Galaxy Z Flip 7’nin kamera detayları netleşmeye başladı Katlanabilir akıllı telefon pazarı için önemli isimlerden biri olan Galaxy Z Flip 7’nin özellikleri yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte yeni telefonun kamerasına dair son bilgiler. 28 Ocak 2025, 12:21 https://www.donanimhaber.com/galaxy-z-flip-7-nin-kamera-detaylari-netlesmeye-basladi--187061 |
Honor Magic V2 [ANAKONU] çokince katlanabilir resmi Türkiye garantili Vs HMv3 & katlanır gelişmeleri (62. sayfa)

-
-
Huawei, Pocket 3’ün çıkış tarihi ve detayları netleşmeye başladı
Katlanabilir akıllı telefon pazarının önemli serilerinden biri olan Huawei Pocket, yakın zamanda yeni üyesi Huawei Pocket 3’e kavuşabilir. Peki bu telefon hangi özelliklerle gelecek?
28 Ocak 2025, 15:00
https://www.donanimhaber.com/huawei-pocket-3-un-cikis-tarihi-ve-detaylari-netlesmeye-basladi--187058
-
Oppo Find N5, Apple’ın ultra ince tabletinden bile daha ince olacak!
Katlanabilir akıllı telefonlara yönelik “kalın” imajını yerle bir etmek isteyen Oppo, bunun için Find N5 modelini iyi bir koz olarak pazarlamayı düşünüyor. Peki Oppo
Oppo, Find N5 ile yalnızca daha ince ve hafif bir tasarım sunmakla kalmıyor, aynı zamanda güçlü donanım özellikleriyle de kullanıcıları cezbetmeyi hedefliyor
Mevcut katlanabilir telefonlar arasında en ince modellerden biri olan Honor Magic V3, açıldığında 4.35 mm kalınlığa sahipken, Oppo Find N5’in bu sınırı daha da aşağı çekerek yaklaşık 4 mm’ye kadar düşürebileceği iddia ediliyor. Bu, Oppo’yu rakiplerinden bir adım öne taşıyacak önemli bir mühendislik başarısı olarak değerlendiriliyor. Daha önce şirketin üst düzey yöneticileri de sosyal medya üzerinden cihazın olağanüstü inceliğine vurgu yapmıştı.
Find N5 ne kadar ince?
29 Ocak 2025, 10:43
https://www.donanimhaber.com/oppo-find-n5-apple-in-ultra-ince-tabletinden-bile-daha-ince--187101
-
Samsung Galaxy Z Flip7 ve Fold7’nin fiyatları ortaya çıktı
Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen ve hala katlanabilir akıllı telefon pazarının en popüler isimlerinden olan Flip ve Fold serileri yakında yeni modellerine kavuşacak.
29 Ocak 2025, 13:40
https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-z-flip7-ve-fold7-nin-fiyatlari-ortaya-cikti--187104
not: samsung s26u yı pas geçip s27u yu ve fold7 yi pas geçip fold8 i bekleyenlerdeniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 29 Ocak 2025; 16:49:35 >
-
Konusma sirasinda sesi disari verdigimde handsfree modu yani ses 1 2 saniye sonra ahizeye geri donuyor. Nedeni ne olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Ekim ayında Apple'ın donanım şefi John Ternus, mühendislik ekibiyle yaptığı bir görüşmede gelecekteki iPhone'ların “ürün tarihindeki en iddialı” cihazlar olacağını söyledi.
Söylentiler Apple'ın en az iki yeni model üzerinde çalıştığını gösteriyor. Bunlardan biri ultra ince iPhone 17 Air.
Sızan bilgilere göre cihaz uzun bir aradan sonra iPhone serisinde radikal tasarım değişiklikleri sunan ilk model olacak.
Eğer Apple bu yolda ilerlemeye devam ederse, gelecek yıl dünya ilk katlanabilir iPhone'u görebilir.
yazının devamı
-
Apple, katlanabilir iPhone için ekran tedarikçisini seçmek üzere: Yüksek standartlar istiyor
Apple'ın katlanabilir iPhone modeli için bir ekran tedarikçisi seçme sürecinde olduğu iddia ediliyor. Şirket, ekranları için çok yüksek standartlar belirledi.
01 Şubat 2025, 16:30
Katlanabilir telefonlar gün gelişiyor ve sayıları artıyor. Apple'ın da katlanabilir bir iPhone üzerinde yıllardır çalıştığı biliniyor. Son gelen bilgiler, şirketin katlanabilir telefonu için ekran tedarikçisini seçmek üzere olduğunu belirtiyor.
