Arkadaşlar Hoparlör kapağı kumaşına japon yapıştırıcı damladı.Tahmin edersiniz beyaz bir leke oluştu. Yurtdışından yedek parça talebi maliyetli kaçacak. Buna göre; -Kumaş kaplamamı önerir misiniz?Bunu kendim becerebilir miyim? Kolona vida ile geçmeli plastik çatısı var, kumaş bunun üzerine kaplanacak. Önerirseniz kumaş ne tür olmalı ve ne tür yapıştırıcı kullanmalıyım? Beceremeyeceksem, bu işi kimler yapar kime götürmeliyim. (İŞi daha berbat etmekten korkuyorum) Bilgilendirirseniz sevinirim.Tşk.ler
kıymetli bir hoparlör sanırım bende olsam çok üzülürdüm kumaşı herhangi bir yerden alabilirsiniz sanırım, (manifaturacılar çarşısı) çünkü türkiye o konuda bayağı zengin eski kumaşı numune olarak gösterirseniz aynısından bulabileceğinize eminim kaplaması için bir fikrim olamaz ama zannediyorum çok zor değildir
İlginiz için teşekkürler Akrepmt Doğrudur, üzlüdüm doğrusu. japon yapıştırıcının ne olduğunu bu vesileyle öğrendik:) Likralı kumaş öneriyorlar. Renk için numune almak faydalı olacak doğru, olmazsa iki hop. kumaşı da değişecek.Bir deneyecem bakalım.
Al kardeş.Bu da yırtılmıştı hem renk değişikliği olsun dedim
Spreyli olan japon yapıştırıcıyla hallettim.Kumaşı da kumaşçıdan aldım. Hoparlör kumaşı dedim alırken. Kendin yapacaksan eğer önce kumaşı gererek arkadan bağla. Daha sonra kenarları yapıştır sonra o arkadaki fazlalıkları kesebilirsin. . Orijinal haline bak oradan fikir edin
kumaşın siyahı yokmuydu işçilik olmuş ama rengi pek uymamış
Bence de iyi bir işçilik olmuş self control. Kumaşı kapağın arkasına hangi malzeme ile yapıştırdığını öğrenebilir miyim? Yapamayacağımı düşünerek orjinalini sipariş etmiştim ancak öğrenirsem elimdekini değerlendiririm.
İşi yaparken aksililkler peşimi bırakmadı. Bir kere yırtıp baştan başladım Aktivatör spreyle beraber satılan MDF yapıştırıcılar oluyor marangozlar kullanır. Ama o spreyle normal japon yapıştırıcıyı kullandım. Kendi yapıştırıcısı gayet katı o yüzden. Cetvel gibi bir nesne ile yapıştırma esnasında bastırmanız gerekiyor orayı. Ayrıca bir miktar taşırdım ben de yukarıdaki resimdeki gibi
Zor olmuş ama başarmışsın tebrikler self control.Gözümde büyüdü bu iş doğrusu.Arkadaşlar siz siz olun bu japon(yapıştırıcı)lara bulaşmayın.Boşverin kapak kırık kalsın daha iyi.Göründüğü gibi değil yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme