Şimdi Ara

Xiaomi mi band 4 ana başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
8
Favori
5.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mi band4 forumda hep darmadağın .Tek başlık altında toplananlım.
    Xiaomi iyi hoş da yeni ürün çıkardığında neden bütün dillerde çıkarmıyor.İnsanları yamalarla uğraştırıyor.Türkçe karakterleri olmayan bir ürünle kolumuzda geziyoruz.Türkçe yaması falan yayınlandı mı ?
    FAydalı birkaç video
    Guiding Techyoutube
    Top 7 Mi Band 4 Cool Tips & Tricks to Make the Most of it | Guiding Tech
    https://www.youtube.com/watch?v=u53evFq8asA&feature=youtu.be
    XFixyoutube
    How to make Custom Watch Face on Mi Band 4
    https://www.youtube.com/watch?v=VMkRskcoaio

• Tüm konular kapansın, buradan devam edelim. Bu ana başlık güzel.
  • Youtube da Türkçe yama yapmakla ilgili videolar var ama son güncellemeden sonra yama olmuyormuş galiba.Mecburen Xiaomi'nin güncellemesini bekliyeceğiz.
    Yüzme performansını deneyen varmı ? Nasıl bir sonuç veriyor.Yürüyüşlerde adımları fazla fazla sayıyor.
  • Merhaba
    Mi fit beta'yı telefona yükleyip bilekliği Türkçe yaptım. Arkadaşım normal mi fit kullanıyordu. Dün güncelleme geldi deyince Play Store'dan uygulamayı indirdim hemen güncelleme yaptı. Mi fit beta ile Türkçe olan bileklik güncellemeden sonra İngilizce oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 25 Eylül 2019; 22:33:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Keşke güncellemeyi yapmasaydın .Uyarmışlardı "son güncellemeyi yapanlar Türkçe kullanamaz" diye.
  • Bugün Doğu Bank'tan aldım hiç forumlara falan bakmadım. Uzunca bir süre güncelleme yaptı ve dediğiniz gibi türkçe karakterler yok ve bugün bunu anladım teknolojik bir alet almadan önce foruma girip daha önceden almış insanlara danışmak önemli bir meseleymiş, umarım yakında düzelir.
  • Dün gece yattığımda saat 2 yi geçmişti.Saat 12 den sonra beni uyuyor kabul etmiş :D .Oysa koltukta film izliyordum.Film bitince koltuktan yatağa gitmeyi de "uyanık kalınan süre" olarak algılamış.Yani 12 den sonra biraz hareketsiz durursanız saat uydunuz sanıyor.Algılama saate göre.Mesela öğlen 2 saat uyusanızda saat bunu uyuma olarak algılamıyor.Ayrıca yürüme ölçümüde sıkıntılı Mi3 daha başarılıydı yürüyüş konusunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Honor Band 5 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu bilekliğin titreşimi bariz şekilde diğer mi bandlardan daha zayıf. Beni doğrulayacak olan var mı ?

• Titreşimi de zayıf,adım ölçeride pek sağlıklı gelmedi bana.Mi 3 daha iyiydi sanki.Yürüyüş yapacağım bir gün hem 3 hemde 4 ü aynı koluma takıp test edeceğim.
  • pikalos kullanıcısına yanıt
    Ben orijinal titreşim seviyesi bu şekilde mi yoksa ürün mü kusurlu anlamaya çalışıyorum. Sanırım orjinal hali bu. Üzücü :-( adım konusunda dikkat etmedim. Adım sayar cihazların hiçbiri kusursuz ölçüm yapamaz sanırım.

• pikalos kullanıcısına yanıt
    Mi band 3 tede vardı uyku hesabında yanlış hesaplama. Hemde bahsettiğin şekilde. Hareketsiz kalınca uyuyor sanması. Bu hesap uygulamanın hatası bence. Çünkü mi bandage uygulamasından bakıyorum verilere örneğin; uzanıpta uyumama kısımlarını da gösteriyor uzanma şeklinde. Daha doğru okuyor verileri.

• Sarjı nasıl gidiyor mi band3 e göre alınırmı

• MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Sarj mı ? O da ne diyorsunuz.O kadar gidiyor yani.Mi 3'ün 2 katı rahat gidiyor diyebilirim.Sarj bakımından en kral cihazdır herhalde.
  • Bugün Xiaomi Mi Band 4 siparişi verdim, telefonum Huawei P Smart 4.2. Bileklik Bluetooth 5.0 istiyormuş. Şimdi ben bunu kullanamayacak mıyım?
    Vallahi sıkıntı bastı
  • Theocoles kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olacağını sanmam.Benim telefonda p20 lite.Bluetoothu 4.2.Sorunsuz kullanıyorum
  • Merhaba

Benim Mi fit uygulamasında uyku algılaması çalışmıyor

ya da bana öyle denk geldi.

eğer profil, davranış etiketlemeden uyku kısmına gelip manüel "bak ben uyuyuorum hesabını tut" yapmazsan işlemiyor.

ama notify fitness uygulaması yarım saatlik kestirmeleri bile otomatik algılayıp kaydediyor

Mi fiti kaldırıp bir daha yükledim gene aynı

anlamadım sebebini. ayarlarımda nabız algılama ve uyku yardımcısı aktif. ölçüm en şık şekilde

acaba bant mı sorunlu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gece uyuduğunda da mı ölçmüyor.Gündüz istersen 10 saat uyu,uykudan saymıyor çünkü.
  • Hiç ölçmüyor.

Mi bandage yükledim o da ölçtü.

Bu gün mi fit ölçmüş ama. Kendi kendine. İlginç

Bakalım yarın nasıl olacak

Bu arada notify fitness aralardaki uyumaları da sayıyor

Geçen saat 6 gibi kestirdim biraz, ölçmüş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üstad az önce 164 tl ye sipariş geçtim nasıl fiyat 11.11 i m beklemeliydik

• MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    İyi fiyat nerden aldınız. Birde tr garantili mi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.