Süper Sarj'ı kapatmak için AKILLI SARJI kapatmak lazımmış. https://www.hihonor.com/tr/support/phones/honor-magic-v2// https://www.hihonor.com/tr/club/topicdetail/topicid-4190/ kullanım klavuzları https://www.hihonor.com/tr/support/phones/honor-magic-v2// www.hihonor.com Akıllı Şarj ile Akıllı Pil Kapasitesi özelliklerini etkinleştirme https://www.hihonor.com/tr/support/content/tr-tr03061882/ |
Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (7. sayfa)
-
-
HONOR Magic V2 16GB+512GB (VER-N49)
Honor MagicOS tanıtımı
Tüm senaryolara uyumlu İşletim Sistemi
Android 13 tarafından desteklenmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 11 Mart 2024; 2:55:12 > -
Akıllı şarjın süper şarj ile ilgisi hangi satırda yazıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google aramadan bakınca ilişki kurdum, kapattım süper sarj yazısı gözükmedi. işkembeden salladım misali oldu. aslında samsung s22u orjinal bataryası var gene azalınca onlada deneyeceğim bakalım süpersarj olmaması lazım .
eski hbildiklerimiz pil sarj teknolojisinde gerekmedikçe çok hızlı sarjı doldurmamam gerektiğini fısıldıyor, çoğu telefonumda %15-20 ile % 80-85 arası pil dldurup kullanmışımdır. başkalarının pili deformasyona yuğrar çabuk biter idi benim cihazlarda yçok uzun süre sağlıklı şekilde kullanırdım. Hatta birkaç defa emaar deneyim mağazasasında bana abi senin pil burdakilerden sağlıklı gerek yok değişime birde elleşmöeyelim derlerdi genelde.
çok farklı öneriler var , eski sarj cihazı kullanın.
süper sarjı desteklemeyen kablo kullanın.
ben denedim pil tama yakın idi , emişn değilim mantık yürüttüm aslında.
Huawai deki sorunlar da çıkıyor arayınca.
Desteklenen maksimum kablolu şarj gücü 66W'dır ve bunu elde etmek için orijinal şarj cihazını ve şarj kablosunu kullanmanız gerekir. Gerçek şarj gücü, gerçek senaryonuza bağlı olarak değişecektir.
12. Veriler HONOR laboratuvar testlerinden gelir. Laboratuvar test ortamları: 25°C'de sıcaklık, %45 ile %80 arasında bağıl nem. Orijinal süper hızlı şarj cihazını ve şarj kablosunu kullanarak, ekran kapalıyken ve bekleme modundayken %3 güçten şarj etme. Ürünlerdeki bireysel farklılıklar, kullanım alışkanlıkları ve çevresel faktörler nedeniyle gerçek kullanım biraz değişiklik gösterebilir. Gerçek kullanım durumunu göz önünde bulundurunuz.
-
Akıllı şarj kapalı ve telin ekranı da kapalı iken şarjı takınca ne tür bir ibare çıkıyor ?. Akıllı şarjın olayı bambaşka süper şarj ile hiç ilgisi olmamalı çünkü. Olsa honorda da yazardı. Çıkan ibare ne hızlı şarj mı normal yavaş şarj mı
Bir de akıllı şarj öyle cihazı ilk defa açtım kurdum akıllı şarjı açtım lap diye devreye girmez belli bir data oluşturdu mu girer, gireceği zaman da tepede bildirimi çıkar ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 11 Mart 2024; 5:7:40 >
şu an sadece 4 bin TL indirim çıkıyor, ön sipariş indirimi bitti mi acaba?
-
Önsipariş için başvurdunuz ve talep yaptınız mı? ömsipariş indirimi 5mart saat 19:30 'a saatler kala bitmiş idi. Tıklayıp katılanlara 4binTL sepet inidirimi harici 4bin TL de önsipariş/Talep indirimi yapıldı. Katıldınız ise sepette 2 inidirim birden çıkıyor alışveriş sırasında. Çıkmıyor ise ki ilk gün bende takas indirimi hesaplatırken sıkıntı olmuş idi. MH aradım aynı anda hem mobil hem PC den işlem yaptığımdan tanımlama sıkıntısı olmuş olabilir demişti. Sonra düzeldi gece asıl alışvceriş sırasında. (Takas dan vazgecmiştim belki ondan dolayı diye düşünmüştüm ama sanırım bir site sorunu oldu. Hatta bu konunun ilk mesajlarında banka faizi ekran görüntülerimde acele ile alırken hata olduğunu farketmemişim. Forumdaşlardan biri uyarınca fark ettim. MH ile görüşün eğer önsipariş talebini yaptıysanız.
birde diğer satış yerleri mesela TeknoSa ya ki kampanyalara anlık fiyatlara bakıverin.
