Şimdi Ara

Xiaomi mi band 4 ana başlık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
8
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2000 TL 'lik saatler bu saydıklarını yapabiliyormu ? Tüm özelliklerini açtığında 2 günden fazla dayanabiliyormu ?Aynı fiyata bundan daha iyisi varsa söyle bizde onu inceleyelim ?Eleştirirken öneride de bulunursanız daha yapıcı olurdu.O kötü bu kötü demek dünyanın en kolay işi.Mesele şurası kötü dediğinizde alternatif sunabilmeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

2000 TL 'lik saatler bu saydıklarını yapabiliyormu ? Tüm özelliklerini açtığında 2 günden fazla dayanabiliyormu ?Aynı fiyata bundan daha iyisi varsa söyle bizde onu inceleyelim ?Eleştirirken öneride de bulunursanız daha yapıcı olurdu.O kötü bu kötü demek dünyanın en kolay işi.Mesele şurası kötü dediğinizde alternatif sunabilmeniz.
    ürünü yeni alacak insanlardan elbet kimileri bu başlığa uğrayacaktır öncesinde,
    ben kendi açımdan gördüğüm memnuniyetsizliği ve başarılı olduğu kısmı da dile getirdim (istikrarlı nabız ölçümü).

"mesela şurası kötü dediğinizde alternatif sunabilmeniz" demişsiniz, alternatif sunmaya gelmedim. ürün hakkındaki görüşümü bildirmeye geldim.
    kim ne alırsa alsın bütçesi veya mantığı el verdiğince, ama almadan önce belki birileri bu söylediklerimi göz önünde bulundurup bütçesi daha iyisine yetiyorsa başka ürüne yönlenebilir.
    bütçesi kısıtlı olanlar için alınabilecek en iyi bileklik.

"tüm özelliklerini açtığında 2 günden fazla dayanabiliyor mu?" bu mantık ile 700-900 tl bandındaki eski tip telefonlardan almamız gerekiyor, sarjları 10 gün üzeri dayanıyor.
    sadece saat görevi görmekten öteye gidemiyorsa sarjının 20-25 gün dayanmasının ne faydası var, bu açıdan baktığımızda bir saate göre çok az dayanıyor sarjı :)

neyse, ben kendi gözümden deneyimlerimi paylaştım. eleştirmek ve beğenilmeyen/işlevsiz/hatalı özelliklerini belirtmek suç mu?
    sonuçta fanboyluk yapıp başka bir ürünü de tavsiye etmiyorum, ürünü kullanırken yaşadığım negatif deneyimleri paylaşıyorum. bir başkası satın almadan önce bunları bilse yanlış mı olur sizce?

• Arkadaşlar selam
    Bu ürüne şu an 180 TL verilir mi ne dersiniz
    daha da indirime girer mi e yakın zamanlarda indirime girecek olursa beklerim sorun yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Arkadaşlar selam
    Bu ürüne şu an 180 TL verilir mi ne dersiniz
    daha da indirime girer mi e yakın zamanlarda indirime girecek olursa beklerim sorun yok
    İndirimden ziyade zam gelebilir yakın zaman içerisinde.
    1-2 gün önce Mesut Çevik youtube kanalında canlı yayın yaptığında buna dair mesaj verdi elektronik ürünler için.
    Çin'de üretim durma noktasına gelmiş, stoklar tükenmek üzereymiş. Türkiye'nin 3 aylık stoğu 1 hafta içinde tüketilmiş (genel elektronik malzemeler anlamında).
    Bu nedenle, indirimden öte bindirim gelebilir tüm dünya çapında dendi. Bu bilgiyi de Türkiye'nin önde gelen mağazalarından birinin üst yöneticisinden duymuş ve canlı yayın esnasında aktardı.
  • DeathWing kullanıcısına yanıt
    Benim en erken yatışım gece 2 3 civarı. Bazen sabah 7 8 oluyor. Uyku ölçerde sıkıntı olmuyor

Titreşim bende kapalı. Devamlı rahatsız etme moduyla kullanıyorum. Uyurken veya yürürken her mesajda titremesi hoşuma gitmiyor. Zaten tel hep yanımda. Bu daha çok iş yüzünden tele bakamayanlar için kullanışlı

Titreşim hep açık olursa, çok titrerse falan şarjı az gidebilir ama ben bütün gün takıyorum, her gün sporda mod şeklinde kullanıyorum. Ölçümler en sık şekilde. Ayda 2 defadan fazla şarj etmedim.

Ben geri ayım, spor, uyku takibi için aldım. Gayet işime yarıyor

Sizin beklentinizi anlamadım ben.

