Şimdi Ara

Honor Play | Fiyat Performans şampiyonu ön inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne yapsın üreticiler? Fragmantasyonun sebebi Android değil ki? Google'da kapalı bir ekosistem kursaydı bu sefer başka bir mobil os çıkar daha yaygın olurdu.

Android bir çok açıdan çok iyi yerlere geldi 8 ile. 9 daha da iyi. Ama burada problem olan şey uygulama firmalarının kolaya kaçmaları. Evet zor ama yapılabilir o optimizasyonlar.
  • arkadaşlar 2599 a düşürmüşler, ben kullandım telefon gerçekten çok güzel. 2799 dan almıştım o zaman indirim güzel olmuş, ilgilenenler kaçırmasın derim
    www.hepsiburada.com
    Honor Play 64 GB 4 GB RAM (Honor Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/honor-play-64-gb-4-gb-ram-honor-turkiye-garantili-p-HBV00000DQ8FU

• Dün aldım kamerası için çok olumsuz yorumlar vardı bu yüzden çok cekinmistim ama bu korkumun yersiz olduğunu alınca gördüm yapay zeka gerçekten işini iyi yapıyor bu konuda telefonda ısınma donma takılma yaşamadım şarjı iyi gidiyor. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim bu arada bu telefonu kullanan boş vakti olan arkadaşlar ana konu açabilirse çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker23_89

arkadaşlar 2599 a düşürmüşler, ben kullandım telefon gerçekten çok güzel. 2799 dan almıştım o zaman indirim güzel olmuş, ilgilenenler kaçırmasın derimhttps://www.hepsiburada.com/honor-play-64-gb-4-gb-ram-honor-turkiye-garantili-p-HBV00000DQ8FU
    ayıp ya o zaman bize hediye çeki versinler :D

• Arkadaşlar bu telefonu Çinden getiren varmı?Honor cihazlar huawei mağazasında mı satılıyor yoksa kendi mağazasında mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker23_89

arkadaşlar 2599 a düşürmüşler, ben kullandım telefon gerçekten çok güzel. 2799 dan almıştım o zaman indirim güzel olmuş, ilgilenenler kaçırmasın derimhttps://www.hepsiburada.com/honor-play-64-gb-4-gb-ram-honor-turkiye-garantili-p-HBV00000DQ8FU
    Abim de 2600 ye sipariş verdi 2 gün sonra gelicek inş pişman olmayız hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksss

Dün aldım kamerası için çok olumsuz yorumlar vardı bu yüzden çok cekinmistim ama bu korkumun yersiz olduğunu alınca gördüm yapay zeka gerçekten işini iyi yapıyor bu konuda telefonda ısınma donma takılma yaşamadım şarjı iyi gidiyor. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim bu arada bu telefonu kullanan boş vakti olan arkadaşlar ana konu açabilirse çok iyi olur
    Hocam incelemede ön kamerasının güzel çektiği belli oluyor arka kamerasında yapay zeka var iyi iş çıkarır heralde.

Bu arada ben de seni katılıyorum bi arkadaş ana konu açsın ordan yardımlaşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lBoyKal

Hocam incelemede ön kamerasının güzel çektiği belli oluyor arka kamerasında yapay zeka var iyi iş çıkarır heralde.

Bu arada ben de seni katılıyorum bi arkadaş ana konu açsın ordan yardımlaşalım.

Alıntıları Göster
    On kamera zaten çok cok güzel arka kamera güzel yapay zeka çok iyi iş yapiyor

• kunglao1 K kullanıcısına yanıt
    ben s7 yi satıp buna geçiyorum asla daha iyi değil

• Ben telefonu 2799 dan almıştım. Telefondan gerçekten memnunum yağ gibi akıyor. Batarya süresi benim kullanım senaryomda en kötü 1.5 gün ortalama 2 günü çıkarıyor.(Eski telefonu 2 kere şarj ediyordum) Kamera fazla kullanan birisi değilim ama kamerası ışığın iyi olduğu ortamda oldukça iyi. Iphone 6S'den geçtim çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 8 Kasım 2018; 11:4:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