Apple, yüksek dayanıklılık ve düşük katlanma izi istiyor
devamı
https://www.donanimhaber.com/apple-katlanabilir-iphone-icin-ekran-tedarikcisini-secmek-uzere--187240
-
-
önce memleketlerinde yani çin/uzakdoğuda , sonra globalde belki de Türkiye'de satışa çıkacak mı çıkmaz mı diye bekleyenler vardır belki.
ben şahsen bu fiyata 3 yeni sıfır amiral gemisi denilen çaça modellerden alırım ( Malum Türkiyede verginin vergisi ile satışa çıkar , bizde seyirlik takılırız)
https://www.donanimhaber.com/huawei-mate-xt-global-pazar-icin-geri-sayima-gecti--187293
-
Hocam Huawei Mate X6 Türkiye satışı başlar yakında. Web sitesinde tanıtımı başlamış. (Ama teknik özelliklere bakılırsa Honor Magic v3 daha iyi görünüyor.) Bence Mate XT de gelir. Uçuk bir rakam olur ama orası kesin. Bence 2 ye katlanan telefon iyi de, 3 e katlanan pek pratik olmaz gibi. Yani bir süre sonra aç - katla işinden erinirim diye düşünüyorum. Böyle olunca kalın bir telefon kullanmış olmak istemem. 2 ye katlanan telefonlar bence daha kullanışlı olur. Tabi deneyimlemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 4 Şubat 2025; 17:1:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben fiyat politikası sebebli hevesim kursağımda kaldı. Ama geçenlerde bir TEchPanelinde üst düzey ceo vs varken yakaladığım bilgisi olanlara katlabilir telefonlar için planlarını sordum.
ortak payda şu anda aceleye gerek yok.
Honor v3 iy ama ederi değil
Huawai mate x6 ederinin çok üstünde tüm ar-ge yi ilk alanlara yüklemiş. ama pazar payı korkusu yok olduğu için agresif değil. Ama Samsung gibi Türkiye ye öze kur ve imkanlarla satışa çıkartabilirde dendi.
Google, pixel vs , microsoft , apple iphone vs vb vd surface gibi yeniliklerle katlanabilir dünyasına adım atacaktır yada ortaklıklar ile Türkiye de satışa çıkacaktır. 5G 4.5 6G konuuyor, yurtdışı gibi cihaz ve hat beraber satışlı kampanyalar olması gerek dendi. Özel fiyatlar ortaya rekabetci agresif pazarlamalar gelebilir dendi.
Türkiyede imei kayıt ve vergi harç vs sebebli agresifliklerle giriş çok yapılamıyor dendi.
sanırım durum düşündüğümüzden karışık ticaret anlaşmaları politikalar vs arapsaçına dönüyor , bizim evdeki heap çarşıya uymuyor.
Bekle ve gör acele etme diye kendime sonuç çıkarttım. Ama tekno manyak olunca bu iş lafta kalabiliyor. Ben mesela emekli olmadan önce gelirim iyiydi hersene 1-2 amiral gemisine meyillenir alırdım çok da zarar etmezdim. emekli olunca 30-35 sene sonunda adığım maaş her yıl en dibe yaklaştı sanırım seneye en dip maaş a kalırım. Genede bitim kanlanıyor tekno mağazalarda aklım duruyor :P
s22ultradan sonra kendimi çok kandırdım bu son en az 5 sene kullanıcam dedim. HonorMagicv2 yurtdışı lanmanında Türkiye'de saılacak denildiği anda almaya niyetlendim. Önsipariş vs . ne kadar temkinli olacam desemde bakalım ... keşke bizde elin oğlu elin kızı gibi ucuza ulaşabilsek. En büyük hobim veya en büyük derdim bu manyaklığım. Haa brde karavan alma hayalim var emekli olayoım alacağım dedim. hatta neredeyse lüks ve güneş panelli EV li vs ye bile meyillenirim derken ev fiyatına karavan satıyorlar pandemi öncesi pahalı bulurken pandemiyle beraber her geçen sene hatta her ay dolar euro sabit kalsada arttı durdu , faşizan bir politika fiyatlarda maalesef. Hayal olarak kaldı , Türkiye'de maalesef hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar. bu gidişle yenilikçi değilde hurda bişey belki hayalden gerçeğe döner. Önümüde göremiyorum ki dedilik yapayım.
bir sor bin ahh işit. sonuç tekchopanel de dedikodu resmi olmayan sohbet bilgileri ile yukarda yazdıklarım bildiklerim. Satışa çkacak ama kaça ne şartlarda çıkacak göreceğiz. bu başlıkta katlanabilir ile alakalı arşiv lsun diye HMv2 hariç şeyleride paylaşma kararı aldım kendimde bakıyorum kolayca buluyorum diye. 3e katlabilir deneyimi yapan imkanı olan geçiyor. hatta ortalık karışacak sanırım incelik de azalacak diyorlar nasıl olacaksa sanırım ytpe-c portunu eleyip kablosuz şarja gececekler pil teknolojisi artık bayağı inceldi. ısınma derdi azalıyor. gelecek bunlarda. ben 2ye katlanırı açınca sanki uzaylı görmüş gibi bakıyorlar idi şimdi ben 3e katlanır videosu izlerken korkyorum başımı büyük külfete sokacağım diye . Cezbedici bir keyif gibi. resmen telefon tablet oluyor bizim ki yanında cüce kalıyor.
