|
Bildirim
|
Yeni çıkan tabletlere bakıyorum eskilerinin kopyası. 4 gb ram inadı nedir yahu. Ekran desen hepsi ortak karar almışlar aynı panel için. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ali Express bağlamaz beni; sonradan baktım, bizim HB'de de var da dikkat ettiğim konu başka birisinin çıkarttığı kalem değil. Ürünün en baştan tasarımı bir kalem içeriyor mu? İçermiyor ise benim için boş iş; Samsung, bir tane kalem çıkarttı, LG Stylus ile rekabet etmeye çalıştı ama kimse oralı olmadı. Hala da olmuyor, bu büyüklükteki tableti kalemsiz çıkartırsan olmaz. Kaldı ki Samsung'a da kızıyorum, çünkü tablet kasası ile kalem entegrasyonunu bozdu. 10" tabletin kalemi cepte, ayrı olarak taşınmaz. Ha, harici ikinci bir kalem tasarla ama özünde kalem olan bir tabletin kalem entegrasyonu bozulmaz. Ama dediğim gibi, kimse kimseyi dinlemiyor, özellikle de müşteriyi... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3-4gb ram yetersiz |
6 yada 8 gb rami olsa ufak tefek işler için 10 numara bir tablet olabilirdi. |
Cihazda 4+3 yani 7 GB Ram var, gerektiğinde 3 GB Rom dan kullanıyor.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar 1 Ay önce bende bu cihazı aldım 3 gün öncesine kadar SAHİBİNDEN uygulamasını kullanıyordum honor mağazasından indirmiştim.play store de yok uyumsuz tablete diyor. 3 gün önce uygulamaya güncelleme geldi yap diyor yada çıkış diyor seçenek bırakmıyor başka yap diyorum play store yönlendiriyor ama orda da güncelleme çıkmıyor honor mağazasından yapmak istiyorum orda da güncelleme yok diyor programı sildim 3 kere tekrar yükledim malesef olmuyor sizlerden ricam bunu okuyan olursa denemesini yapabilirmi aynısımı oluyor diye ? |