H.bura da sitesinde ama 15Mart ta veya civarında 2 çekten biri kullanılmayacak artık diye duymuştum konuşma sırasında. süresi var idi yanılmıyorsam . ( MH net bilgi vermedi ama aralarında konuşurken duydum)
-
Aynı şek,lde bilgilerde yer alıyor idi. Ama supersarj açmak kapatmak yok belki Akıllı sarj beni tanıyıp o dediğiniz data sonrası çıkacak menüde. Yada bu pil malumunuz yenilikçi pil hiçbir araraı da yoktur hızlı doldurmanın bu teknolojide bunu da bilemiyorum. Kapalıylen sarj denemedim şimdilik. Şu anda bulunduğum ortamda kaliteli sarj cihazları yok. çeşitli W larda onlar ile kapalı ve açık şekilde denerim. Sarj esnasında ne yazıyor ekran görüntüsü almaya çalışırım. Ben belkide eski takıntım ile hızlı sarj gereekmedikçe kullanmam diye hareket ettiğimden takıldım .
Not: Daha inanırmısın ekran da çekmeceli olan sayfamı kullanayım , diğerimi mi kullanayım, simgeler neden hizalanmıyor, simge boyları çok büyük . acaba nerden beleş tema, simge vs vs bulunur, çözemedim . Honor Clüp üye oldum dün gece yada sahura doğru baktım rastlamadım. KISACA AŞIRI ACEMİYİM bu telefonu çok garipsedim. Bir MagicOS ve UI kursu almalıyım temelin de temelinden bazı şeyleri çok zor buluyorum , itirafımdır kendimi ifşamdır.
-
Teknosalarda stok var ama teşhir yok. Umarım yakın zamanda çıkar. Yoksa görmeden alıcaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün Ankara Ankamall Teknosa'da gördüm, teşhir vardı.
-
Kılıf mı kablosuz sarjı destekler hale getiriyor muş ?
Smartphone Flip Cases Huawei Honor Magic V2 Kılıf ile uyumlu [Gizli Ayak] [Kablosuz Şarj][Ekran Koruyucu] Sağlam Darbeye Dayanıklı 360 Tam Koruyucu Telefon Kılıfı+Kickstand Flip Cases
u ürün hakkında
- Uyumluluk: Yalnızca Huawei Honor Magic V2 telefon ile uyumludur, kasayı çıkarmadan kablosuz şarjla uyumlu olmasını sağlayan kablosuz şarjı destekler. Not: Resimler jeneriktir, lütfen başlık modeline bakın.
- Üstün Kaliteli Malzemeler: Honor Magic V2 kılıfı, darbeyi etkili bir şekilde emen ve düşmeye karşı üstün koruma, parmak izi ve çizilmeye karşı koruma sağlayan lychee tahıl deri + PC + donanım malzemesinden yapılmıştır.
- Yenilikçi Gizli Stand: Honor Magic V2 kasa standı manyetik olarak takılıdır ve stand özelliğini kullanmak isterseniz ellerinizi serbest bırakmak için istenildiği zaman açılarak kullanılmadığında mükemmel bir şekilde gizlenmesini sağlar.
- Ekran Koruyucu: Bu ön kapak ekran koruyucu, Huawei Honor Magic V2 ile uyumlu olarak tasarlanmıştır. Ön ekran kapağı, daha fazla koruma sağlayan ekran kenarlarına tam erişim sağlar. Tepki hassasiyetini korurken ön ekranınızla çizilmeden uyumludur.
- Kapsamlı Koruma: Bu Huawei Honor Magic V2 ile Uyumlu kılıf, menteşeli düşme korumasına sahiptir, menteşeli Günlük kullanımda çok yönlü koruma ile uyumludur. Kesin kesim ve tasarım, tüm bağlantı noktalarına, parmak izi sensörüne, hoparlöre, kameraya ve diğer işlevsel düğmelere kolay erişim sağlar.
