Şimdi Ara

Honor Play mi Xiaomi Mi Max 3 mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi Mi Max 3 alacağım ama sar değerine baktığımda korktum açıkçası Honor Play'in sar değeri daha düşüktü.
    Honor Play: Baş 0.80W/kg (10g). Vücut 1.29W/kg (10g).

Xiaomi Mi Max 3: Baş 1.584W/kg (10g). Vücut 1.417W/kg (10g).

Sar değeri çok yüksek olursa çocuğun olmaz diyorlar sağlığına da zarar verir diyorlar Mi Max 3 alırsam sağlığıma bir zararı olur mu?
    Sar değerini öğrendiğim kaynak:
    www.epey.com
    Epey - her şeyi karşılaştır
    https://www.epey.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem.cetin -- 27 Kasım 2018; 11:23:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yasal sınır olan 2 nin altndaysa sıkıntı yok sar değerinde. yani çakma iphone samsung larınki bilinmiyor mesela onlar tehlikeli.normal piyasada satılanlar zaten çok yüksek olsa standartlara uymadığı için çıkmazdı.
    bide bu sar değerleri hep xiaomi falan alırken dikkat ediliyor nedense :DDD iphone ları millet kapış kapış gidiyor iphone 8 in sar değerine bi bakın derim ve kaç kişi böyle konu açmıştır iphone 8 alırken. şu videoyu da izleyin derim.
    Hardware Plusyoutube
    SAR değeri ve şantaj | Muhabbet
    https://www.youtube.com/watch?v=VQwp2eoPd-o
  • honor play
  • yasal sınır olan 2 nin altndaysa sıkıntı yok sar değerinde. yani çakma iphone samsung larınki bilinmiyor mesela onlar tehlikeli.normal piyasada satılanlar zaten çok yüksek olsa standartlara uymadığı için çıkmazdı.
    bide bu sar değerleri hep xiaomi falan alırken dikkat ediliyor nedense :DDD iphone ları millet kapış kapış gidiyor iphone 8 in sar değerine bi bakın derim ve kaç kişi böyle konu açmıştır iphone 8 alırken. şu videoyu da izleyin derim.
    Hardware Plusyoutube
    SAR değeri ve şantaj | Muhabbet
    https://www.youtube.com/watch?v=VQwp2eoPd-o

• lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Sar değerinden pek anlamıyorum da yinede xiaominin hiç bi telefonunu almamayı düşünüyorum

• kerem.cetin K kullanıcısına yanıt
    tabii siz bilirsiniz.
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    İzledim bunu faydalı güzel bir video teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu cebimizden ayırmadığımız için dediğin gibi kısırlığa yol açma ihtimali olabilir. Almışken en düşük değere sahip olanı almakta fayda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi mi band 4 ana başlık
    5 yıl önce açıldı
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler telefona çok zaman ayıran birisiyim zaten Honor Play hem f/p hem de sar değeri falan düşük.

• Merhaba belirttiğiniz sar degerleri 10 gram üzerinden hesaplanmış sar degerleri 1 gram üzerinden değerlendirilir yani 10 da 1 i olarak bu rakamın düşünün gayet az oluyor sar degeri ven öyle biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.