Şimdi Ara

Honor Play | Fiyat Performans şampiyonu ön inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kendi sınıfının içinde değerlendirmek lazım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonu dün aldim. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spingbeng

Telefonu dün aldim. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim
    Ekran suresi ne kadar aliyorsunuz , takilma vd var mi begenm3diginiz yonleri

• mhmt_tkmk M kullanıcısına yanıt
    Şuan şarj yuzde 47. Ekran süresi tam 4 saat. Takilma vs hicbir sey yok. Yahuu akiyor telefon. Henuz begenmedigim bir yonuyle karsilasmadim. Ayrıca bu telefonu oyun icin almadim fiyat performans olarak en iyisi buydu diye aldim. Suan da memnunum

• quote:

Şuan şarj yuzde 47. Ekran süresi tam 4 saat. Takilma vs hicbir sey yok. Yahuu akiyor telefon. Henuz begenmedigim bir yonuyle karsilasmadim. Ayrıca bu telefonu oyun icin almadim fiyat performans olarak en iyisi buydu diye aldim. Suan da memnunum
    Ayrica telefonu dun gece saat 12 de cektim. Gün icinde yogun kullandım

• quote:

Orijinalden alıntı: lBoyKal

Abim de 2600 ye sipariş verdi 2 gün sonra gelicek inş pişman olmayız hocam.

Alıntıları Göster
    hocam telefondan memnun musunuz kamera performansı şikayet edildiği kadar var mı kasma donma yapıyor mu
  • quote:

Telefonu dün aldim. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim
    Hocam telefonda wideline sertifikası var mı? Yani netflix hd izlenebiliyor mu?

Honor türkiye garantisiyle, huawei Türkiye servisine verebiliyor muyum cihazı?( Bu telefona yönelmemin en büyük sebeplerinden biri huaweinin mükemmel garanti hizmeti, eğer huawei garantisinden faydalanabiliyorsak.)

Epeyde falan çift sim yazıyor, acaba çift sim kartlı kullanılabiliyor mu?

Hayırlı olsun bu arada.

• rata kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam teşekkür ederim. Telefonda netflix hd izlenebiliyor. Kutuda honor garantisi yazıyor fakat honora verildiğinde huawei servisine gönderiliyormus diye çoğu yerde görmüştüm. Telefondaki kart girişi slotunda bir sd card ve bir sim card girişi gördüm. Ayarlarda 2 sim kart ayari var. Sanirim sd card yerine ayrica sim card da takılıyor olabilir onu bilmiyorum hocam.

• Spingbeng S kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam, iyi günlerde kullan inşallah. Kafamdaki soru işaretlerini giderdin

• rata kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam siz de alacaksınız şimdiden hayırlı olsun :)

• Bu da bendeki örnek fotoğraflar arkadaşlar. Işığın iyi olduğu ortamda gerçekten çok iyi çekiyor.

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 20181229 124946
    https://hizliresim.com/v6nRrz

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 20181229 145348
    https://hizliresim.com/r5ZRr3

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 20181228 163623
    https://hizliresim.com/k9nJoq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spingbeng -- 29 Aralık 2018; 16:11:9 >

• Honor Play | Fiyat Performans şampiyonu ön inceleme

Honor Play | Fiyat Performans şampiyonu ön inceleme

Gece modu nasıldır diye merak edenler için. (Hizliresimden de ekledim. Linkler altta)

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 20181230 182909
    https://hizliresim.com/QLZNvy

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 20181230 182843
    https://hizliresim.com/V9vNMB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spingbeng -- 30 Aralık 2018; 22:44:43 >

• honor play mi yoksa iphone 7s plus mı? hangisini alayım,

önceliğim seri olması ve facede, instagramda veya tarayıcı ile gezinirken kasılma olmaması..
  • komedi6 K kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans olarak bu telefonun üstüne yok. Telefon akıyor. Şimdiye kadar herhangi bir kasma görmedim. Tek sorun instagramda hikayelerin tam ekran olmaması o da güncelleme ile düzelecek bir sey