Ben telefonu 2799 dan almıştım. Telefondan gerçekten memnunum yağ gibi akıyor. Batarya süresi benim kullanım senaryomda en kötü 1.5 gün ortalama 2 günü çıkarıyor.(Eski telefonu 2 kere şarj ediyordum) Kamera fazla kullanan birisi değilim ama kamerası ışığın iyi olduğu ortamda oldukça iyi. Iphone 6S'den geçtim çok memnunum.
    genel anlamda 6s'ten iyimi kamerası mesela

gece çekimde hala 6s daha mı ıyı kalıyo yanında hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anarchy1 A kullanıcısına yanıt
    Honor playın artısı Batarya ve Ekran 6.3

Honor 10 un artısı Kamera

Genelde baktığın zaman huwaıdeki telefonlardada boyle p20 ve p20 pro mesela kameraya para veriyorlar gereksizce...

• quote:

Ben telefonu 2799 dan almıştım. Telefondan gerçekten memnunum yağ gibi akıyor. Batarya süresi benim kullanım senaryomda en kötü 1.5 gün ortalama 2 günü çıkarıyor.(Eski telefonu 2 kere şarj ediyordum) Kamera fazla kullanan birisi değilim ama kamerası ışığın iyi olduğu ortamda oldukça iyi. Iphone 6S'den geçtim çok memnunum.
    Arkadaşlar

Linkte bahsedilen güncelleme size geldi mi?

https://www.teknoburada.net/2018/10/01/turkiyede-yogun-ilgi-goren-honor-play-icin-surpriz-dolu-guncelleme/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeheart44 -- 14 Kasım 2018; 8:17:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

genel anlamda 6s'ten iyimi kamerası mesela

gece çekimde hala 6s daha mı ıyı kalıyo yanında hocam

Alıntıları Göster
    Mesajınzı yeni fark ettim Hocam pek gece çekim yapmadım iki telefondada ancak. 6s den aşağı değil kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

Arkadaşlar

Linkte bahsedilen güncelleme size geldi mi?

https://www.teknoburada.net/2018/10/01/turkiyede-yogun-ilgi-goren-honor-play-icin-surpriz-dolu-guncelleme/

Alıntıları Göster
    EMU UI 8.2.0.142 geldi ama gözle görülür bir şey fark etmedim. Android Pie 9 henüz gelmedi bekliyoruz.

Update: Altaki tuşa değişik seçenekler gelmiş yeni fark ettim bende. Defaultta eskisi kalıyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Kasım 2018; 14:46:58 >

• quote:

EMU UI 8.2.0.142 geldi ama gözle görülür bir şey fark etmedim. Android Pie 9 henüz gelmedi bekliyoruz.

Update: Altaki tuşa değişik seçenekler gelmiş yeni fark ettim bende. Defaultta eskisi kalıyor çünkü.

Alıntıları Göster
    Gestures geldimi

Sistem gezintisi altında?

Şarzı nasıl gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

Gestures geldimi

Sistem gezintisi altında?

Şarzı nasıl gidiyor

Alıntıları Göster
    Gelmiş şimdi aktif ettim. Gestres açık alt taraftaki buttonlar gitti. Tam nasıl kullanıldığını çözmeye çalışıyorum. Şarjından çok memnunum 1.5 - 2 gün arası rahat gidiyor normal kullanımda.

Update: Gestures güzel çalışıyor ekran full oldu heryerde butonlar gidince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Kasım 2018; 14:57:11 >
  • quote:

Gelmiş şimdi aktif ettim. Gestres açık alt taraftaki buttonlar gitti. Tam nasıl kullanıldığını çözmeye çalışıyorum. Şarjından çok memnunum 1.5 - 2 gün arası rahat gidiyor normal kullanımda.

Update: Gestures güzel çalışıyor ekran full oldu heryerde butonlar gidince.

Alıntıları Göster
    Üst seviye telefonlara bile gelmedi bu özellik

Çok iyi:)

Başka aktif kullanan olmadığı için size soruyoruz

Sağolun;)

Gece çekimleri kötü mü?

Denediniz mi bilmiyorum ama kablo ile tv ye bağlanınca desktop mode aktif oluyor mu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.