başlıkdan sanki honor la alınann sunun seninmiş gibi anlaşılıyor ama galiba senin diilmiş güzel thiflik yapmışsın ama sonuçta haram lokmadan hayır gelmes. senden çıkar, senden çıkmassa çocuklarından çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
başlıkdan sanki honor la alınann sunun seninmiş gibi anlaşılıyor ama galiba senin diilmiş güzel thiflik yapmışsın ama sonuçta haram lokmadan hayır gelmes. senden çıkar, senden çıkmassa çocuklarından çıkar
haram lokmaaa :) aslında bi zekeriya beyaza sormak lazım caizmidir hocam die oyunda tieflik yapmak :D
saol güzel paylasım...
Oyunda hoşuma giden şeylerden biride Trade.Fakat yeni kuralar gereği tek yıldız bile olsan 40+ isen gelen geçen sana dalıyor.80 level adam karşında pek bir şansımız yok.Hırsızlar sağolsun oyunda yeni karakter açtırdılar bana.Bu kuralı değiştirsinler başka bir şey istemiyorum.
wayyy süper olmuş bizim serverdada vardı böle mavili bi şekilde parlıyodu.alla alla nasıl yapılıyo diye mera ederken demekki oda honor pointle almış hoş durmuş güle güle kullan
emre hayırlı olsun ne zaman 80 yapiyon charı :D onurun blade de yakıyo hani sanki bi yerden tanıdık geliyor :D
bak şimdi canım çekti charı satıyodum sanırım vazgeçecem satmaktan. bi akşam gelim de icraat yapalım beraber
hll valla
dostum peki sana bi sorum olacak. mesela academine 39 lvl adam aldın o mezun olunca ikimizde faydalanabiliomuyuz.yoksa illa 30- mi olması lazım????
bir de bu academidekiler kendi kendilerine mezun olabiliolar mı yoksa bnm online mi olmam lazım?
quote:
Orjinalden alıntı: romnthief
dostum peki sana bi sorum olacak. mesela academine 39 lvl adam aldın o mezun olunca ikimizde faydalanabiliomuyuz.yoksa illa 30- mi olması lazım????
31-
helal bea... ne diim...
Hakkaten helal cok saglam olmus
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme