Şimdi Ara

Hoparlör Cızırtısı ve Topraklama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni evimde laptopa bağladığım kolonlarda cızırtı sorunu yaşıyorum. Hoparlörleri bir başka dizüstü bilgisayarda denediğimde sıkıntı çıkarmadı. Cızırtısız çalıştılar. Kullandığım toshiba satellite lap topta hoparlörleri denediğimde ise cızırtı ile karşılaşıyorum, özellikle sesi yükselttiğimde. Ses kartından kuşkulanıp driverları kaldırıp yeniden güncelledim lakin sorun çözülmedi. Kolon fişi üçlü prize, o üçlü priz ise bir başka prize takılı olan bir üçlü prize bağlı. Aradaki üçlü prizleri kaldırıp tek prize kolon fişini takınca cızırtı sorunu çözülüyor. Ama laptop adaptörünün prizini odadaki bir başka prize takınca cızırtı sorunu yeniden ortaya çıkıyor. Sorunun laptop adaptörünü taktığım diğer prizin topraklı olmama ihtimaline bağlıyorum ama emin değilim. Sizce sorunun nedeni ne olabilir ve çözmek için ne yapabilirim? Çok teşekkür ederim şimdiden. Umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutaylan -- 15 Mayıs 2015; 12:08:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör sorunu
    9 yıl önce açıldı
    ANFİ SES KESME SORUNU !!
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.