-
bunda karar kıldım. Ben A.E. gibi bazı yerlerde uyyuşmazlıklar sonucu banlıyım. Uğraşmadan vergisi vs alıyım dedim.
orjinal samsung marka kılıf aksesuarlısını Pencere işlevlisini samsung Note serilerinde kullanmıştım pratik oluyor idi. birde yanında verilen kılıf maalesef arka kısım tamam ama katklanır yapı olduğundan ön kısımda insanı tedirgin ediyor. biraz kabaca da olsa kapaklı kılıf ilede kullanacağım zaman zaman . Bu sıra bütçe yerlerde sürünsede taksitli ve ötelemeli girdik artık riske. Kutudan çıkan kılıf çoğumuza yeterli gelecektir de ben minik bir servet ederli telefonu koruma işçgüdüsüyle siparişi geçtim. ( yusufyusuf tırstım kapay iyidir iyi )
-
maalesef ön sipariş başvurum yok, kampanyayı yeni gördüm, artık yeni bir kampanya bekleyecez, bu arada hepsiburada premium worldcard'a peşin fiyatına 6 taksit seçeneği varmış heralde, bu şekilde olan oldu mu acaba?
-
ben hangi senaryoyu denediysem kredi, heps,burda finans, vs vs hep yasal düzenleme gereği bla bla bla 3 taksit çıktı. bazı finansal sebeblerden ben ödemesini başkasına yaptırtıp tek çekim aldım 62bin TL ye. 1 ay sonra ödeyeceğiz işte. kredikartına hiçbir bonus/chip/cashback vs kampanyasıda yok idi.
- tüyo 15 mart sonrası yeni fiyat olmasada ilk etapta 70bine çekerler ve sonra yeni bir kampanya umarım çıkar rekabet için ki fiyat gerçekten can sıkıcı.
- tüyo ben inanıyorum ki 2.ele çabuk düşer.
içses: satan çıkar 2.el hareketlenir hevesle alıp bocalayan için yada FOLD6 çıkar alır , Ben mesela satmam ama kullanım konusunda samsung One UI lerin jyfinide henüz yakalayamadım. Alışkanlık tabi. sadık bir ilk çıkandan beri hatta yurtdışından bile getirip satanları kovalayıp alan fanatik NOte serisi kullanıcısı olunca , en son s22u alıp sonrasında s23u ve s24u yu es geçtim ama FOLD 3, 4 ve 5 kesinlikle hüsran olunca FOLD 6 da işse samsung daha yeni yeni menteşe yi keşfetti , kaba bir telefonu belki biraz yontacaklar vs vs geride kaldı bana göre o sebbele bu yazı beklememeye karar verdim HONOR MAGIC 2 de beklediğimden daha iyi çıktı. İncelik ki bendeki camyüzey arka kapaklı yani veganderi olan dan daha kalın kaplaması gereği. s22u ile hiç farksız cepte çok frahat taşınır olmuş. FOLD 3, 4, 5 iyiki almamış beklemişim. dedim.
-
-
anladım hocam0 om zaman en fazla 3 taksitle alabileceğiz, yeni kampanya yada dediğiniz gibi 2.el beklemek şu an için mantıklı görünüyor, teşekkürler.
-
kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit ben rastlamadım yanlış anlaşılmasın.
HepsiBurada ödemelerinde farklı senaryolar vs uygulansada mart itibariyle katakullikleride engellemişler zora zokmuşlar.
vadeli her alternatifte ise hep 3 taksit yasal sınırda kaldı. kredi çeksen en fazla 3 taksit, hepsiburda finans kullansan 3 taksit.
ama birisi 3,80 lerden değilde bazı bankalar 1.99 dan kredi sunuyormuş oda bazısı 15bin bazısı 99bine kadar kullandım diye yazmıştı, kredikartına nakit avans değilde taksitli avans mıydı neydi. 1.99 dan alıp vadesiz eşit taksitle ödemesi olanlar diye yazmışlardı. Öyle çekip çeptel alacağım yazmıştı birisi.
ben bu telefonu hevesle almasam şimdi 100km menzilli e-sooter almıştım :) üstünede çok para kalmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 11 Mart 2024; 12:56:59 >
-
android auto için genelde sıkıntılı yorumlar yapılmış.Çalışsa bile kablosuz bağlamadığı yazıyor.bunu test edebilen birisi çok iyi olur. Benim için çok önemli mesela kablosuz android auto.
-
honor'un tüm modelleri sıkıntılı herhalde android auto konusunda, bende honor 90 var, android auto kablo ile bağlanmıyor, aracımda kablosuz android auto olmadığından onu deneyemedim, en kaliteli type-c kabloları aldım yine de bağlanmadı, magic v2'de böyle bi sorun yoktur inşallah, 65 bin'e telefon alıp android auto'yu kullanamayacaksam ne anladım ben bu işten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X