• Arkadaşlar Honor Play kılıf ve ekran koruyucu için araştırma yapıyorum, sizin tavsiye edeceğiniz linkler varmı ?
  • Yaklaşık 3 aydır kullanmış biri olarak objektif şekilde telefonu özetleyeyim almayı düşünler için,

Önce artı noktalarıyla başlayalım;

1. Performans ve kararlılık: Yağ gibi akıyor denilir ya aynen öyle. Bu telefonu alacak kişilerin performans konusunda şüphesi olmasın. 6S mi 7 mi,S8 Honor mu hatta S9 mu derseniz performans noktasında Honor Play hepsinden akıcı çalışıyor bırakın donmayı ara ara yüklenmeye bağlı ağırlaşma bile hissetmedim. Hiç uygulama hatasıda aldığımı hatırlamıyorum. Özetle bu konuda gerçekten memnunum. Android telefonlar kararlık noktasında IOS cihazların gerisinde gibi bir düşünce vardı aklımda ancak bu telefonu kullandıktan sonra fikrimi değiştirdim.Anroidde IOS kadar kararlı ve hızlı artık, en azından honor play öyle.

2. Batarya: Bataryası oldukta iyi. Fazla oyun oynayan birisi değilim ortalama 2 günde 1 şarj ediyorum. Aralıksız oynamadığınız sürece günü her türlü çıkarır.

3. Tasarım: Telefonun tasarımını beğeniyorum. Fiyatını düşündüğümüzde güzel bir tasarımı var. Arka kısım metal.

4. Yazılım Desteği: Telefon android 9.0 güncellemesini hızlıca aldı. Gayet iyi ve sorunsuz çalışıyor.

5. Ekran Görüntü kalitesi: Ekrandaki renklerin canlılığı ve içerik izleme tecrübesi gayet keyifli.

6. Parmak izi ve Yüz tanıma: Parmak hızı ışık hızında çalışıyor yüz tanımada gerçtekten kullanımı oldukça kolaylaştıran bir özellik o gayet düzgün çalışıyor.

Ortalama ve eksik bulduğum yönleri:

1. Ekranın darbe ve çizilmeye karşı dayanıklılığı: Bence telefondaki en zayıf kısım burası. Ekranda gorilla glass ya da bir koruma katmanı yok. Çok kolay bir şekilde çiziliyor ya da ekran zarar görebiliyor. En azından bir düşükde olsa gorilla glass olmalıydı. Kesinlikle telefonla birlikte düzgün bir ekran koruyucusuda alın. Sonra üzülürsünüz.

2. Kamera: Kamerasına kötü diyemem. Ancak üst segmentle rekabet edemez. Düşük ışıkta çok iyi değil. Diğer taraftan iyi ışıkta üst düzeye yakın sonuç da alabilirsiniz. OIS olmadığını belirtmek isterim. Yinede 2017 ve önceki çoğu telefondan iyi kamerası. Benim fotoğraf çok odaklandığım bir nokta değil ben gayet memnunum ancak referansınız S9 benzeri telefonlarsa ve kamera benim için en önemli şeylerden biri çok iyi olsun diyorsanız farklı modellere yönlenebilirsiniz.

3. Hoparlör sesi: Buda açıkcası kötü değil ancak mono tek bir hoparlör çıkışı var. Keşke stereo olsaydı.

Sonuç: Tavsiye edermisiniz derseniz tavsiye ederim. 2300 TL fiyatını hak ediyor. iPhone 7 mi bumu diye soranlar var, F/P olarak honor play çok daha fazlasını sunuyor. iPhone 7 nin video çekim yetenekleri muhtemelen biraz daha iyidir. (Belkide değildir emin değilim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 9 Ocak 2019; 9:21:17 >

• cihaz hepsiburadada indirime girmiş, fiyatı 2199 tl şuan , son 4 gün bende bir tane sipariş verdim siyah renk 64 GB, umarım pişman olmam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.