Merhabalar sadece 3d cad ve render için laptop önerisi verebilecek olan varsa sevinirim.
2. el alacağım malum fiyatlardan dolayı.
2 tane seçeneğim var.
1- Hp ZBook Power G7 i7 10750H / QUADRO T100 / 16 GB Ram
2- Dell G15 - 32GB Ram / i5 11.Nesil / RTX 3050 / 512GB SSD
birde anladığım kadarıyla HP deki ramlar ECC ram o yüzden mhz olarak düşük kalıyor fark eder mi çok bilmiyorum.
Anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
ARKADAŞLAR İYİ FORUMLAR.
ESKİ TELEFON NUMARAMI KAPATTIRDIM.ÜYELİĞİMİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM.
NUMARAMI NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM TEŞEKKÜRLER.
CAM SİLECEK DEVRESİ // YARDIM
Öncelikle İyi Forumlar dilerim.
Bir projemiz için mini cam silececeği yapmak istiyoruz.
- Beslemesi adaptör ile olacak.
- biz kontrolünü yazılım üzerinden sağlayacağız.sensör istemiyoruz.yazılım da aç kapa olan yere + - kısmını bağlayacağız.
- Alttaki ürün servo motor servo olması şart değil ama minik olması gerekli.
Fotoğraftaki ürünü aldık işimize yarar mı acaba diye lakin kendi bataryası olduğu ve butonu olduğu olduğu için kontrolünü yapamadık.
Yardımcı olursanırız sevinirim.
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar
Çok sürükleyici öyküsü olan yeniden kitabını tavsiye ederim.
Bildiğiniz olaylardan aksine gerilim gizen macera barındıran eserde basit ve yalın bir dil kullanılmış.
Birbiri üzerine kurgulanan fakat farklı olayları anlatan yeniden ve yeniden anahtar kitaplarını diga ve kdy yayın evlerinden talep edebilirsiniz.
Bugün akşam markette kola fiyatlarının 6 6.5 tl ye indiğini farkettim sevinmiştim ama bir taraftan kalitesinin ve lezzetinin değişeceğini de tahmin etmiyor değildim.(Sanki şuan çok iyiymiş gibi)
Eve geldiğim de şişeyi açtığımda sonuç düşündüğümden daha da kötüydü.
Gaz seviyesi neredeyse yarı yarıya azalmış ayrıca ilginç enteresan bir tat yapısıyla karşılaştım.
Tadı tüm gazı kaçmış eski pepsileri andırmasıydı.
Sonuç olarak çok fazla da tüketmediğim kolayı bir daha alabileceğimi sanmıyorum.
Meyve sularının hali zaten çok kötü soğuk çaylar çok pahalı en sonunda kendimiz evde çoğuk meşrubatlar yapmaya başlayacağız gibi görünüyor.
Birde 10 15 yıllık kola serüveninde gaz miktarındaki ve tat olayını baz alırsak neden böyle bir gerilemeye düştüğümüzü sektördekiler ya da bilenler açıklarsa sevinirim.(10-15 yılda neler değişmedi diyenlere bişey diyemiyorum ama mantıklı bir açıklaması varsa onu bekliyorum).
Yurtdışına giden arkadaşlar oradaki kolalarda artık bu kadar kalitesiz mi yoksa bu ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumdan mı kaynaklı?
kola da bitmiş.
tıklama sorunu
|
|
PC Açılmama Problemi
|
PC açılmıyor
Bİ KONU HAKKINDA DANIŞMAK İSTİYORUM
|
İlgi Alanları: Mühendislik ve teknoloji adına herşey
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 299
İkinci El Bölümü Mesajları: 80
Konularının görüntülenme sayısı: 12.952 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar