Bugün akşam markette kola fiyatlarının 6 6.5 tl ye indiğini farkettim sevinmiştim ama bir taraftan kalitesinin ve lezzetinin değişeceğini de tahmin etmiyor değildim.(Sanki şuan çok iyiymiş gibi) Eve geldiğim de şişeyi açtığımda sonuç düşündüğümden daha da kötüydü. Gaz seviyesi neredeyse yarı yarıya azalmış ayrıca ilginç enteresan bir tat yapısıyla karşılaştım. Tadı tüm gazı kaçmış eski pepsileri andırmasıydı. Sonuç olarak çok fazla da tüketmediğim kolayı bir daha alabileceğimi sanmıyorum. Meyve sularının hali zaten çok kötü soğuk çaylar çok pahalı en sonunda kendimiz evde çoğuk meşrubatlar yapmaya başlayacağız gibi görünüyor. Birde 10 15 yıllık kola serüveninde gaz miktarındaki ve tat olayını baz alırsak neden böyle bir gerilemeye düştüğümüzü sektördekiler ya da bilenler açıklarsa sevinirim.(10-15 yılda neler değişmedi diyenlere bişey diyemiyorum ama mantıklı bir açıklaması varsa onu bekliyorum). Yurtdışına giden arkadaşlar oradaki kolalarda artık bu kadar kalitesiz mi yoksa bu ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumdan mı kaynaklı? kola da bitmiş. |
COCA COLAYA GELEN İNDİRİM VE SON LEZZETİ
-
-
En son ne zaman içtiğimi bile hatırlamıyorum. Yıllardır içmiyorum zararlı diye. -
hele Fanta buradaki şurup resmen
-
Hadi kola dediğinin çok yüksek bir yüzdesi su, kalitesi her zaman düşük bir ürün . Ama bence özellikle dondurmalar ve cipsler ki yerlilik oranı da yüksek ürünlerdir, ve de bira çooook fazla kalite kaybetti. -
bende bu his bayadır var .marketten 1 lt alıyorum içerken gram zevk vermiyor ama gidip dominostan pizza söyleyip yanında 1tl kola alırsam onların getirdikleri efsane oluyor.
müstehak bize sanırım :(
-
Türkiye'de her türlü atıştırmalık/gazlı içecek/çikolata gibi ürünlerin tadı Avrupa'ya kıyasla kötüdür. Yurt dışında ilk defa kitkat yediğimde tat farkına çok şaşırmıştım.
-
Fakir ülkelerde kalitesizlik çok olağandır şaşırmamak gerek. -
tadı değişeli yıllar oldu.
zorunda kalırsam pepsi tercih ediyorum ben
ayran veya limonlu(sıkma) maden suyu tercih ediyorum
-
Evet dominosun sattığı coca cola efsane. Marketlerdeki hiçbir kolayla kıyaslanamaz. Fakat litresi yaklaşık 10 liraydı hatırladığım kadarıyla -
Sıkıntı şu, arada kısa bir reklam gördük ufak tefek kalitenin tadına baktık, değilse kalitesiz kalitesiz mutlu mesut yaşıyorduk, şimdi gerçeği görünce mutlu olamıyoruz. Eskiden çok güzel sandığımız çikolata dondurma vs lere bakınca bunları nasıl yiyormuşuz diyoruz şimdi. Şimdi gıda dahil herşeyde minimum maliyet dolayısıyla kötü kalite zamanı. Buna rağmen fiyatlar o kadar artıyorsa düşün bir de gerçek kaliteli ürünler olsa enflasyon %1000 filan olur herhalde.
-
Siz halâ coca cola mı içiyorsunuz?? pes yani. kapağın altındaki mavi plastik gittiğinden beri içmiyorum yalan olmasın yılda 1 2 kez içerim ama tadı rezalet olmuş. İlaç gibi. Şunları zengin etmeyi bırakın -
ben şok crown diyet kola içiyordum. sonra üretici firmayı değiştirdiler ve tadı inanılmaz kötü hale geldi. mecburen coca cola zero'ya geçtim. fiyatı da epey yükseldi son dönemde ama başka içecek kalmadı.
