Şimdi Ara

Xiaomi mi band 3 vs honor band 4?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese,akıllı saat/bileklik almak istiyorum.Xiaomi mi band 3 ve huawei honor band 4 arasında kaldım.Sanırım teknoloji olarak honor biraz daha önde ama tasarım ve şarj olarak mi band 3.(mi bandın da bi kaç farklı özelliği var tabi).Kararsız kaldım dediğim gibi.Nedenleriyle hangisini seçmeme yardım ederseniz çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Band deyince Xiaomi Mi Band 3 hocam. Başka hiçbir şeye bakmanıza gerek yok. Xiaomi uzun yıllardır bu işte lider. Honor, pazardan pay elde etmek için girdi ama bence çok başarılı değil. Huawei'nin GT modellerine de bakabilirsiniz.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Bende o şekilde düşünüyorum ama Honor'un Harvardla işbirliği içinde yaptığı uyku takibi ve detaylı analizi,ekranının renkli Amoled olması kafamı karıştırdı çünkü aynı fiyatta sayılırlar fakat honorun daha fazla özelliği var gibi görünüyor.Cevap için teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drandos -- 30 Mart 2019; 21:0:8 >
  • drandos D kullanıcısına yanıt
    Daha almadıysan honor 200 e a101e geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DrESB D kullanıcısına yanıt
    O ürün ile Mi Band 3 kıyaslandıgında sizce hangisi iyi hocam?

• Katip3463 K kullanıcısına yanıt
    Bende ikisi de yok ama honor daha çabuk çiziliyormuş ama güneşte ekranı daha iyi honorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Honor Band 5 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Xiaomi Smart Band 8 Sıfır
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.