Yeni bir şey değil ki. Koladan tut, diğer meşrubatlara, çoğu abur cubura kadar, yıllardır hepsinin tadı ve kalitesi eskiye nazaran yerlerde. Bildiğin kalitesiz. Fiyatları yüksek, gramajları veyahut adetleri de düşük. |
COCA COLAYA GELEN İNDİRİM VE SON LEZZETİ (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Naganzobende bu his bayadır var .marketten 1 lt alıyorum içerken gram zevk vermiyor ama gidip dominostan pizza söyleyip yanında 1tl kola alırsam onların getirdikleri efsane oluyor.
müstehak bize sanırım :(
Onlarınki fıçı ekstra gaz basılabiliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni1L üstü kola alınmaz
Abi o bir efsane ayrıca üretiliyor olamaz nasıl fark eder? Gerçek mantıklı bir açıklaması olmalı.
-
Della gıda çok iyiydi ben özellikle Zero yerine tercih ediyordum. Oğuz gıdaya geçince tadı leş oldu. İçine toz toprak karıştırmışlar gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir yere gittiğimde ikram edilirse içerim yoksa hayatta alıp içmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakkaldan alıyorsanız tarihine bakıp alın eski tarihlileri ön sıraya iteliyorlar.
-
Ayağa deneyin.
Dün aldım kutu kolanın yarısını içtim attım. Çok şekerli ve eskisi gibi içilecek bir tadı yok.
Zam yapmamak için asırlık markanın kalitesinin yerlerde süründürüyorlar nasıl bir mantıksa. Pahalı sat kaliteyi bozma. O gazsız şeker şerbetinin 2,5 litresini almam küçüğünü alırım. Bu haliyle hiç almam.
-
Kola fanta filan tüketmiyorum canımda istemiyor. Hayatınızdan çıkarın böyle zararlı ürünleri
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmachtOnlarınki fıçı ekstra gaz basılabiliyor
Alıntıları GösterNormal kapalı kutu şişe koladan bahsediyoruz ne fıçısı? Oraya verilen kolalar daha kaliteli manasında.
-
Avrupa da 1 litresi 1 euro, hatta daha fazla olması lazım. Şu an trde cola aşırı ucuz. 330 mlsi markette 0,74 EUR. illa bir şeyler kaçırıyorlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 28 Mart 2021; 19:44:43 > -
gerçekten de 1 litre üzeri kola alınmaz. 1 ile 1.5 litre arasında bile ciddi bir asit ve tat farkı mevcut, 2.5 litre zaten su gibi
-
Ben pepsiciyim mecbur kalmadıkça Coca Cola içmem, tadı hoşuma gitmiyor. Pepsi on numara özellikle kutu veya cam hali
-
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRYNormal kapalı kutu şişe koladan bahsediyoruz ne fıçısı? Oraya verilen kolalar daha kaliteli manasında.
Alıntıları GösterO restoranlarda şişe kola servis ediyorlar mı? ben fıçı diye biliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: elLbufFerBen kaç aydır tadının kötü olduğunu anlıyorum . Önceden kola dolapta açılmış olduğu halde 2 gün bekleyince bile birşey olmuyordu şimdi kapalisi bile kötü . Bildiğin şeker şurubu hatta yetmiyor şekersiz diye sattıkları bile safi şeker .
Evet gazı artık ertesi güne bile kaçıyor şurup oluyor sadece 1 litre kola alsak bile öyle oluyor.
Bir de şu var şekerli kola içmeyi 3 yıl önce falan bırakmıştım light-zero takılıyordum, bir gün arkadaşlarla takılırken zorunluluktan şekerlisi kalmış onu aldım kutu kola olarak biraz içtim devam edemedim sanki merdiven altı laboratuvarda ne varsa tıkmışlar içine
-
İsterlerse içine tuz atsınlar, artık mantının yanında şalgam suyu içiyorum.
Valla kalitesi düştümü bilmiyorumda artık koladan soğuttular.Fabrikadan çıkıyor güneşte bekletiyorlar topluca kola kolilerini kolanın tadı bozuluyor güneşte beklememiş kolay bulmak samanlıkta iğne bulmaya benzer hale geldi nefret ettirdiler koladan bu yüzden beni.
En iyisi yine Mc donalds gibi yerlerden karton bardakta almak oluyor en azından güneşte beklemiş kola içmiyoruz.Sanırım ayrıca herkesin kolanın tadının bozulma hisside söylediğim gibi fabrikadan çıkar güneş altında kaç gün bekler market zincirinin ana deposuna gider orada dışarda güneşte bekler sonra tat mat kalmıyor tabi.Belkide coca colada suç yok.
-
çok içmiyorum fakt meraktan geçen günlerde almıştım, hiç açılmamasına rağmen nerdeyse hiç gazı yoktu, sonrası belli zaten.beypazarı içmeye devam ediyorum,en azından hiç tadı değişmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu illetten kurtuldum coca cola içinde kesinlikle aşırı derecede bağımlılık yapan madde var sigarayı kolay bırakırsınız coca colayı zor bırakırsınız
5 yıl önce günde 2 litre içiyordum son 5 yılda toplasan 2 litre içmemişimdir
Cola yerine bunu deneyin
maden suyu + 3-4 damla limon yağı
maden suyu + 3-4 damla portakal yağı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Mart 2021; 4:3:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X