Şimdi Ara

HOPARLÖR SATIN ALMA REHBERİ vs KULLANICI İZLENİMLERİ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.815
Cevap
11
Favori
261.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 4 adet uydu hoparlör var zaten. Sadece subwoofer'ı değiştirmek istiyorum. Sadece subwoofer nereden bulabilirim acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
  • Merhaba abilerim

Creative T6160(50W) ile Logitech Z506(75W) Arasında kaldım.2 hafta içinde almayı planlıyorum. Sizden ricam hangisinden yana tercihinizi yapardınız..Bu konuda biraz bilgisizim.Bide bunu DVD(Divx) Player da Kullanacam PC Değil yani..O yüzden kafama takılan bi kaç soru var Z506 yı divx e Bağlarsam 5+1 ses alabilecekmiyim(alamıyacağımı düşünüyorum)..? Bide arasında Watt farkı var çok etkili olurmu? T6160 de upmix düğmesi var 2+1 sesleri 5+1 yapabiliyo peki bunu Divx Player le bu sesleri alabilirmiyim..? Donanım Haber abilerimi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMOKİRVE -- 7 Haziran 2011; 1:04:44 >
  • Logitech S220 im vardı .
    ama bir müddet bodurumda kaldığı için rutubetden bozulmuş gibi sesi ii çıkmıyor artık. düzelirmi bilmem .
    ama şimdi 2+1 bir hopörler almam gerekiyor.s220 den memnundum .ama şimdi aynısından mı alayım.
    yoksa onun yerine internetden veya tekno marketlerden f/p olarak şunu şurdan al şeklinde tavsiyelere ihtiyacım var .
    tşkler.
  • chopy artık o sistemi almanın bence bi anlamı yok . Çok eski, daha iyileri var. Hepsiburadada iyi seçenekler var biride bu bence.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-z323-21-speaker-980-000356/ProductDetails.aspx?productId=bd84613&categoryId=256
  • Merhabalar arkadaşlar.I-trigue serilerinden suan bulunabilir mi sıfır olmak şartıyla özellikle l3800 yada 3600?
  • Evde kayıt yapma amacıyla referans monitör hoparlör alacağım. Fiyat - Performans optimizasyonu açısından ne önerirsiniz? Benim uygun fiyatlarıyla düşündüğüm M-Audio AV serisi var. Ses kartım Yamaha Audiogram 3
  • merhaba,
    logitech z323 2+1 ses sistemi sahibiyim, pc üzerinde kullanıyorum, subwooferdan zaman zaman kendi kendine gökgürültüsü gibi sesler geliyor hatta bildiğimiz gökgürlemesi. Müzik dinleyebiliyorum seste sorun yok ama boşta iken gökgürlemeleri direk duyuluyor. İki farklı pc de, tekli prizde denedim, pc ye bağlı değilken bile gökgürültüsü sesi var, sadece sistemi kapattığım zaman ses gidiyor. Yardımcı olursanız memnun olurum.
    Saygılar.
  • Yeri mi bilmiyorum ama bilgisayar konusunda biraz bilgisizim eğer bu sorularıma birisi cevap verirse sevinirim.
    1-Bilgisayarda ses kartı olup olmadıgını nasıl anlayacagız?
    2-Bilgisayarda ses kartı olmadan ses nasıl geliyor?
    3-Onboard ses kartı mı oluyor?
    4-Her türlü ses kartı her türlü pc de calısır mı?Yoksa win7 falan uyumlu dıye yazacak mı?
    5-Usb veya normal olması farkediyor mu?
    6-5+1 veya 7+1 ne demek?Ben kulaklık kullanıyorum,hoparlor degil.
    7-Kaliteli ses kartları neler oluyor?En iyisi creative mi?Oyun-film farkediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

Yeri mi bilmiyorum ama bilgisayar konusunda biraz bilgisizim eğer bu sorularıma birisi cevap verirse sevinirim.
    4-Her türlü ses kartı her türlü pc de calısır mı?Yoksa win7 falan uyumlu dıye yazacak mı?
    7-Kaliteli ses kartları neler oluyor?En iyisi creative mi?Oyun-film farkediyor mu?

