Şimdi Ara

HONOR NOTE 10 / MATE 20 LITE / LG V30+

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE İYİ FORUMLAR 2 GÜN İÇİNDE BİR TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.GÖRENLER HIZLI CEVAP VERİRSE ÇOK SEVİRİM.
    FORUMUN ALITINI ÜSTÜNE GETİRDİM AMA KAFAM ÇOK KARIŞTI ÖZELLİKLER HONOR NOTE 10 DAN SONRA.
    UZUN SOLUKLU BİR YAZI OLACAK AMA DİREK ÖZET GEÇECEĞİM MERAK ETMEYİN

Telefonda benim için neler önemli kısaca bahsedeyim.

1.ön kamera performası iyi olmalı

2.kulaklık performansı (dac lı model olursa güzel olur.bildiğim bi v30+ var)

3.video izleme

4.çok fazla gereksinim gerektiren oyun oynamıyorum.

gel gelelim beğendiğim modellere

1....honor note 10 büyük bir telefon fakat tasarımı arkası ve önü beni açıkçası mest etti mavi olanı inceledim.Ön kamerası da istediğim gibi sayılır.

2....mate 20 lite açıkçası tasarımı ve kamerası iyi gibi ama ekranın parlaklığı biraz kafamı kurcaladı nedense ekran parlamıyor gibi incelediğimde oto parlaklığı kapatıp en sona alsamda birşeyler eksik gibi sanki enteresan geldi.IPS panelden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.note 10 olmazsa 2. tercihim bu telefon.

3....Kulaklık ve ekran parlaklığı açısında iyi telefon falat daha önce lg g3 kullandım ve illallah dedim.Eğer bundada ekrar sararması vb. kronik bir problem çıkarsa oturur cidden ağlarım.

4....Kafayı kırıp en sonunda ikinci el mate 10 pro yada samsung s9 alacağım ama hayırlısı.

ÖZET ---------------KAMERA PERFORMANSI VE KULAKLIK PERFORMANSI İYİ OLAN BİR TELEFON ARIYORUM.HTC U 11 VE POCOFONE F1 DÜŞÜNMÜYORUM.

HUAWEİ MATE 20 LITE / HONOR NOTE 10 / LG V30 + ARASINDA KALDIM.

DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msozgirgin -- 10 Mart 2019; 18:37:32 >

• Ön kamera demişsiniz ama LG v30+ çok kötü ön kameraya sahip.

Ses istemişsiniz LG V30 harici bahsettiğiniz modellerden çok iyi ses beklemeyin.
    HTCyi de elemişsiniz ses olarak en canavarlardan olan.

2900 TLye kadar çıkabiliyorsanız;
    Ses + kamera+ tasarım olarak Meizu 16th inceleyin derim.
    2800 TL Zenfone 5z diğer alternatif ses ve kamera içim.
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama alacağım telefonu en az iki yıl kullanmayı düşünüyorum HTC açıkçası pek mantıklı gelmiyor.
    LG nin ön kamerası iyi olsa şuan almıştım emin olur meizuyu inceledim açıkçası o parmak izi okuyucu tarafı kör delik gibi resimlerde öyle görünüyor elime alınca daha iyi fikrim olabilir Asus 5z ekran konusunda da iyi kamerası için elime alıp inceleyeceyim teşekkürler
  • msozgirgin kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın ama ön kamerası evet LG v30 un çok iyi değil ama arka kamerası tartışmasız diğerlerine açık ara fark atıyor.Ben v30 kullanıcısıyım kuzenim mate 20 lite..V30 çok başarılı ki bu yüzden çok uzun zaman araştırdım ve aldım..Tavsiye ederim fiyatı git gide düşüyor 2.500 lere kadar düştü..
  • Bir bilgide benden gelsin multimedya deneyimi için Mate 20 lite vasat bir cihaz.
    Ekran kalitesi ve hoparlör seviyesi ederinden daha kötü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.