Şimdi Ara

Xiaomi mi band 4 ana başlık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
8
Favori
5.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Spo2 önemliyse honor al değilse şeklini beğendiğini.
  • Arkadaşlar ince bilekliyim biraz. Kolda kaba durur mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokusasagi -- 1 Mayıs 2020; 18:6:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk kez bir yorum paylaşmak istiyorum cihazla ilgili. Hem bu sayede alacak arkadaşlara tavsiye niteliğinde bir yazı olmuş olur. Sadece Mi Band 4 için değil tabi 5. versiyon için de temkinli yaklaşabilirsiniz.

Mi Band 4'ü alalı neredeyse 1 sene olacak. (Ağustos 2019'da aldım) Çok fazla eksiği var diyebilirim.

Uykuyu doğru ölçmüyor. Sadece gece ölçüm yapıyor. Gün içerisinde şekerleme yapmak istediğinizde bunu ölçmüyor.

Zamanlayıcı açmak istediğinizde başka menü kullanamıyorsunuz. Keza egzersizler için de böyle.

Herhangi bir egzersiz başlattığınızda diğer menülere geçiş yok, bu şu anlama geliyor: Müzik değiştiremiyorsunuz ki bence en önemli şeylerden biri de bu zaten.

Kronometre açtığınızda ekran asla kapanmıyor. Kronometre açtığınızı unuttuysanız geçmiş olsun.

Sözün özü Mi Band 2'den 4'e geçtim bunların dışında başka akıllı bileklik veya saat kullanmadım ama Mi Band 4 benim için hayal kırıklığı tamamen.

Tabi şunu eklemekte fayda var: Telefonum çalınca bileğim titresin, mesaj gelince telefona bakmadan görebileyim diyenler için gayet yeterli olacaktır. Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi çünkü alırken çok heyecanlı bir şekilde aldım ancak, benim için cidden çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece spor yaparken kaç kalori yaktığımı takip etmek için bir bileklik almak istiyorum. Birde spotify'da şarkı değiştirmek olabilir.
    Bu bileklik hoşuma gitti, ios ile uyumu nasıl acaba ? Nabız takip olayı var mı, kalori yakımı öyle takip ediliyor en doğru sanırım.
  • invadersmustdie kullanıcısına yanıt
    Bunların olaylarından biri zaten nabız takibi

Ama sporda nabzı her zaman düzgün ölçemiyor. mesela ben crossfit yaparken hep taktım ama kalbim deli atarken bu alet 80de takılıp kalıyordu bazen. Göğüs bantlı diğer saat 150 gösterirken hem de. Bazen de düzgün çalışıyordu. Çok stabil değil yani

Gerçi croasfit çok hareketli spor. Ondan olabilir. Eller kollar hep oynuyor

ben daha ziyade geri sayım vs için aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: striders

Bunların olaylarından biri zaten nabız takibi

Ama sporda nabzı her zaman düzgün ölçemiyor. mesela ben crossfit yaparken hep taktım ama kalbim deli atarken bu alet 80de takılıp kalıyordu bazen. Göğüs bantlı diğer saat 150 gösterirken hem de. Bazen de düzgün çalışıyordu. Çok stabil değil yani

Gerçi croasfit çok hareketli spor. Ondan olabilir. Eller kollar hep oynuyor

ben daha ziyade geri sayım vs için aldım.
    teşekkürler cevap için, ekşide de benzer yorumlar okudum. Başka cihazlara bakıyordum ben de.

Göğüs bantlı diğer saatiniz nedir ?
  • invadersmustdie kullanıcısına yanıt
    Decathlon dan aldığım saat. Onların bantlı modelleri var

Nabız ölçen aleti bir bantla göğüse takılıyor. Daha önce almıştım saati kaybolunca yenisini aldım. Rahatsızlık vermiyor. Ölçümleri nispeten iyi.

Ancak benim asıl ihtiyacım sporda Timer ve kronometre idi. Spor yaparken dinlenme süresini kaçırmamak için.

İlk Decathlon saatinde sıkıntı yoktu ama ikincide belli süre dokunmazsanız ana ekrana atıyor. Tekrar Timer kısmına getirmeniz gerek. Göğüs bantını takmazsanız da devamlı ana ekrana dönüyor vs.

Bu bantın güzelliği kronometre geri sayıyor, bitince titriyor, bastığınızda yeniden ayarladığınız süreyi tekrar sayıyor. Ekran kaybolmuyor da.

Önceliğiniz ne ise ona göre bakın. Benimki Timer ve uyku problemim kaynaklı uyku takibi idi. Ve kullandığım zamanlarda uykuma daha dikkat gösterdim.

Adımsayar, nabız da bonus oldu. Adımsayar %10 civarı fark edebiliyor ki bence çok önemli değil. Bir süre sonra sallamıyorsunuz bile. Nabız gün içinde iyi. Sıkıntısız

Uyku takibi fena değil. Mi fitten ziyade notify fitness uygulaması daha iyi sonuç veriyor

Ancak yeni alınca bir süre takip yapmıyor. Sanırım alışkanlıklarınızı ölçüyor.

• Merhabalar arkadaşlar mi band 4 için imza düzenledim.Kullanmak isteyen olur diye kodlarını buraya bırakıyorum.
    [link=https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-band-ana-konu--96020925][center][img]https://store.donanimhaber.com/58/cb/aa/58cbaaed43ab3bd0bb0de4239758bfbd.png[/img]
    [color=#FF3300][b]Xiaomi Mi Band [ANA KONU][/b][/color][/center][/link]

Örnek:
    Xiaomi mi band 4 ana başlık

Xiaomi Mi Band [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.