İşte sana cevaplar

1) Bilgisayarlar her anakartın üzerinde bulunan dahili yani onboard dediğimiz ses kartına sahiptirler. Bunlar ses sistemleri için yeterli olmayıp, küçük speaker ya da kulaklıklar için idealdir.

2-3) cevaplar 1. sorunun cevabının içinde mevcut =)

4)Her türlü ses kartı her bilgisayarda çalışır. Sadece creative'in yeni ürünlerini satabilmek adına yürüttüğü bir pazarlama stratejisinden dolayı şuan piyasada bulunan "x-fi" serisi ses kartlarını xp'de kullanamazsın. Ama "sound blaster 5.1 live" veya "audigy" serisi bir creative ses kartı xp üzerinde gayet düzgün çalışmaktadır.

5)Usb veya normal olması birşey farkettirmiyor. Usb olması laptop üzerinde de kullanmak için bir avantaj sağlıyor o kadar.

6)Kulaklık veya 2 adet olan hoperlorler 2 kanal ses olan stereo ses verebilmektedir, sol ve sağ kanal olarak. 5+1 ses sistemlerinde ise 6 kanal bulunur. Yani sol ön, sağ ön, center (sinemada nasıl konuşmalar perdenin arkasından geliyor ise bu kanal da aynı görevi görür), sol arka, sağ arka ve +1 dediğimiz subwoofer yani bass kanalı. 7+1 sistemlerde yukarıda yazdığım kanallara ek olarak sol yan ve sağ yan olarak 2 kanal daha eklenir.

7)Kaliteli ses kartları zaten creative falan değildir. Profesyonel amaçlı, kayıt yapmak için üretilen ses kartları creative ve benzeri markaların ürettikleri ses kartlarının çok çok üzerinde saf ve canlı bir ses verirler ama genelde sadece 2 kanal destekleri vardır. Bilgisayar üzerinde oyun, film ve müzik için creative markasının kartları gayet iyi performans ve kalite sağlamaktadır, özellikle onboard ses kartlarına göre..

Umarım yardımcı olabilmişimdir, elimden geldiğince açık ve net yazmaya özen gösterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tallgaaa -- 5 Eylül 2011; 22:47:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tallgaaa

quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

Yeri mi bilmiyorum ama bilgisayar konusunda biraz bilgisizim eğer bu sorularıma birisi cevap verirse sevinirim.

İşte sana cevaplar

1) Bilgisayarlar her anakartın üzerinde bulunan dahili yani onboard dediğimiz ses kartına sahiptirler. Bunlar ses sistemleri için yeterli olmayıp, küçük speaker ya da kulaklıklar için idealdir.

2-3) cevaplar 1. sorunun cevabının içinde mevcut =)

4)Her türlü ses kartı her bilgisayarda çalışır. Sadece creative'in yeni ürünlerini satabilmek adına yürüttüğü bir pazarlama stratejisinden dolayı şuan piyasada bulunan "x-fi" serisi ses kartlarını xp'de kullanamazsın. Ama "sound blaster 5.1 live" veya "audigy" serisi bir creative ses kartı xp üzerinde gayet düzgün çalışmaktadır.

5)Usb veya normal olması birşey farkettirmiyor. Usb olması laptop üzerinde de kullanmak için bir avantaj sağlıyor o kadar.

6)Kulaklık veya 2 adet olan hoperlorler 2 kanal ses olan stereo ses verebilmektedir, sol ve sağ kanal olarak. 5+1 ses sistemlerinde ise 6 kanal bulunur. Yani sol ön, sağ ön, center (sinemada nasıl konuşmalar perdenin arkasından geliyor ise bu kanal da aynı görevi görür), sol arka, sağ arka ve +1 dediğimiz subwoofer yani bass kanalı. 7+1 sistemlerde yukarıda yazdığım kanallara ek olarak sol yan ve sağ yan olarak 2 kanal daha eklenir.

