Şimdi Ara

Honor Ülkemize Giriş Yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilindiği gibi huawei serisi olan honor ülkemize Honor Türkiye olarak giriş yaptı.
    Honor Türkiye yetkilileri ile bir toplantıda bir araya geldik,cihazları inceleme fırsatı buldum gençlere hitab eden şık cihazlar. onlar gençlerin beklentilerini sordular öncelikle fiyat konusu dedim mümkün olduğunca ucuz satmaya çalışacaklar,cihazlara sık sık güncelleme vermelerini vurguladım,kamera performanslı cihazlar getirmelerini söyledim,honor modelleri zaten gençlere hitap ediyor,
    tam tarih vermediler ama anladığım bir ay içinde cihazlar satışa sunulacak.

HONOR TÜRKİYE sayfasına buradan ulaşabilirsiniz
    https://www.facebook.com/HonorTurkiye/
    https://www.hihonor.com/tr/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1981se1981 -- 19 Mart 2018; 22:39:56 >

• bende sabırsızlıkla bekliyorum honor 9 lite almayı düşünüyorum
  • Türkiye'ye geldiği zaman honor v10 modelini almayı düşünüyorum.
  • Kırın 659'dan Nasibi Alan cihazlar Honor 9 lite ve Honor 7x Aynı işlemci Aynı Gpu

İsim ve Ekran boyutu hariç

Tabi Fiyatları Arasında Ne kadar fark olacak bekliyoruz
  • Taha0194 kullanıcısına yanıt
    bendede honor note 8 var bir senedir kullanıyorum 6.6 inç ekran var süper amoled ekran kullanmışlar büyük ekran sevdiğim için vazgeçemiyorum cihazdan :)
  • 1981se1981 kullanıcısına yanıt
    4,5 Senedir huawei cihaz kullanıyorum vurgu Yaptığım nokta Huawei'nin bu aralar hemen hemen Aynı cihazları Farklı İsemlerle Kullanıcılara kitlemesi
  • Honor view 10 ne zaman gelecek? Kaç tl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

Kırın 659'dan Nasibi Alan cihazlar Honor 9 lite ve Honor 7x Aynı işlemci Aynı Gpu

İsim ve Ekran boyutu hariç

Tabi Fiyatları Arasında Ne kadar fark olacak bekliyoruz

honor 9 lite ile huawei p smart birbirine çok benzeyen telefonlar, p söart 1400 tl ye bulunabiliyor umarım honor 9 lite da 1100-1200 tl ye bulunur.
  • idemo kullanıcısına yanıt
    tam olarak tarih vermediler ama bir ay içinde raflarda olacak benim anladığım
  • Amazondan alınan Honor telefon, Honor Türkiye piyasasına girdiğinde Honor Türkiye garanti kapsamında olacaklar mı acaba?
  • vanquishing V kullanıcısına yanıt
    Sanmam hocam. Örneğin ABD cihazıysa sadece ABD'de geçerli olur garanti diye biliyorum. Elbette servislik durum olursa sorun yapmayadabilirler.
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Onu merak ediyorum ben de. Şuan honor 7x vergisi, kargosu dahil 250$'a denk geliyor TR'ye. Bir sıkıntı olursa garanti kapsamında bakarlar mı sorusunun cevabını arıyorum. Ona göre direk siparişi vereceğim 1 aydır telefonsuzum kısa sürede çözmem gerek. Burada satışa sunmalarını bekleyemeyeceğim.
    Bekleyemeyecekseniz eğer alın bence düşünmeden. Peki Xiaomi Mi6 ya da Mi Note 3 düşünmez misiniz?
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat aralığımın dışında ne yazık ki o telefonlar. 1100 gibi bir bütçem var. LG Q6 ve Huawei P9 Lite 2017 telefonu arasında kalmıştım, +400 ekleyip Mi Note 3 mü alsam diye düşündüm uzun süre ama o da ithalatçı garantili zaten. Yani şuan Türkiye resmi firma garantili Q6, P9 lite 2017 ya da Amazon'dan honor 7x. Onun da garantisiz olma ihtimali kafamda soru işareti bırakıyor. Son telefonum bozulunca biraz temkinliyim, ithalatçı garantili telefona bile biraz soğuk bakıyorum. Facebook sayfalarından "Honor 7x ve 9 lite fiyat tahminlerini alalım" diye paylaşım yapmışlar. Haftaya çıkaracaklarını bilsem bekleyip buradan 9 Lite alırım ama işte soru işareti hep...
    27 mart paris Lansmanı vardı Galiba Huawei'nin O tarihde de Honorları Burda Satışa Sunucaklar muhtemelen
  • Taha0194 kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekleyeyim o halde. Teşekkürler.
    Xiaomi Mi A1 var o aralıkta.
  • Ben vaktinde honor 7 almıştım hala kullanıyorum. Telefon hiç arıza vermedi. Hatta fiyatına göre çok memnun kaldım fakat, doğru düzgün hiç güncelleme gelmedi. Hiç güvenlik yaması gibi şeyler gelmedi. Telefonu ilk aldığımda değiştirdiğimde gene bu markadan alırım diye düşünüyordum. Bu güncelleme gelmemesi olayından sonra bu markayı artık almam. Telefonu aldıktan sonra hiç destek verilmemesi çok kötü bir durum. Aslında telefonu değiştirmekde istiyorum ama hala bozulmadı :)
  • Bu arada nisanda satışa çıkacakmış ürünler.
  • enverrss E kullanıcısına yanıt
    sanırım o model türk telekoma özel üretilmişti o yüzden güncelleme gelmemiş olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.