-
Ben de Crown'ın ilk halini çok beğeniyordum. Şimdi eski Le Cola'dan bile kötü olmuş tadı. Ben de midem rahatsız diye komple bıraktım kolayı. Hiçbirine o paralar değmez.
-
Kola artık sucuk,sosis,pastırma vb gibi eski tada özlemle alıyoruz ve hayal kırıklığı
Asit konusunda ise şöyle bir düşüncem var maliyeti fazla değildir , muhtemel uzun vadeli ciddi sağlık problemlerine ne eden oluyordu , o nedenle azalttılar yoksa abartı bir mailiyet artışı getirmez bu hacimde.(Benim düşüncem , Antalya'da eskiden cam şişe kolayı bardağa koyardık , yemek gelene kadar 10-15 dakina gaz çıkar , zerrecikler sıçrardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SECoursesben şok crown diyet kola içiyordum. sonra üretici firmayı değiştirdiler ve tadı inanılmaz kötü hale geldi. mecburen coca cola zero'ya geçtim. fiyatı da epey yükseldi son dönemde ama başka içecek kalmadı.
Crown Della gıda iken iyiydi , Le Cola'da sevilirken Della Gıda idi.Aynı yani.
Crown şimdi Oğuz Gıda'da bende almıyorum almama sebeplerimden birisi Cocacola , Pepsi vb Şeker'e döndü , bunlar hala fruktoz şurubunda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mgoraCrown Della gıda iken iyiydi , Le Cola'da sevilirken Della Gıda idi.Aynı yani.
Crown şimdi Oğuz Gıda'da bende almıyorum almama sebeplerimden birisi Cocacola , Pepsi vb Şeker'e döndü , bunlar hala fruktoz şurubunda.
Alıntıları Gösterevet maalesef durum böyle :/
-
GDO ve bilimum suruplardan sonra hiçbir şey in tadı eskisi gibi değil. Bizim gibi 3.dunya ülkelerine has galiba. -
1L üstü kola alınmaz
-
Ben kaç aydır tadının kötü olduğunu anlıyorum . Önceden kola dolapta açılmış olduğu halde 2 gün bekleyince bile birşey olmuyordu şimdi kapalisi bile kötü . Bildiğin şeker şurubu hatta yetmiyor şekersiz diye sattıkları bile safi şeker .
Evet dominosun sattığı coca cola efsane. Marketlerdeki hiçbir kolayla kıyaslanamaz. Fakat litresi yaklaşık 10 liraydı hatırladığım kadarıyla
|
Fakir ülkelerde kalitesizlik çok olağandır şaşırmamak gerek.
|
hele Fanta buradaki şurup resmen |
Türkiye'de her türlü atıştırmalık/gazlı içecek/çikolata gibi ürünlerin tadı Avrupa'ya kıyasla kötüdür. Yurt dışında ilk defa kitkat yediğimde tat farkına çok şaşırmıştım. |
En son ne zaman içtiğimi bile hatırlamıyorum. Yıllardır içmiyorum zararlı diye.
|
Hadi kola dediğinin çok yüksek bir yüzdesi su, kalitesi her zaman düşük bir ürün . Ama bence özellikle dondurmalar ve cipsler ki yerlilik oranı da yüksek ürünlerdir, ve de bira çooook fazla kalite kaybetti.
|
Ben kaç aydır tadının kötü olduğunu anlıyorum . Önceden kola dolapta açılmış olduğu halde 2 gün bekleyince bile birşey olmuyordu şimdi kapalisi bile kötü . Bildiğin şeker şurubu hatta yetmiyor şekersiz diye sattıkları bile safi şeker . |
Benzer içerikler
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- savunma sanayi mühendis maaşları
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- singapur pasaportu neden güçlü
- yapay zeka tahlil sonuçları
- 2025 ötv muafiyet sınırı
- togg 800 bin kredi
- kaliforniyum nedir
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X