-
-
-
Telefon harika da 90K da honor markasına verilmez. 7-8 ay sonra demode olacak.
5-6 yıl bir telefonu kullananlara bir şey diyemem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben az önce Honor Magic v2 ile denizbank tan bir onay yapabilmek için MobilDeniz - şubesiz işlemler - Limit vs den tc , tel ile işleme başladım.
Kimlik kartı önyüz- arka yüz kamera anında geçti, ardından NFC çok hızlı tanıdı ( arka korumakapak olduğu halde zaten işlem kamera lensine yaklaştırılıp yapılıyor)
buraya kadar sorun yok
GÖRÜNTÜLÜ ARAMA başladı ama saatlerce denedim. her seferinde sil baştan. Önce temizlik, programı kaldır, kur. Kapat - aç vs vs sonra beni bir yetkili aradı telefonun markası HONOOO dediğimde lüğtfen başka telefon ile denermisiniz ... !!!! ???? Dedim yanlışınız olmasın bu Huwai vs değil google servis vs sıkıntı yok.
Daha öncede yazmıştım hatta bizde sorun yok diye yazanlar çok idi bende sustum. Demek spesifik işlemlerde oluyormuş ki, resmen HONOR dedim anda ııııh dedi DENİZBANK.
genede bankayı değiştirim telefonumu değiştirmem ne kadar uzadı bu işlem. Aylar öncede başka başka sebebler yaşamıştım dedim. Sorunun kayda alındığınız üzerinde çalıştıklarını söylediler. Ne yalan söylüyüm bu tarz sıkıntılar çıkınca telefondan soğuyorum. Şu samsung adam gibi FOLD çıkartana kadar devam ederim. İşlemi eski bir telefon ilede devam edemedim NFC yok diye. Bu arada mesai saati bitti ve benim acil önemli işim olmadı. Telefon eskidi denizbank hala sorunu çözemedi ye mi yanayım, iyi kötü her işimi görüyor dediğim HMv2 ye mi yanayım. Mağduriyet arada sırada olsada acil durumda çok ters oldu.
-
guncelleme almak istemiyorum, nasıl kapatabilirim?
-
-
Ürün Kalite Açısından Başarılı Ancak Servis ve Garanti Süreci Hayal Kırıklığı"
Honor Magic V2 512 MB 16 GB RAM modelini 09.04.2024 tarihinde satın aldım. Teknik özellikleri ve kullanım deneyimi açısından oldukça başarılı bir ürün olduğunu başta belirtmek isterim. Ancak garanti süreci ve servis hizmetleri büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.
Cihazı hiçbir düşme, darbe ya da kullanıcı hatası olmaksızın dikkatlice kullandım. Buna rağmen, garanti süresi devam ederken iç ekranında dikey çizgiler, renk bozulmaları, görüntü kaymaları gibi ciddi sorunlar ortaya çıktı. Hemen yetkili servise başvurdum ve sorunun çözülmesini bekledim. Ancak servisten gelen yanıt tam bir şoktu. Arızanın kullanıcı hatası olduğunu iddia ederek garanti kapsamında işlem yapmayı reddettiler ve onarım için 36.387,96 TL (evet, otuz altı bin üç yüz seksen yedi lira) gibi fahiş bir tamir ücreti talep ettiler!
Cihaz kesinlikle düşmedi, darbe almadı ya da kullanıcı kaynaklı herhangi bir olaya maruz kalmadı. Bu durumda, tamamen ürün kaynaklı bir teknik sorun olması gerekirken yetkili servisin bu tür bir yaklaşımı, tüketiciyi mağdur etmekten başka bir şey değildir. Ürün özellikleri ne kadar iyi olursa olsun, bu seviyede pahalı bir cihazda garanti sürecinin güven vermemesi, ürünü satın alacaklar için ciddi bir uyarı niteliğinde olmalıdır.
Bu cihazı ya da başka Honor Cihazı satın almayı düşünenlerin, sadece ürün özelliklerini değil, satış sonrası hizmetleri ve garanti sürecini de göz önünde bulundurarak çok dikkatli karar vermelerini öneririm. Çünkü ürünün fiyatını ödediğinizde iş bitmiyor; asıl sınav, ürünle bir sorun yaşadığınızda başlıyor. Bu açıdan, ne yazık ki Honor'un servis sürecinde sınıfta kaldığını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerozbabacan -- 8 Şubat 2025; 1:23:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X