Şimdi Ara

Hoparlör Bazı Şarkılarda Cızırtı Yapıyor?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı şarkılarda son ses açık cızırtı yapmıyorken, bazı şarkılarda anında cızırtı oluyor(?) Bazı zamanlarda ise cızırtılı şarkıdan sonra diğer son seste dinleyebildiğim şarkıyı açıyorum, onunda başları cızırdıyor (hemen cızırdayan şarkıdan diğerine geçtiğim için olabileceğini düşünüyorum) Sizden ricam ise bende cızırdayan 3 parçayı sizde dinlemeniz ve sonucu belirtmeniz.

Buyrun:http://www.mediafire.com/?fcwibdid1i79nbp

Arkadaşlar şarkıları 30 saniyeye yakın dinlemeniz yeterli olacaktır.

Yöneticilerden ricam konuyu başka yere taşımamaları, teknik servis bölümünde cevap alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beybaba62 -- 17 Ağustos 2011; 18:57:47 >

• bakmadım ama şarkının kalitesi düşüktür büyük ihtimal
  • 320 kbps ama
  • Yukarı, lütfen biri deneyip sonrada sonucu buraya yazabilir mi?
  • quote:

Yöneticilerden ricam konuyu başka yere taşımamaları, teknik servis bölümünde cevap alamıyorum.

taşımazlar silerler.
  • Erotik video versem kapışılırdı ama. Kimse mi birisine yardımı dokunsun istemiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

Erotik video versem kapışılırdı ama. Kimse mi birisine yardımı dokunsun istemiyor?

erotiğe gerek yok bırızers var şaka bir yana benim her türlü cızırtı geliyor hoperlörlerden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi cızırtı yapıyor!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İndiriyorum bekle inince dinleyip söylerim
    Edit: +18 çıkarsa çok kötü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomaya Su Sıkan Sikörtıl -- 17 Ağustos 2011; 19:33:11 >
  • Hiçbir şarkıda sorun çıkarmayan müthiş hoparlörlerde bile cızırtı çıktı, şarkılar bozuk. Ama 24 ün başında iyi bass veriyo
  • baktım. şarkıdan kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

320 kbps ama

olabiliyo sen en iyi verimi 192kbpsden alırsın şarkıya göre değişir bu kalitede bulursan öyle dinle sorun olmaz
  • Teşekkürler arkadaşlar, içim rahatladı.
  • Kayıt sorunlu.

Başka dosya bul.

320 kbps nin en rezil olduğu andır bu benim için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.