Şimdi Ara

anakart hoparlör cızırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba masaüstü bilgisayarıma arka ve ön ses paneline hoparlör takınca hoparlörden cızırtı ve parazit sesleri geliyor . En kalitelisinden tak çalıştır usb harici ses kartı aldım ama sonuç aynı .

Dahili ses kartı bulunan steelseries siberia v2 kulaklığımı takınca kulaklıkta gram parazit yok .

Harici ses kartında halen neden cızırtı yaparki ? Anakartımı değişmem lazım yoksa tamir edilebilirmi . Şimdiden teşekkürler

• Merhaba,

Mümkünse sistemi; farklı bir prizde, odada veyahut mekanda deneme şansınız var mı? Ev elektrik tesisatından kaynaklı elektriksel cızırtı yansıması olabilir. Bu denemeler sonrası sıkıntı devam ediyorsa ya kasa içerisinde elektriksel sıkıntı vardır ya da anakartta sıkıntı vardır. Anakartın kasaya montajlanış şekli yükseltme vidaları üzerine oturtma şeklinde değil mi? Direkt kasanın tablasına yapışık falan değildir umarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 18 Ekim 2020; 18:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

Merhaba,

Mümkünse sistemi; farklı bir prizde, odada veyahut mekanda deneme şansınız var mı? Ev elektrik tesisatından kaynaklı elektriksel cızırtı yansıması olabilir. Bu denemeler sonrası sıkıntı devam ediyorsa ya kasa içerisinde elektriksel sıkıntı vardır ya da anakartta sıkıntı vardır. Anakartın kasaya montajlanış şekli yükseltme vidaları üzerine oturtma şeklinde değil mi? Direkt kasanın tablasına yapışık falan değildir umarım?

merhaba öncelikle cevabınız için teşekkürler . anakart kasaya yapışık değil . yükseltme vidaları mevcut . kasayı farklı oda ve prizdede denedim problem devam ediyor . daha önceki evimde ufaktan cızırtılar başlamıştı . yeni eve taşınınca çok daha fazlalaştı . tak çalıştır harici ses kartı aldım . ondada aynı .

• quote:

Orijinalden alıntı: zanix23

merhaba öncelikle cevabınız için teşekkürler . anakart kasaya yapışık değil . yükseltme vidaları mevcut . kasayı farklı oda ve prizdede denedim problem devam ediyor . daha önceki evimde ufaktan cızırtılar başlamıştı . yeni eve taşınınca çok daha fazlalaştı . tak çalıştır harici ses kartı aldım . ondada aynı .

Alıntıları Göster

Rica ederim. O zaman bahsetmiş olduğum diğer seçenekler ağır basıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    2 ay önce açıldı
    Hoparlör sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.