Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
39
Favori
36.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HONOR Telefonunuzda Temalar Uygulaması ile Telefonunuzu Özelleştirin | HONOR CLUB (TR)
    https://www.hihonor.com/tr/club/topicdetail/topicid-66710/
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Ben Çin romları için demiştim bende yıllardır premium nova kullandım. Bu cihazlarda da sorunsuz launcher kuruluyor. Arkadaş çin sürümü olduğundan değişmiyor sanırım deyince öyle dedim

play storede video walpaper uygulaması var onla samsung cihazımda yapıyordum bunda olmuyor

• Benim aklıma su geçirme olayı takılıyor

• erhanercan kullanıcısına yanıt

Bende degişmiyor hocam bir yöntemi varsa deniyelim neticede cokkez kurdum cihazlarıma ama bunda olmuyor yada bende olmuyor

• carman1tr kullanıcısına yanıt

Bu cihazın bir iki ufak sorunu var onlarda yazılımsal onlarıda kullandıkca fark ediyorum benim gördügüm en büyük eksik ücüncü taraf başlatıcıları kullana biliyoruz ama varsayılan ayarlanamadıgı icin düzgün kullanım olmuyor ikinci büyük eksik ise samsung kendine lisansladıgı icin diger telefonlarda kilit ekranına video koyulmuyor birde bende temalar uygulamasıda düzgün calışmıyor nedense simge tema indiremiyorum ileride birisi global yazılımı yüklemeyi başarır ozaman sorun kalmaz...bunda merak ettigim e sim varmı ben göremedim

• Sadece android auto kısmını tam anlayamadım ben. Çalışıyor mu net bilgisi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spencermilas S kullanıcısına yanıt
    Hocam Çin rom her markada launcher engeli oluyor. Çin romları çok garip. Kilit ekranı video ben de fold 4 varken kullanıyordum. Güzeldi ama yapacak bir şey yok Honor için.

Ben asıl yavaş yavaş çift tıklamayla ekranın bazen uyanmamasına (daha sert tıklamak zorunda kalıyorum.) ve bildirim çubuğuna ekranın herhangi bir yerinden aşağı kaydırarak ulaşamamaya gıcık olmaya başladım. Umarım Android 14 te düzeltirler.
    Bir de dün forumda chrome üzerinden mesaj atarken telefon bir kasıldı, yaklaşık 10 saniye komut almadı. İade mi etsem bilemiyorum. Ama işin kötüsü şu an Türkiye cihazı olarak sadece Samsung ve Tecno var. İkisi de buna alternatif değil.

Edit: WhatsApp bildirim gelmeme durumu oluyor mu arkadaşlar? Bir de bazen kilit ekranına gelen bildirim kendiliğinden kayboluyor. Sizde de oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 13 Mart 2024; 15:30:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Abi senin aldığın tel tr cihazı değil mi? Çin romlu cihaz mı? Ben Çin romlarda değişmiyormuş diyorum globallerde vs değil :) mesajları mı karıştırıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı hevesi olan değil gerçekten ihtiyacı olan ve uzun süre kullanacak olanlar almalı. Yoksa ciddi para veriliyor.
    Değip değmeyeceğini iyi düşünmek lazım. Ben hala düşünenlerdenim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ve bildirim çubuğuna ekranın herhangi bir yerinden aşağı kaydırarak ulaşamamaya gıcık olmaya başladım. Umarım Android 14 te düzeltirler.

DÜZELDİ BENDEKİ SÜRÜM 14 BAKTIM Bende dedigim sorun dışında bir sorun yok bildirim geliyor instagramda gelmiyor onuda arkada acık bırakırsam geliyor

Ben asıl yavaş yavaş çift tıklamayla ekranın bazen uyanmamasına (daha sert tıklamak zorunda kalıyorum.)  Denedim 14 sürümü sorun yok satabil calışıyor takılma yok sadece benim sorunum global olmadıkca düzelmez

• tgezer kullanıcısına yanıt

Aslında bu cihazlar satış elemanları icin güzel ürün satışı yaparken iki cihaz taşımak zorunda kalmıyor bir cihazla hem telefon hem tablet oluyor ben encok büyük ekran ve inceligini sevdim

Burada bildigim cin romu sadece bende var o sorunda sadece bende var

kaydırma muhabbeti betada düzelttiler görmüştüm

sadece launcher sorunu var oda cin romundan ötürü düzelmiyor

Aynen, Çinlilerin sexi yasakları işte

• Iyi bakalım android 14 gelsin de globale. O da ne zaman gelecek belli değil. Bir açıklama görmedim.

@erhanercan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 13 Mart 2024; 21:6:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merak ettigim bir konu var ic ve dış ekranda koruyucu varmı başka almaya degermi...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.