< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (9. sayfa)
-
-
Bir üst mesaj yerine yanlışlıkla cevap yazmışım. Muhtemelen oruç sahur ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CUBE ACR play.google.comCall Recorder - Cube ACR - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder
Samsung s22ultra 512 eski telefonumdan aktarmıştım ama tüm eski ses kayıtları aktarılmamış tertemiz geldi. Bir banka ve biraderimle konulma kaydını kendiş otomatik kaydetmiş.
Yalnız ben BlueTotth kulaklıkla konuşunca sesi kaydetmemiş . Onun da bir ince ayarı vardır ben çok da önemsemedim .
Eskiden chat programlarını da kaydediyordu ama 1 senedir falan güvenlik protokolleri çok sıkılaştırıldı diye ben kaydetmediğini gördüm. ince ayarları olan bşr program birileri meraklısı dener ve çözer.
Diğer klasik bazı CALL RECORD vs denemedim, pro sürümüde ücretli almıştım ama uzun zamnadıur kullanmıyıorum
HOPNOR MAGİC v2 de aşağıdaki ses kaydı yenidir ve sorun yok ses anlaşılır . otomatik. ayarlar iyi. ücretli olan biraz pahalı , ama çok da gerek yok. casus gibi herşeyi kaydetmeye ihrtiyacım yok. ücretli sürümde dolu özellikler var işine yarayan bakabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 12 Mart 2024; 23:33:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Elbette öneriniz çok mantıklı. 1.sğm kaydedilir 2. Sim edilmez. Bir ara 3 simli cihazlarda bu dediğiniz sıkıntı oldu. Tedbir ve kontrol iyidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
launcher değişmiyor mu ? ben honor 90 da nova yı denemiştim sıkıntı olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fikir vermesi açısından deneme güncellemesi Honor 90. Ben de daha yüklemedim ss reddit'den alınma
-
-
-
-
Nasıl yaptınız acaba ben laucher yüklüyorum sadece iki tane cıkıyor oda honora ait olanlar...
-
cin romlu cihazlarda sorun oluyor globalda degil genelde
-
o zaman doğrudur sadece Çin romlarda launcherlara izin vermiyorlar.
Güvenlik sorunu nedeniyle apk bile yüklerken ugraştırıyor insanları lakin cihazın global yazlımı var onu direk yükleye bilirmiyiz klit ekranına video koyma özelligini arar oldum ben
-
değişiyor özellikle denedim.
nova da var bende ücretli spürüm ama bir ara çok eskiden sıkıntılar yaşadım diye raha kaldırdım. onuda gerekirse denerim
eski telefona gecen ay deneme için win11 launcher kurmuştum. şöhyle baktım çıktım s22u da. aktarırken demiştim kurmuştu üst mesajlarımda bahsetmiştim. Launcher seçiminde çıkmıştı ama , kullanmam yada honor magicOS çokçok acemiyim öğreneyim zorda kalayım ki çabuk pes etmiyim diye alternatifleri sonradan silmiştim. Yukarda Türk cihazlarda sıkıntı yoktur demitim bir mesajımda, şaibe olomasın diye tekrar kurdum. ekran görüntülerini komple attım. sildiğime pişman oldum çünkü katlanabiliri açınca tablet modunda çok daha iyi windows launcher olduğunu farkettim. indirimde çıktı 20TL yerine ömürboyu 17 TL diye. Bunda şi,mdilik kulanmasamda TV Box var onda denemeler yapmayı planlayıp satında aldım.
Honor Magic OS da daha yeni yeni sayfalarımı kulklanım aşışkanlığıma göre dizxmeye başladım. her aradığımı bulamıyor eski teli özlüyordum ama alışkanlık düzenime yakın kuracağım gibi. Ama Samsung android 13 yülü ve android 14 de kamera vs sıkıntıları var diyede yükseltmemiştim. Buna rağmen Samsung ONE UI kesinlikle çok daha başarılı. bir simgeye basınca Honor da menü çıkmıyor çoğunda ise kısıtlı, samsung One UI de kolaylık mış. Hopnorda 5 tık yapacağım samsung da 1-2 tık işllem bitiyordu. Birde android 14 yerine otursa demek neler neler gelmiştir. Neyse alışacağım yada ben çözemedim . sizn öneriniz ile geliştirici ayarlarını da sonra iyice gömzden geçirmeliyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 13 Mart 2024; 0:48:48 >
-
Daha önceki mesajlarmda da yazmıştım. Samsung eski telden Honor a aktarırken kurmuştu. kurvcalarken 2 launcher görmüştüm am silmiştim programı.
