Şimdi Ara

Honor Pointle Alınan Sosun Glavie Ve Kubinin ThifLigi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • he ARkadasım PS Gel bi char ac alps serverana Gör ok mi.. ;) Nooblukta sınır TAnimiosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

wouuuw

süper resimler
    bi biizm 76 lwl charımız+tiefliğimiz olmadı

biz acıların çocuğuyuz güzel resimler sağol

• NE PIS PARLIYOR YAW GalıBA bu sılah 5 repaırden sonra kullanılmıyor kotu
  • Gördüğüm ilk honor sun güzel paylaşım , helal hoş olsun güle güle kullansın .
  • Güzel Guzel iTem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

NE PIS PARLIYOR YAW GalıBA bu sılah 5 repaırden sonra kullanılmıyor kotu

doğrumu bu? ve ben hayla mezun etmek derken nedemek istediniz tam olarak onu açıklaranız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

Alps gerçekten kaliteli bir server

Resimler gerçekten güzel

hem alps kaliteli hemde glavie

bu arada alps de oynuyaosan bne EdRo_TeAm belki tanırsınn

• honor poıntlemi sosun mu alınıyo benim haberim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

doğrumu bu? ve ben hayla mezun etmek derken nedemek istediniz tam olarak onu açıklaranız sevinirim

Silahla İlgiLi bi Repair olayi var Ama peq Bi bilgim yoq nasıl oldugundan Mezun olayına gelince kendın önce bir Academy kuruorsun Bi okul gibi düşün oraya party e gelir gibi adamlar Gelio tabi sen kabul etdersen 0-29 lvl arası adamları acedemy ne alıp onlar snein academyninde 40 lvl olursa mezun etmiş oluorsun ve 16 honor point kazanıorsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: cLeF

quote:

quote:

Silahla İlgiLi bi Repair olayi var Ama peq Bi bilgim yoq nasıl oldugundan Mezun olayına gelince kendın önce bir Academy kuruorsun Bi okul gibi düşün oraya party e gelir gibi adamlar Gelio tabi sen kabul etdersen 0-29 lvl arası adamları acedemy ne alıp onlar snein academyninde 40 lvl olursa mezun etmiş oluorsun ve 16 honor point kazanıorsun..

bende 14 tane war
    bu arada kubi napıon nen ben CaNHatti

• Honor pointle stone alıyson ve o stone ' u silaha basıyosun,böylece alchemy değeri artıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: zulh92

ps %10 70lv sun glavie bide +7 bak bak bak bikere 5 kere elixır basma hakkın var o honor pointli silahlara y ani max +5 oluyor bu ise +7 vayy be adam 5 elixır ile +7 yapmış wow
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canhatti

quote:

quote:

quote:

bende 14 tane war

ii allaha ükür sen nabion xD Venusteyim orda rogue Kasiorum artıq hıhh

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Canhatti

quote:

quote:

quote:

bende 14 tane war

ii allaha ükür sen nabion xD Venusteyim orda rogue Kasiorum artıq hıhh

80 oldum skılleri fulledim char yatio 90 ı beklıoz :)

• quote:

Player MEzun Ediosun 40 lvl oldumu sana 1 mezun basına 16 honor Point verior. Sosun alman için 2500 honor Pointin olması lazm düşün hesabla Kac adam mezun etmen Lazm Mezun eTcegin adamları Academyine 30 lvl altında alMan Lazm. O Kadar Kolay bi iş. deil En azından 80 olcaksın Full farm olcaksın SonRa bunlarla ugraşcaksın.. AnLatabildiysem ne mutlu bana

157 adam meuzun etmen lazım ağa
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoooNLiFe

quote:

Player MEzun Ediosun 40 lvl oldumu sana 1 mezun basına 16 honor Point verior. Sosun alman için 2500 honor Pointin olması lazm düşün hesabla Kac adam mezun etmen Lazm Mezun eTcegin adamları Academyine 30 lvl altında alMan Lazm. O Kadar Kolay bi iş. deil En azından 80 olcaksın Full farm olcaksın SonRa bunlarla ugraşcaksın.. AnLatabildiysem ne mutlu bana

157 adam meuzun etmen lazım ağa

156,25

• bir adam da biz mezun edek yaw
  • aga sen bu kadar adam mezun etmeye meraklıysan server söylesen ben gelsem
    beni mezun edermisin
    bi de guardian asistan ne işe yarıyor acaba ?
    çok güzel çar
    Allah nazarlardan saklasn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 5 Aralık 2007; 20:43:33 >
  • carın super hocam
  • tek kelimeyle müthüs
  • 80 olma işi gücü bırakıp honor point kascam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.