7)Kaliteli ses kartları zaten creative falan değildir. Profesyonel amaçlı, kayıt yapmak için üretilen ses kartları creative ve benzeri markaların ürettikleri ses kartlarının çok çok üzerinde saf ve canlı bir ses verirler ama genelde sadece 2 kanal destekleri vardır. Bilgisayar üzerinde oyun, film ve müzik için creative markasının kartları gayet iyi performans ve kalite sağlamaktadır, özellikle onboard ses kartlarına göre..

Umarım yardımcı olabilmişimdir, elimden geldiğince açık ve net yazmaya özen gösterdim.

sağol

• çok marka çok çeşit çok kelime oyunu dolayası ile çok soru az cevap var. bende soroacağım bi soru ama cevaplanmaz diye korkuyorum.

45W RMS FRISBY 5+1 HOME THEATHER SİYAH
    (FS-5800)
    acaba creative sbs520 e tercih edilirmi..

bunun yanında edifier in benzer modelide rakip bunlara kafamda..
  • Herkese Merhaba,

Konu kalabalığı yapmamak için sorumu burdan yazmayı uygun gördüm, yardımcı olursanız sevinirim.

Bende Hp Pavilion DV5 1021 et Laptop var, bu bilgisayarım için 5.1 veya 4.1 gibi bir müzik sistemi almayı planlıyorum ve logitech x-530'u beğendim.

Size sorum daha iyi bir fikriniz varmı logitech x-530 ayarında ve fiyatında, ayrıca bu laptop için ekstra bişeyler almam gerekiyor mu örneğin "Creative Sound

Blaster Live 24bit External Ses Kartı " felan almalısın gibi bişeyler çıkardım araştırırken.

şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
  • bilgiler için teşekkürler
  • Ben ses sistemi konusunda sony ve creative'in üstüne tanımıyorum. Adamlar cidden işi biliyor. Dayımda sony 5+1, bende de creative var (yeni aldım). Mükemmeller. Paraya kıyarım iyisini alırım diyorsanız, bu iki markadan şaşmayın. Her modeli iyi ama amaca uygun seçmek lazım tabi.
  • arkadaşlar şuan için en uygun hdmı,dts ve optik seçenekleri olan 5+1 hangisidir?
  • Merhaba arkadaşlar, 2+1 ses sistemi alacağım. Laptopu sisteme bağlayacağım için dönüştürücü veya ses kartı da almam gerekir mi? Ayrıca sisteme usb takaraktan içindeki parçaları dinleyebilmemiz mümkün olur mu?
    Müziğe önem veren biriyim genelde rock, metal dinlerim. Şu ana kadar yaptığım araştırmalarda Altec Lansing adlı markanın çok övüldüğünü gördüm ama şuanda piyasada varmı bilmiyorum(Ankarada oturuyorum). Max 250 TL bütçe ile alınabilecek en iyi sistem sizce nedir? Bu konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    Ilgilenenlere şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar daha önce hiç 5+1 sistem kulaklık vs. kullanmadım. PS3 için headset almaya karar verdim.7+1 veya 5+1 olmasını istiyorum. 500 TL bütçem var. Biraz zorlarsam 600 olabilir. Bana tavsiyede bulunur musunuz?
  • arkadaşlar bu ses sistemleri içinde ekstra pasif hoparlör(6 ohm) bağlayabilecek girişi olan bir model var mı
    müzik setimden kalan sesinden oldukça memnun olduğum 1500 watt pmpo kolonlar var onları pc de kullanmak istiyorum
  • arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak kimse yok mu
  • Arkadaşlar eğer 2+1 olsun bana yetsin diyorsanız, (özellikle küçük odası PC masası olanlar) size en iyi önerim Logitech'in hoperlör setleridir. mesela ben yıllardır PC'imde 32W (FDD2 teknik destekli) X230 modelini kullanıyorum herşeyiyle mükemmel. Oyunlarda, film, dizi izlerken, Müzik dinlerken hakkını veriyor. Özellikle bass'lar ses şiddeti çok kuvvetli düşük ayarda tutuyorum o bile yetiyor, ses kalitesi bir 2+1'e göre gayet yeterli. Şu an bu X230'lar üretimden kalkmış olabilir. yerine Zxxx serisi diye yeni nesil 2+1'ler gelmiş Logitech'den bakılabilir...
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.