ekranın herhangi bir yerinden açma özelliğini gördüm. Bir an önce globale de şu magic 8 gelse de kullanmaya başlasak.

• Bu ekran filmi ve ekran koruması olayı nedir?

acaba hiçbirini seçince eskisi gibi tek bir kontrol merkezi mi çıkıyor

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Onu secince hiç birşey gelmiyor üste gidip cekince geliyor diger secenekte ise heryerden geliyor sağ sol fark etmeksizin sizin icin az önce cin cihazımda denedim sorunuz varsa deneye bilirim sürüm android 14

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt

iç ekran koruyucu servis dışında degişmiyor ondan bahsediyor bazı firmalar bunu hediye olarak sunuyor aksine olması gereken birşey bu cihaz iki yıl aynı koruyucu ile kalmaz bile

• spencermilas S kullanıcısına yanıt

merhaba. çift tık ile ekran kilitleme geliyor mu? 14 ile.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.