Şimdi Ara

Hoparlör Önerisi Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. BEnim technics marka kolonumdaki 30 cm woofer yandı. 200 watt 8 ohm du. ayrıca midler de yandı. Orjinalini bulmam mümkün değil çünkü eski. Tamir ettirmekte istemiyorum. Ben kolonların içerisine yeni model 30 cm woofer ve 12 cm midlerden almak istiyorum. Hangi marka ve model almamı önerirsiniz toplam bütçem 800 TL ve hoparlörler yüksek seste yaklaşık 20 dakika durdu öyle yandı. çift olarak alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim hangi marka ve modeli almamı öneririsiniz hem woofer hem mid için

• Eskisi gibi ses alamazsın, ayırdığın 800tl ile yeni hop. almak daha mantıklı.
  • Birebir aynısını bulmadığın sürece ebat olarak tutsa bile farklı bir hoparlör kendisine göre hesaplanmamış bir kabinde iyi ses vermez. Bu ancak deneme yanılma olur sizin için bu riski alıp deneyip mükemmel sonuçta alabilirsiniz , eskisinden çok daha beter de olabilir tercih sizin.
  • Kabin hoparlorun ana maddesi.kabin dizayni sesi belirleyen ana faktor.kabin hoparlorun olusturdugu ses basincini dengeleme esasiyla tasarlanir.asiri ses streslerininolustugu bolgeler susturucularla kaplanir.dolayisiyla birebir aynisini bulman gerekiyor ayni acilamayla yerlestirmen gerekiyor bence git yeni hoparlor seti al.paran varsa bowers wilkins var kef var sonus faber var yamaha var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.