|
Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (57. sayfa)
-
-
Ben 50-60cmden odada laminant üzerine düşürünce üzerindeki koruyucunun bir köşeden 2-3mm kalktı, Ankarada 150tl verip o dediğin makineden çıkan koruyuculardan yaptırdım, yapan kişi ön kamera deliğini kılıftakiyle tam teğet yapmış ortalı olmamış ama görüntüde sorun yoktu, ancak aynı şey bunun da başına geldi bu arada da "3+3 Paket 2 için 9H - Temu Türkiye" bunu aldım yedek olsun diye ve geldi cam olup olmadığı konusunda bir fikrim yok henüz uygulamadım. Ancak orjinal koruyucu ile makineden çıkan biraz benzerliği var plastiğin yumuşaklığını parmağı sürerken hafif bir çekiş hissi gibi hissedersiniz. Yeni gelen daha sert.
-
https://www.donanimhaber.com/honor-yeni-bir-kayar-ekran-teknolojisi-gelistirdi-iste-detaylar--185041
Honor yeni bir kayar ekran teknolojisi geliştirdi: İşte detaylar
Honor sektörde çığır açacak yeni bir ekran teknolojisi üzerinde çalışıyor. Şirketin patentlediği sistem, cihaz ekranlarını büyütürken katlanabilir ekranlara kıyasla daha dayanıklı bir çözüm sunacak.
06 Aralık 2024, 22:40 (4 sa.)
Honor'un yeni bir "kayar ekran" teknolojisi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Şirketin kısa süre önce patentini aldığı bu teknoloji, mobil cihaz sektörüne yeni bir soluk getirebilecek kapasiteye sahip. Muhtemelen ilerleyen dönemlerde markanın akıllı telefon ve tablet modellerinde göreceğiz.
Yayınlanan patent belgelerine göre sistem, bir sabit ekran modülü ve cihazın gövdesinden doğrusal motor yardımıyla yana doğru kayan ek bir panelden oluşuyor. Bu yapı, cihazın ekran boyutunun önemli ölçüde büyümesine olanak tanıyor.
Gerçeğe dönüşür mü?
Şirkete göre kayar ekran teknolojisi, mevcut katlanabilir akıllı telefonlarda kullanılan esnek ekranlara kıyasla daha dayanıklı bir çözüm olabilir. Ayrıca bu sistemin, katlanabilir ekranların zamanla yıpranma sorununu ortadan kaldıracağı da belirtiliyor.
Teknoloji henüz patent aşamasında. Çinli markanın bu tasarımı gerçeğe dönüştürüp dönüştürmeyeceği belli değil. Ancak bu tür cihazların piyasaya sürülmesi durumunda, mobil cihaz sektöründe önemli bir dönüşüm yaşanacağı kesin.
- ekran teknolojisi geliştirdi: İşte detayla
https://www.91mobiles.com/hub/honor-extendible-sliding-display-patent-cnipa/
-
-
z fold 6 ve v2 varken neden phantom alsınlar o fiyata. işlemcisi bile rakiplerinin gerisinde. -
Ben avrupadayım, Magic V2 800 euroya düşmüş. Hala alınır mı bu cihaz acaba? Gen3'lü amirallerle aynı fiyat. Normalde bir telefonu alır 3-4 yıl kullanırım biraz güncelliğini yitirdi mi, yazılım durumları nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 7 Aralık 2024; 18:2:7 > -
Bu hafta V3 TR lansmanı var. Bakalım ne fiyatla ve hangi aksesuarlarla gelecek? Açıkçası 9 aydır yazılımda bazı eksiklikleri dışında V2’den memnunum. V3’e geçermiyim bilmiyorum fiyata ve değiş tokuş kampanyalarına göre karar vereceğim.
-
Honor magic v2 gibi bir sepet indirimi görünüyor. Baklım fiyat ne olacak. Bu arada vatanda magic v2 56k ya indirilmiş.
-
Reklam dönmeye bsşlamış hepsiburada
belli oldumu acaba
-
90binden satışa çıkarıp 10bin indirimle 80bine verecekler bence kayıt olduk bakalım. %90 almayacağım
-
abi nerde bunun kahverengisi
-
benim bu aralar şebeke ve internet ile sıkıntım var idi. ilgilenemedim.
keşke siz sorsaydınız hepsiburada MH arayıp ağız yoklasaydınız gibi. birkaç farklı MH ile görüşünce size bir fikir oluşturuyorlar. tam stok söylemiyor ama tüyo veriyor. yada gümrükte 2.parti var gibi. atıyorum ya en azından stokta var ise renk söyle, yada şu renk gelecekmi gibi.
bu aralar COMNET internet mağduru olanlardan da oldum.
bizim mahal deki internet şebekesi kaynaklı olduğunu düşündüğüm bazı şebekesel sorunlar telefonun 2. hattını vodofone v-yaşam en ucuz hat aldım devamlı VoLTE üst banerde çıkıyor, ama TürkTelekom veya TeknoSaCell olunca çıkmıyor, şimdi Türkcelle geçtim bu sabah 2 hatta VoLTE bannerde. Yani bu tür çin telefonlarında bazı Türkiyedeki şebekelerde sıkıntı oluyor. Bizimevde yok eski hattım ile , ama biradere gidiyorum başka semte , ile gidiyorum orda var.
Şimdi hem comneti, hemde eski ana hattımı değiştirdim. Bakalım süreç ne olacak.
Pazartesi başlar benim sim kilit blokeleri , cebelleşeceğim artık. eskiden senede 2-3 telefon değişrtiridim, bazen operatör değiştirdim, telefonu yenilerken veya simi değiştirken bu kadar korkmazdım.
birsürü başka ailevi sıkıntılarda var.
onlarda bir araya gelince , ben HONOR MAGİC v2 yi zaten birader sağolsun finansal destek verip almıştım. Bazı sebbelerden büyük ekranında olması sebebli.
Kısaca ben bitim kanlanıp Honor magic v3 den uzak durayım diye kaçayım bu aralar. Çok cazip buyback/takas desteği olacağını da sanmıyorum açıkcası. Olursada zaten ülkemize çok yüksek fiyat ile geliyor önce size özel şu indirim kuponu vs ile ağzımızı sulandırıyorlar , sonra bir kalıyorsun 70bin TL lik cihazı sana 62bine itelemişler isede birkaç ay içinde 52binlere alanlar dolu. Hatta bazılarına hepsiburada veya başka satış yerleri hediye kulaklık , saat , alışveriş çeki vs de vererek. KENDİNİ ENAYİ HİSSEDİYORSUN.
bu sefer sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misalindeyim.
haa eski TeknoMANYAK olunca tabi bitim kanlanıyor arada :P
o sebeble biraz kaçayım bu aralar bu tür öğrenme araştırma işlerini sizlere devredeyim :D ( sabah hat açıldı Türkcell seçtiğim tarife harici yok sms fatura hizmeti 14.99 tanımlandı, arayan var ulaşamadı telesekterere mesaj bıraktı dinlemek için 4.99 TL arama başına , hooop ne oluyoruz dedim. Banalakar vs sim blokesşi öncesi şunları öğrenip iptal etmem lazım. Kafa bi dünya oldu. Konfor alanımı bozdum bir kere. Türkcell emekliye göre değil anlaşıldı. Kan emici şirket.
-
Sordum fiyat belli değil diyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X