4 ram yetmiyor mu ? |
Honor Pad X9 Kullanıcıları (Ana Konu) - Yorumlar ilk sayfada! (49. sayfa)

-
-
İlk sayfayı okur musunuz. En kötü arama kısmına babam yazın. Kime yetiyor yetmiyor görürsünüz. Tüm yorumlar İlk sayfada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 15 Mart 2025; 1:52:22 > -
Ortalama 2 ayda bir Güvenlik yaması geliyor şuan 2025 mart geldi ancak büyük android güncellemesi hiç almadı almayacakta. İşlemci olarak tablet sınıfında fena olmayan bir işlemci ancak android 13 de kalması özellik açısından biraz yetersiz kalabiliyor. Muhtemelen android 13 de kalacak ve asla büyük güncelleme almayacak bu tablet. Güncel olarak satan ve rağbeti yüksek olan bu tableti neden android 13 de bıraktılar çok ilginç. En azından androidi yükeltmeden magic os bile verebilirlerdi xiaominin yaptığı gibi ancak honor güncelleme konusunda çok yetersiz. Arayüz zaten saf android gibi olduğu için ekstra şeyler barındırmıyor ama 4gb ramın günümüze yetmemesi çok belli oluyor.
-
Honor pad 9 cihazı hakkında düşünceleriniz neler kalem desteği de var sanırım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: özket4 ram yetmiyor mu ?
Az geride yazdığım gibi 4 uygulama aynı anda açma ihtimali yok. O programdan o programa zıplayım derseniz en az 6gb ram lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pad 9 kağıt üzerinde oyun oynama harici güzel duruyor. Ekran 2560*1600 olmuş x9 a kıyasla fark edilir youtube da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu tableti tam bir yıldır kullanıyorum. Kullanım senaryom, basit oyunlar (clash of clans vb.), youtube'dan video izlemek, instagram ya da x gibi sosyal medya platformlarında gezinmek, maillerimi kontrol etmek, pdf doküman okumak. Bu çerçevede bana neredeyse hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Ekranı oldukça büyük, ses ve görüntü kaliteside fiyatını hakedecek cinste.
Tablet Android 13 yüklü olarak geldi ve büyük bir android güncellemesi almadı. Sadece güvenlik güncellemesi alıyor. Saydığım uygulamaların hepsi Android 8 ve üstünü şu anda destekliyor. Sosyal medya uygulamalarının büyük çoğunluğu Android 7 desteğini yeni bırakmaya başladılar. Android 13'e henüz minimum 4-5 yılımız var gibi görünüyor. Buna göre değerlendirmenizi yapın.
Şimdi yine benzer amaçlar için bu tabletin fiyat performansına yaklaşabilen yıl ve sürüm olarak daha yeni bir tablet arıyorum. Bununla ilgili olarak tavsiye verebilecek olan var mı? Aslında aynı tabletten bir tane daha alabilirim ama sonuçta yeni bir tane alacaksam sürüm olarak daha ileride olan bir tableti almak daha mantıklı. Bu konuda öneride bulunabilir misiniz? Bütçem max 7000 TL.
-
Selamlar hocam
Aslında tablet piyasası çöp vaziyette benim gördüğüm, bu bütçede bu kalite komedi kaldığı için peynir ekmek gibi satıldı bu Honor.. Sadece bizim evde herkesin tableti var öyle diyeyim, fiyat uygun olmasa duyulmaz idi sanırım.
Ama onun da tek eksisi güncelleme vermemesi oldu. Diğer firmalarda da tabletler güncellemelerde biraz geriden geliyorlar Samsung haricinde kim ne kadar verdi meçhul.
Bence biraz daha beklemekte fayda var.
Yapay zeka fırtınası estiği için buna bir yönelim olacak önümüzdeki yıllarda.
Bu sebeple daha güçlü tabletler göreceğimizi ümit ediyorum.
Honorun diğer tabletlerini de gördüm beğendim şahsen çok cazipler ama geleceği güncelleme garantisi yok işte belki bir tanecik veriyorlar. Çinden çıkıp globale geçeseye eskiyorlar bile.
Gerçek tabletler Apple iPad ve Samsung Tab S ama onlar da fiyat performans değil.
Honordan bu tarz bi ürün ne zaman gelir bilmiyorum. Bi daha gelir mi ondan da emin değilim. Bu fiyata ekran, hoparlör ve batarya dengesi ile açık ara önde ama iki sene oldu işte.
Bu aralıkta zor gibi duruyor ama 10 bandında daha güçlü alternatifler istediğim gibi denk gelirsem ben de yenilemeyi düşünüyorum. :)
Biraz karışık oldu ama umarım anlatabildim bi şeyler.
Okuyan arkadaşların da kulağı kesik olsun alternatif önerileri mutlaka paylaşalım birbirimize.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X