• Arkadaşlar merhaba mi band 4 kullanıyorum , halı sahada maç yaparken cihaz bir süre sonra kilitleniyor ekran açılmıyor ve sadece alttaki iki yeşil led sürekli yanıyor. Telefondan yeni tema yükleyince açılıyor. Bir sonraki maçta egzersiz modunu açtım yine aynı sorun oldu. Bu durumla karşılaşan ya da çözümü bilen var mı ?
  • Mi fit'ten yeni watch face yükledim bir tane. Pil tüketimi artar diyorlar, doğru mu ? Ne kadar tüketimi artırır ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sporda baya hızlı hareketleri olan spinning ve çeşitli aktivitelerde bulunuyorum,basket oynuyorum hiç kilitlenme olmadı.Xiaomi ile irtibata geçin bence,sizinkinde sorun var.Bu saatin yapılış amacı zaten temelde aktivite ölçmek.
    Ekran değiştirince pil tüketimine gelince,bende değişim olmadı ya da o kadar uzun gidiyor ki değişim olup olmadığını fark etmedim.
  • Ben sporda baya hızlı hareketleri olan spinning ve çeşitli aktivitelerde bulunuyorum,basket oynuyorum hiç kilitlenme olmadı.Xiaomi ile irtibata geçin bence,sizinkinde sorun var.Bu saatin yapılış amacı zaten temelde aktivite ölçmek.
    Ekran değiştirince pil tüketimine gelince,bende değişim olmadı ya da o kadar uzun gidiyor ki değişim olup olmadığını fark etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Ben sporda baya hızlı hareketleri olan spinning ve çeşitli aktivitelerde bulunuyorum,basket oynuyorum hiç kilitlenme olmadı.Xiaomi ile irtibata geçin bence,sizinkinde sorun var.Bu saatin yapılış amacı zaten temelde aktivite ölçmek.
    Bugün yürüyüş yaptım, kronometre çalıştırdım ama arka plana atamadım kronometreyi. Ancak kronometreyi durdurup kapatınca o ekrandan çıkıp ana ekran ve menülere ulaşabildim. Bence bu bir eksiklik. Telefonun kronometresini kullandım ben de...
    Band 4'un medya player kumandası telefondaki internet radyosu uygulamasını kısmen destekliyor, bu özellik kullanışlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksph -- 19 Şubat 2020; 19:51:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

Merhaba
    Mi fit beta'yı telefona yükleyip bilekliği Türkçe yaptım. Arkadaşım normal mi fit kullanıyordu. Dün güncelleme geldi deyince Play Store'dan uygulamayı indirdim hemen güncelleme yaptı. Mi fit beta ile Türkçe olan bileklik güncellemeden sonra İngilizce oldu.
    Aynı Dert benim başıma geldi ama keşke ingilizce olsaydı çince oldu ekranda garip çizgiler çıktı fabrika ayarlarına geri döndüm güncel uygulamayı yükledim aklıma gelen herşeyi yaptım ama sonuç bu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
    Xiaomi mi band 4 ana başlık

• tolgaxus T kullanıcısına yanıt
    Cihaz global mi ?

Mi fit bir eski versiyonun APK'sini bulabilirseniz, onu telefona yükleyip tekrar bağlayın derim. Bir denemekte fayda var en azından.
    Bu şekliyle kullanılmaz.

• ksph K kullanıcısına yanıt
    global sürüm
    türkçe beta sürüm yükledim biraz kullandım sonra güncelleme geldi yükledim böyle oldu

mifit yükleyip denediniz mi ?Mibeta yı telefondan silin.Mi fit kurun ve onunla bağlanmayı deneyin.
  • pikalos kullanıcısına yanıt
    onu denedim olmadi yine aynı
    formatı buldum zoraki onuda yaptım sonuç aynı

c.mi.com
    Mi Community - Xiaomi
    https://c.mi.com/tr/forum.php

bu siteye bakın birde.

• Bugün mifit uygulamasini açtım, güncelleme başladı. Band 4'u de aynı anda guncelledi. Epey bir tırstım ama güncelleme bittikten sonra yine Türkçe ekran geldi, neyse rahatladım.

• Arkadaşlar sorunu çözdüm mevcut mi fit i kaldırdım
    mi fit eski sürümlerden 4.0.6 sürümü yükledim kurulum bittiğinde güncelleme yapti bitince uygulamayı tekrar kaldırdım google play stordaki güncel uygulamayi yükledim güncellemeyi yapti sorun çözüldü Xiaomi mi band 4 ana başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaxus -- 21 Şubat 2020; 19:41:3 >
  • Huawei P20 lite ile sorunsuz kullandığım Mi band 4 ,Xiaomi 10 ile sürekli kopuyor arkadaş.Adamın ürünü kendi telefonu ile sorunlu.Huawei daha iyi anlıyordu Mi band 4'ü.Vallahi ben bu işi anlamadım.
  • Mi Band 4, 185 lira şu an.

Honor Band 5i var bir de aynı fiyata.

Hangisi daha iyidir ? tavsiye verebilecek olan var mı ?
    kullanılacak telefon Redmi 4x, miui sürümü 8 falan olabilir baya eski kaldı güncellemek istemiyoruz sıkıntı olmasın ev telefonu diye fazla kullanılmıyordu zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.