Şimdi Ara

HOPARLÖR BAĞLANTISI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER. EVİMDE SAMSUNG ZT SERİSİ 5+1 1000W SES SİSTEMİM VAR. ARKADAKİ İKİ KOLONUN YERİNE ELİMDE 2 ADET PİONEER 200 W LIK ARABA KOLONU VAR. BUNLARI DEĞİRTİRSEN ACABA SONUÇ ALIRMIYIN VEYA SİSTEME ZARAR MI VERİR? AKLIMDA DENEME YAPMA İSTEGİ VAR AMA BİR BİLENE SORMAKTA DA FAYDA VAR MUTLAKA..TEŞEKKÜRLER...

• arkadaki iki kolonun kaç wat? eğer poiner le aynı değerse takp deneye bilirsin birşey olamz die tahmin ediorm ha pooiner lerin w ı samsungun kolonlarından yüksekse takma anfiyi yakabilirsin dikkat et
  • arkadaşım bence hiç uğraşma çünkü pionerleri bağladığında; diğer sistemin kolonlarıyla görüntü ve ses olarak bariz ses farklılık ortaya çıkacak, sinema sistemlerinde kullanılan amfiler empedas olarak genelde yüksektir fakat watt olarak genelde düşüktür o sebeple sese yüklendğinde ve uzun kullanımlarda ses sisteminin amfisinde arızaya sebep olabilir. Pionerleri denemek mksatlı bağlayabilirsin kısa süreli ve yüklenmeden kullanımlarda hiçbri problem olmaz ama müzik zevkini artırma maksatlı takmayı düşünüyorsan iyi bir netice alamazsın üstelik pionerlere kabin yapman gerekecek ve kabin hususuda başlı başına ayrı bir iştir (hesaplamadan yapılan kabinlerden verimli ses alınamaz kabin hesabı ise bende dahil olmak üzere herkesin yapabileceği bir iş değildir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesss78 -- 20 Nisan 2010; 16:59:08 >
  • yerinde olsam hiç uğraşmam orjinalini bozmam
    bi zamanlar bende hoparlör bağlıyordum
    pioneer i bağlasan bile pioneer den bas alamazsın
    uydula hoparlörler ses sistemlerinde mid olarak kullanılıyor dur.
    hiç amfiyi zorlama
  • Akadaşlar yazılarınız için teşekkür ederim. İlk ses sitemini alırken toplamda 1000 w olunca çok sevinmiştim. sesin bayağı güçlü olup neredeyse odanın camlarını patlatır diye düşünmüştüm nedeni arabada bağlı olan 2 adet 200 lük kolondan çıkan sesi düşününce dedim 1000 w ortalığı ayağa kaldırır. Ama istediğim neticeyi tam alamadım. Bu nedenle kolonları değiştirip son ses de deneme yapmak istedim. Ama haklısınız arada ses uyuşmazlığı doğurabilecegini ve de kabinleri düşünemedim. DVD player ın arkasına bir göz attım toplam 1000 w RMS yazıyor. Bunların ses kuvvetiyle bir alakası olabirmi yoksa pazarlama stratejisi midir? Yazılarınızı okunyunca zaten istegimde kalmadı. Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.