ama Türk satışlı cihazlarda sıkıntı yok diyte sanıyorum diye yazmıştım. neyse siz önemseyince bulup kurdum programı. Launcher seçimini görmekle kalmadım çalıştırdım, yağ gibi sıkıntısız 2 si arasında geçiş yapıyor. birde katlanabilir kısmı açınca obaa iyiymiş yahu dedim. ön ekran ve sonra katlanabilir kısm ekran görüntüleri ekta. Özel bir şey yapmadım google dan win11 launcher yazıp kurdum
Sanırım bazı programlar Türk satılılarda sıkıntı yaratmayacak.
ama ben Google FIT programını samsung da alternatif kullanıyordum çok datam var içinde. Honor a aktardım. tüm kısıtlamaları açtım, izinleri verdim. uykuya geçme dedim. batarya izinlerini verdim. Samsung da sıkıntsız çalışa Google FIT ve SweatCoin yürüyerek coin kazanma programı ve Sweat Wallet tekledi. bir bug var.
Bağlı uygulamaları seç deyince normalde 4-5 program ismi çıkar idi SweatCoin i görürdüm aralarında hah tamam senkronizasyın tamam derdim.
-
Kilit ekran olayını bana burdan izahlı yazın bakayım . deneyeyim.
nerden nasıl değiştiriliyor denenir. bakalım türkiyede satılanlarda var mı ?
ben daha acemiyim tema, ücretsiz duvar kağıdı, simgeler vs eskiden samsung Themes den kurardım, ücretsiz yanında çok da satın aldıklarım olmuştur. mazide kalşdı onlar şimdi honor için nerden nasıl yapılıyor çözmedim. honor clup de üye oldum ordanda bulamadım. Default simgeleri daha çözemedim küçük minik normal çafcaflı sade vs vs indirip deneyim ücretsiz bulsam.
-
Kilit ekranı duvar kağıdı olarak bir video eklemeye çalıştım ama olmadı. Sadece video kapak resmini fotoğraf olarak ekledi.
Çin versiyonların model numarası ve şebeke donanımları farklı. O yüzden Çin telefonuna global rom olmuyor diye biliyorum.
Android OS için hergün en az 1 tane hediye oyun program utility vs vs veren şu site zamanında bunu hediye vermiş. tecrübeylke sabir ara ara bakın gene hediye verilebilme olasılığı var. genelde 2-4 ay içinde tekrar aynı şeyler veya yeni sürümleri hediye olabiliyor.
giveaway of the dayGiveaway of the Day - günlük ücretsiz lisanslı yazılımhttps://android.giveawayoftheday.com/?lang=trAndroid Giveaway of the Day - Computer win 11 launcher pro
Now your mobile is as manageable is your personal computer.
Bu programın süresi doldu. Computer win 11 launcher pro artık firmadan temin edilebilir.
This launcher is designed to give your a personal computer look with lots of features that computer operating system provides to you. Now your mobile is as manageable is your personal computer. Computer launcher pro provides many features as follows
Features
Top Features:
- Start Menu like Computer
- Window 11 tile look
- Create shortcuts on desktop
- Create contacts on desktop
- Place apps on desktop
- Drag and Drop
- Most used apps list
- 18 app categories with 2million apps data
- Easy access and search to the Apps
- Get details of all of your drives, SD Card, Storage, audio and video files and pictures in PC style
- Computer Launcher Taskbar exact look
- Get notify when a notification comes by using Computer Launcher Notifyer with number counter
- Place Widgets on desktop , resize , drag drop
- Add home page
- Drag and drop for all actions
- Clock Widget on desktop and taskbar
- Weather Widget
- News Widget
- RAM info widget and Ram Clean
- Rename desktop folders
- Live Premium Wallpapers and Themes
- Weather, Calendar and Photos tiles Added
- Unlimited Themes
- Lock Screen Feature
- Hide App Feature
- Multi Color Support for Desktop,Start Menu and Task bar
- Themes and Icon Pack
- Change applications in Taskbar (Drag Drop)
- File managers (All internal and external SD card and USB supported)
- Photo viewer
- Desktop Folder with applications as contacts support
- Desktop Widgets
- App lock features
- Launcher lock screen
- Built-in wallpapers
- 5000+ Themes
Hazırlayan:
Tech Tool Labs
Kategori:
Tools
Sürüm:
10.11
Boyut:
Değerlendirme:
Everyone
Uyumluluk:
Computer win 11 launcher pro
giveaway of the dayAndroid Giveaway of the Day - Computer win 11 launcher prohttps://android.giveawayoftheday.com/computer-win-11-launcher-pro/?lang=tr
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X